The BROTHERHOOD'S of RXZ Bikerz...


    jemputan ride dr crew of ex5 ke cherating untuk tahun baru 2011

    Share

    Fuyoh
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 1013
    Age : 36
    Location : FELDA Bukit Sagu 01
    Registration date : 06/03/2009

    Re: jemputan ride dr crew of ex5 ke cherating untuk tahun baru 2011

    Post by Fuyoh on Fri Dec 03, 2010 10:49 pm

    roti : sila pastikan kehadiran anda untuk mendapat hadiah baik punye sekian

    Azad
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 707
    Age : 28
    Location : Pontian, Johor now menumpang d Lumut
    Registration date : 20/05/2010

    Re: jemputan ride dr crew of ex5 ke cherating untuk tahun baru 2011

    Post by Azad on Sat Dec 04, 2010 2:15 am

    radenkyo^BDL^ wrote:cherating lg..
    huhuuu...
    azad!!sejarah paling best masa g cherating ari 2...
    dugaan bnyk

    minyak petrol paling save.. tp minyak itam paling larap... raden2..

    RXZ_Jahat
    Admin
    Admin

    Number of posts : 1299
    Location : MACAU
    Registration date : 19/11/2008

    Re: jemputan ride dr crew of ex5 ke cherating untuk tahun baru 2011

    Post by RXZ_Jahat on Sat Dec 04, 2010 10:58 am

    errr...ni tak kire anjuran rxzmalaysia...tp official..hehehehe..

    Azad
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 707
    Age : 28
    Location : Pontian, Johor now menumpang d Lumut
    Registration date : 20/05/2010

    Re: jemputan ride dr crew of ex5 ke cherating untuk tahun baru 2011

    Post by Azad on Sat Dec 04, 2010 11:09 pm

    RXZ_Jahat wrote:errr...ni tak kire anjuran rxzmalaysia...tp official..hehehehe..

    cmne tu?? ckgu trun k?? k nek kete lg bwk mem besar? hehehe

    RXZ_Jahat
    Admin
    Admin

    Number of posts : 1299
    Location : MACAU
    Registration date : 19/11/2008

    Re: jemputan ride dr crew of ex5 ke cherating untuk tahun baru 2011

    Post by RXZ_Jahat on Sun Dec 05, 2010 3:03 pm

    ni sebab jemputan orang, sapa gi kire wakil official la. Southern Family kita dah kompom turun. aku gi naik cepai. Hahahahaha Laughing

    Fuyoh
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 1013
    Age : 36
    Location : FELDA Bukit Sagu 01
    Registration date : 06/03/2009

    Re: jemputan ride dr crew of ex5 ke cherating untuk tahun baru 2011

    Post by Fuyoh on Sun Dec 05, 2010 7:30 pm

    agak agak berapa orang sampai cherating ni ?

    roTi^coKLaT
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 942
    Age : 20
    Location : Mersing - Kota Tinggi - Mersing
    Registration date : 28/04/2010

    Re: jemputan ride dr crew of ex5 ke cherating untuk tahun baru 2011

    Post by roTi^coKLaT on Sun Dec 05, 2010 10:28 pm

    xpasti lg la bro fuyoh..
    aku pn nk pg nek cepai la.. Razz

    fiiq26
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 340
    Age : 18
    Location : Muar --> Kepong, KL
    Registration date : 20/05/2010

    Re: jemputan ride dr crew of ex5 ke cherating untuk tahun baru 2011

    Post by fiiq26 on Mon Dec 06, 2010 8:54 am

    sume nak nek cepai,
    aku pun kene sewa cepai 1 la lol!

    roTi^coKLaT
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 942
    Age : 20
    Location : Mersing - Kota Tinggi - Mersing
    Registration date : 28/04/2010

    Re: jemputan ride dr crew of ex5 ke cherating untuk tahun baru 2011

    Post by roTi^coKLaT on Mon Dec 06, 2010 9:03 am

    wt 1 lg team..
    CEPAIMALAYSIA..
    wakakaka..

    RXZ_Jahat
    Admin
    Admin

    Number of posts : 1299
    Location : MACAU
    Registration date : 19/11/2008

    Re: jemputan ride dr crew of ex5 ke cherating untuk tahun baru 2011

    Post by RXZ_Jahat on Mon Dec 06, 2010 9:48 pm

    aku report kat awek cepai pakai Arai.. Laughing

    roTi^coKLaT
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 942
    Age : 20
    Location : Mersing - Kota Tinggi - Mersing
    Registration date : 28/04/2010

    Re: jemputan ride dr crew of ex5 ke cherating untuk tahun baru 2011

    Post by roTi^coKLaT on Mon Dec 06, 2010 10:25 pm

    aku nk cr awek pki appolo jela..
    lg ranggi..

    MasterSpeed
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 1988
    Age : 35
    Location : Semenanjung Malaysia
    Registration date : 29/05/2010

    Re: jemputan ride dr crew of ex5 ke cherating untuk tahun baru 2011

    Post by MasterSpeed on Mon Dec 06, 2010 11:57 pm

    wat cepai malaysia agak kelaka ayat kau tu roti...hahahahahah

    SyamZ
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 309
    Age : 20
    Location : Tol Sg.Besi-Bangi-Tol Sg.Besi~
    Registration date : 23/05/2010

    Re: jemputan ride dr crew of ex5 ke cherating untuk tahun baru 2011

    Post by SyamZ on Wed Dec 08, 2010 11:16 pm

    Question Cherating Lak kew? xTaw nk follow mne.. Ad yg Ckp Nk p Penang..

    Haha.. Follow Ikut kmampuan jewlaa.. hihi cheers

    conancrew
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 126
    Location : bangsar
    Registration date : 18/11/2010

    Re: jemputan ride dr crew of ex5 ke cherating untuk tahun baru 2011

    Post by conancrew on Wed Dec 08, 2010 11:19 pm

    SyamZ wrote: Question Cherating Lak kew? xTaw nk follow mne.. Ad yg Ckp Nk p Penang..

    Haha.. Follow Ikut kmampuan jewlaa.. hihi cheers

    cherating dak2 c.o.e ajak la..rxzmalaysia akan ke penag ....

    SyamZ
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 309
    Age : 20
    Location : Tol Sg.Besi-Bangi-Tol Sg.Besi~
    Registration date : 23/05/2010

    Re: jemputan ride dr crew of ex5 ke cherating untuk tahun baru 2011

    Post by SyamZ on Thu Dec 09, 2010 12:38 am

    Owww... Embarassed brulaa kawe phm.. Bereh2.. mri Rama2 naik Penang!!! cheers

    conancrew
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 126
    Location : bangsar
    Registration date : 18/11/2010

    Re: jemputan ride dr crew of ex5 ke cherating untuk tahun baru 2011

    Post by conancrew on Thu Dec 09, 2010 12:42 am

    SyamZ wrote:Owww... Embarassed brulaa kawe phm.. Bereh2.. mri Rama2 naik Penang!!! cheers

    insyaallah la kawe

    roTi^coKLaT
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 942
    Age : 20
    Location : Mersing - Kota Tinggi - Mersing
    Registration date : 28/04/2010

    Re: jemputan ride dr crew of ex5 ke cherating untuk tahun baru 2011

    Post by roTi^coKLaT on Thu Dec 09, 2010 8:31 am

    rxz malaysia xwt event untuk hujung tahun nie..
    admin sibuk kate nyer..
    so kita ikut je mn2 konvoi yg kite rase naluri kita nk ikut..
    maaf ye sume abam2 kalo adik terkasar bahasa.. Razz

    evolusi_boyz
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 804
    Age : 28
    Location : (Mus ACG)-b.b.bangi-kelana jaya
    Registration date : 22/05/2009

    Re: jemputan ride dr crew of ex5 ke cherating untuk tahun baru 2011

    Post by evolusi_boyz on Thu Dec 09, 2010 9:09 am

    xpe... ikt mne2 pn boley...
    jnji anda pkai bju RXZMALAYSIA...
    baru org laen leh knl kte...hehehe

    p/s: klau blh stiap tmpt ade event mst ade wakil rxzmalaysia...hehehe lol! lol! lol!

    roTi^coKLaT
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 942
    Age : 20
    Location : Mersing - Kota Tinggi - Mersing
    Registration date : 28/04/2010

    Re: jemputan ride dr crew of ex5 ke cherating untuk tahun baru 2011

    Post by roTi^coKLaT on Thu Dec 09, 2010 9:31 am

    betut2..
    saya stuju ngn kenyataan abam mus tue.. cheers
    idup alejek!!

    RXZ_Jahat
    Admin
    Admin

    Number of posts : 1299
    Location : MACAU
    Registration date : 19/11/2008

    Re: jemputan ride dr crew of ex5 ke cherating untuk tahun baru 2011

    Post by RXZ_Jahat on Thu Dec 09, 2010 6:55 pm

    ko ngata aku yek roti? Evil or Very Mad

    roTi^coKLaT
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 942
    Age : 20
    Location : Mersing - Kota Tinggi - Mersing
    Registration date : 28/04/2010

    Re: jemputan ride dr crew of ex5 ke cherating untuk tahun baru 2011

    Post by roTi^coKLaT on Fri Dec 10, 2010 8:41 am

    aku plak yg mengata? scratch
    apepun adik mintak mahap ye abam2 kalo terkasar bahasa..
    komputer kt makmal sekolah nie xbp clear la screen dia..Razz
    nnti nk mintak guru beso belikan komputer baru la.. lol!

    rider_dq
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 267
    Age : 26
    Location : ipoh~bandar puteri~putrajaya
    Registration date : 09/07/2010

    Re: jemputan ride dr crew of ex5 ke cherating untuk tahun baru 2011

    Post by rider_dq on Fri Dec 10, 2010 12:16 pm

    kene tggu dapat duit PIBG la baru boleh..hehhe

    roTi^coKLaT
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 942
    Age : 20
    Location : Mersing - Kota Tinggi - Mersing
    Registration date : 28/04/2010

    Re: jemputan ride dr crew of ex5 ke cherating untuk tahun baru 2011

    Post by roTi^coKLaT on Fri Dec 10, 2010 4:36 pm

    hrp2, thn depan dapatla komputer baru..
    apepun, kepada sesiapa yg membaca thread nie, moh le kite meramei2kan majlis kt cherating 2 nnti..
    best la lepak2 kt pantai tue..

    MasterSpeed
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 1988
    Age : 35
    Location : Semenanjung Malaysia
    Registration date : 29/05/2010

    Re: jemputan ride dr crew of ex5 ke cherating untuk tahun baru 2011

    Post by MasterSpeed on Fri Dec 10, 2010 5:38 pm

    roTi^coKLaT wrote:hrp2, thn depan dapatla komputer baru..
    apepun, kepada sesiapa yg membaca thread nie, moh le kite meramei2kan majlis kt cherating 2 nnti..
    best la lepak2 kt pantai tue..


    MEmang BEst ke...hahahahahaha

    FBI
    Penulis novel Rxz
    Penulis novel Rxz

    Number of posts : 328
    Age : 24
    Location : PERLIS-KL-JOHOR
    Registration date : 03/02/2010

    Re: jemputan ride dr crew of ex5 ke cherating untuk tahun baru 2011

    Post by FBI on Sat Dec 11, 2010 3:26 pm

    Best sangat kew?????

    Sponsored content

    Re: jemputan ride dr crew of ex5 ke cherating untuk tahun baru 2011

    Post by Sponsored content Today at 1:21 am


      Current date/time is Sat Dec 10, 2016 1:21 am