The BROTHERHOOD'S of RXZ Bikerz...


    jemputan ride dr crew of ex5 ke cherating untuk tahun baru 2011

    Share

    bainz
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 1594
    Age : 21
    Location : klang sentral-bukit kapar..aku kt tengah2
    Registration date : 23/01/2009

    jemputan ride dr crew of ex5 ke cherating untuk tahun baru 2011

    Post by bainz on Tue Nov 23, 2010 3:35 pm

    br dpt info dr admin yg menyatakn 1 ride jemputan dr kelab crew of ex5 ke cherating pada 01.01.2010 kalo aku xsalah dengor le..segala maklumat terperinci akan diberitahu oleh admin sendri..sekian terima kasih Very Happy

    MasterSpeed
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 1988
    Age : 35
    Location : Semenanjung Malaysia
    Registration date : 29/05/2010

    Re: jemputan ride dr crew of ex5 ke cherating untuk tahun baru 2011

    Post by MasterSpeed on Tue Nov 23, 2010 3:50 pm

    Selamat Datang Ke cherating...Very Happy

    bogonz
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 581
    Location : setapak melawati kadang2 genting sempah awana
    Registration date : 20/11/2008

    Re: jemputan ride dr crew of ex5 ke cherating untuk tahun baru 2011

    Post by bogonz on Tue Nov 23, 2010 6:14 pm

    safe ride.... cheers

    Joi JFW
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 524
    Age : 27
    Location : kuala kangsar/kuala lumpur
    Registration date : 16/03/2010

    Re: jemputan ride dr crew of ex5 ke cherating untuk tahun baru 2011

    Post by Joi JFW on Tue Nov 23, 2010 10:22 pm

    MasterSpeed wrote:Selamat Datang Ke cherating...Very Happy

    nk pigi lg ke bang????huhu geek

    net
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 869
    Age : 29
    Location : kluang,johor
    Registration date : 03/08/2009

    Re: jemputan ride dr crew of ex5 ke cherating untuk tahun baru 2011

    Post by net on Wed Nov 24, 2010 9:20 am

    so, ade yg nk folo ke?

    Fuyoh
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 1013
    Age : 36
    Location : FELDA Bukit Sagu 01
    Registration date : 06/03/2009

    Re: jemputan ride dr crew of ex5 ke cherating untuk tahun baru 2011

    Post by Fuyoh on Sat Nov 27, 2010 10:08 am

    Menerima amanah ahli jemaah seperjuangan dari Yamalaya. Insya Allah sambutan boleh diaturkan.

    roden
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 186
    Age : 30
    Location : jb
    Registration date : 25/10/2010

    Re: jemputan ride dr crew of ex5 ke cherating untuk tahun baru 2011

    Post by roden on Sat Nov 27, 2010 4:18 pm

    dh pernah g...nak g lg pon leh..
    tp de pe aktiviti kt sna nnti?

    juanz
    Standard Modified
    Standard Modified

    Number of posts : 82
    Age : 35
    Location : United Kingdom
    Registration date : 13/06/2010

    Re: jemputan ride dr crew of ex5 ke cherating untuk tahun baru 2011

    Post by juanz on Mon Nov 29, 2010 12:16 pm

    ko follow x bainz P.D 4/12 ni?

    budak 7537
    standard

    Number of posts : 29
    Age : 22
    Location : chukai
    Registration date : 11/06/2010

    Re: jemputan ride dr crew of ex5 ke cherating untuk tahun baru 2011

    Post by budak 7537 on Tue Nov 30, 2010 5:14 am

    tak boleh buat awal sehari kew? 31/12/10 ???

    MasterSpeed
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 1988
    Age : 35
    Location : Semenanjung Malaysia
    Registration date : 29/05/2010

    Re: jemputan ride dr crew of ex5 ke cherating untuk tahun baru 2011

    Post by MasterSpeed on Tue Nov 30, 2010 10:02 am

    ni acara budak2 ex5 yang wat...hehehehe......

    coolent
    standard

    Number of posts : 21
    Location : subang jaya
    Registration date : 22/11/2010

    Re: jemputan ride dr crew of ex5 ke cherating untuk tahun baru 2011

    Post by coolent on Tue Nov 30, 2010 12:33 pm

    hehehehe...jd ke grk program ni.... mnrik jgk..........

    akmal46
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 440
    Location : kluang-nilai-sepang-putrajaya-cyberjaya
    Registration date : 20/09/2010

    Re: jemputan ride dr crew of ex5 ke cherating untuk tahun baru 2011

    Post by akmal46 on Tue Nov 30, 2010 12:37 pm

    MasterSpeed wrote:ni acara budak2 ex5 yang wat...hehehehe......

    BCU abg da kua..
    bg sy bwk WPH la..
    hahahaha

    WDA1500
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 299
    Age : 27
    Location : sungai buloh
    Registration date : 26/04/2010

    Re: jemputan ride dr crew of ex5 ke cherating untuk tahun baru 2011

    Post by WDA1500 on Tue Nov 30, 2010 2:35 pm

    akmal46 wrote:
    MasterSpeed wrote:ni acara budak2 ex5 yang wat...hehehehe......

    BCU abg da kua..
    bg sy bwk WPH la..
    hahahaha


    ko kna tkar nama la akmal..bru dpt bwk WPH 2..

    radenkyo^BDL^
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 272
    Age : 24
    Location : ampang(bktPermai)/Peejay(oldtown)
    Registration date : 30/06/2010

    Re: jemputan ride dr crew of ex5 ke cherating untuk tahun baru 2011

    Post by radenkyo^BDL^ on Tue Nov 30, 2010 4:55 pm

    laju 2 ...
    leh cucuk blakang moto aq...

    hehhee

    Fuyoh
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 1013
    Age : 36
    Location : FELDA Bukit Sagu 01
    Registration date : 06/03/2009

    Re: jemputan ride dr crew of ex5 ke cherating untuk tahun baru 2011

    Post by Fuyoh on Tue Nov 30, 2010 6:02 pm

    Saya cadang nak buat program RXZMalaysia Divisyen Kuantan kat sana. Tengah rancangan dengan bebudak untuk sambut kawan kawan EX5 dan Yamalaya.

    MasterSpeed
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 1988
    Age : 35
    Location : Semenanjung Malaysia
    Registration date : 29/05/2010

    Re: jemputan ride dr crew of ex5 ke cherating untuk tahun baru 2011

    Post by MasterSpeed on Tue Nov 30, 2010 6:53 pm

    Selamat2...haha..WPH skrg dah berubat gak....Very Happy

    Joi JFW
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 524
    Age : 27
    Location : kuala kangsar/kuala lumpur
    Registration date : 16/03/2010

    Re: jemputan ride dr crew of ex5 ke cherating untuk tahun baru 2011

    Post by Joi JFW on Tue Nov 30, 2010 7:24 pm

    pulak dah...kua satu masuk satu....moto x miss dr ospital.hahaha lol!

    budak 7537
    standard

    Number of posts : 29
    Age : 22
    Location : chukai
    Registration date : 11/06/2010

    Re: jemputan ride dr crew of ex5 ke cherating untuk tahun baru 2011

    Post by budak 7537 on Tue Nov 30, 2010 7:56 pm

    SOkong!!2

    Azad
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 707
    Age : 28
    Location : Pontian, Johor now menumpang d Lumut
    Registration date : 20/05/2010

    Re: jemputan ride dr crew of ex5 ke cherating untuk tahun baru 2011

    Post by Azad on Wed Dec 01, 2010 11:48 pm



    JD BENARLAH GAMBAR INI??

    roTi^coKLaT
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 942
    Age : 20
    Location : Mersing - Kota Tinggi - Mersing
    Registration date : 28/04/2010

    Re: jemputan ride dr crew of ex5 ke cherating untuk tahun baru 2011

    Post by roTi^coKLaT on Thu Dec 02, 2010 8:37 am

    best la azad..
    trus kuo banner trus..

    Azad
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 707
    Age : 28
    Location : Pontian, Johor now menumpang d Lumut
    Registration date : 20/05/2010

    Re: jemputan ride dr crew of ex5 ke cherating untuk tahun baru 2011

    Post by Azad on Thu Dec 02, 2010 5:43 pm

    rxzmalaysia buat kt sni, official x?

    roTi^coKLaT
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 942
    Age : 20
    Location : Mersing - Kota Tinggi - Mersing
    Registration date : 28/04/2010

    Re: jemputan ride dr crew of ex5 ke cherating untuk tahun baru 2011

    Post by roTi^coKLaT on Fri Dec 03, 2010 8:35 am

    rs nyer, better ko cnfm ngn cikgu dulu kot..
    hnya skdr cadangan..
    hehehehe.. cheers

    radenkyo^BDL^
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 272
    Age : 24
    Location : ampang(bktPermai)/Peejay(oldtown)
    Registration date : 30/06/2010

    Re: jemputan ride dr crew of ex5 ke cherating untuk tahun baru 2011

    Post by radenkyo^BDL^ on Fri Dec 03, 2010 11:59 am

    cherating lg..
    huhuuu...
    azad!!sejarah paling best masa g cherating ari 2...
    dugaan bnyk

    jawe
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 812
    Age : 29
    Location : merata tempat
    Registration date : 20/05/2010

    Re: jemputan ride dr crew of ex5 ke cherating untuk tahun baru 2011

    Post by jawe on Fri Dec 03, 2010 2:39 pm

    fuyoh p...cherating lg...huhuhuhu...

    roTi^coKLaT
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 942
    Age : 20
    Location : Mersing - Kota Tinggi - Mersing
    Registration date : 28/04/2010

    Re: jemputan ride dr crew of ex5 ke cherating untuk tahun baru 2011

    Post by roTi^coKLaT on Fri Dec 03, 2010 4:05 pm

    lai lai lai..
    cherating lai..

    Sponsored content

    Re: jemputan ride dr crew of ex5 ke cherating untuk tahun baru 2011

    Post by Sponsored content Today at 1:57 pm


      Current date/time is Thu Dec 08, 2016 1:57 pm