The BROTHERHOOD'S of RXZ Bikerz...


    jemputan ride dr crew of ex5 ke cherating untuk tahun baru 2011

    Share

    MasterSpeed
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 1988
    Age : 35
    Location : Semenanjung Malaysia
    Registration date : 29/05/2010

    Re: jemputan ride dr crew of ex5 ke cherating untuk tahun baru 2011

    Post by MasterSpeed on Sat Dec 11, 2010 6:21 pm

    FBI wrote:Best sangat kew?????

    kau bukan tahu pun..duk umah diam2.... Laughing

    RXZ_Jahat
    Admin
    Admin

    Number of posts : 1299
    Location : MACAU
    Registration date : 19/11/2008

    Re: jemputan ride dr crew of ex5 ke cherating untuk tahun baru 2011

    Post by RXZ_Jahat on Sun Dec 12, 2010 1:29 am

    naper??? x best ke?? kalau takut...jangan ikut... Evil or Very Mad

    coolent
    standard

    Number of posts : 21
    Location : subang jaya
    Registration date : 22/11/2010

    Re: jemputan ride dr crew of ex5 ke cherating untuk tahun baru 2011

    Post by coolent on Sun Dec 12, 2010 1:41 am

    huhuhuhuhu.... untung2 dapat fly same same....kekekekeke

    MasterSpeed
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 1988
    Age : 35
    Location : Semenanjung Malaysia
    Registration date : 29/05/2010

    Re: jemputan ride dr crew of ex5 ke cherating untuk tahun baru 2011

    Post by MasterSpeed on Mon Dec 13, 2010 1:35 am

    As salam....Kepada Kawan2 Dari RXZ Malaysia Area Center Timbalan COE ajak Lepak Same2 Untuk Membincangkan Konvoi Ke Cherating Ni...sape2 Yang Berminat ramai2 Kita Lepak bersama Dekat Tabung Haji Depan Bank Rakyat..


    Tarikh:18/12/2010

    Masa:Pukul 10 Malam

    Berkumpul:Dekat Bangsar Leeyas Corner

    Bergerak:Ke Gerai Berhampiran Tabung Haji



    Sape Yang berminat Roger2 La....Meriah kan Majlis dari kita duk lepak tak tentu arah....

    p/s:Malam Sikit Leh FLY ke Melaka Lak....hahahahaha

    que
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 872
    Age : 83
    Location : -
    Registration date : 22/07/2010

    Re: jemputan ride dr crew of ex5 ke cherating untuk tahun baru 2011

    Post by que on Mon Dec 13, 2010 9:23 am

    yeahhhhhh...Melake eh!!hahaha..i loike!

    @pec
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 576
    Age : 26
    Location : Malacca town@tnjung kling@kuala sg. baru@pengkalan balak@0173136496
    Registration date : 14/05/2009

    Re: jemputan ride dr crew of ex5 ke cherating untuk tahun baru 2011

    Post by @pec on Mon Dec 13, 2010 9:53 am

    ak tggu ko Q.. Twisted Evil

    que
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 872
    Age : 83
    Location : -
    Registration date : 22/07/2010

    Re: jemputan ride dr crew of ex5 ke cherating untuk tahun baru 2011

    Post by que on Mon Dec 13, 2010 10:20 am

    hehe..sabo pec..aku pon tringin2 je nk g mlake neh..haha

    ayid_GKB
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 703
    Location : kuala lumpur(peacehill)
    Registration date : 22/11/2008

    Re: jemputan ride dr crew of ex5 ke cherating untuk tahun baru 2011

    Post by ayid_GKB on Mon Dec 13, 2010 2:27 pm

    berreh.....

    WDA1500
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 299
    Age : 27
    Location : sungai buloh
    Registration date : 26/04/2010

    Re: jemputan ride dr crew of ex5 ke cherating untuk tahun baru 2011

    Post by WDA1500 on Wed Dec 15, 2010 11:17 pm

    melaka..melaka....BLA is coming....

    MasterSpeed
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 1988
    Age : 35
    Location : Semenanjung Malaysia
    Registration date : 29/05/2010

    Re: jemputan ride dr crew of ex5 ke cherating untuk tahun baru 2011

    Post by MasterSpeed on Wed Dec 15, 2010 11:22 pm

    geng2 Gagak itam leh la FLY2....heheheh

    radenkyo^BDL^
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 272
    Age : 24
    Location : ampang(bktPermai)/Peejay(oldtown)
    Registration date : 30/06/2010

    Re: jemputan ride dr crew of ex5 ke cherating untuk tahun baru 2011

    Post by radenkyo^BDL^ on Wed Dec 15, 2010 11:36 pm

    Sy tale fly

    radenkyo^BDL^
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 272
    Age : 24
    Location : ampang(bktPermai)/Peejay(oldtown)
    Registration date : 30/06/2010

    Re: jemputan ride dr crew of ex5 ke cherating untuk tahun baru 2011

    Post by radenkyo^BDL^ on Wed Dec 15, 2010 11:37 pm

    Sy tale fly

    kato_Z
    standard

    Number of posts : 18
    Age : 26
    Location : kUaNtaN
    Registration date : 21/12/2010

    Re: jemputan ride dr crew of ex5 ke cherating untuk tahun baru 2011

    Post by kato_Z on Tue Dec 21, 2010 3:50 pm

    tumpang lalu...hehe2
    klu ada yg nak folo dri kuantn nak b'kumpol kat mna yea?
    aku mcm b'mnt nk join =)

    RXZ_Jahat
    Admin
    Admin

    Number of posts : 1299
    Location : MACAU
    Registration date : 19/11/2008

    Re: jemputan ride dr crew of ex5 ke cherating untuk tahun baru 2011

    Post by RXZ_Jahat on Tue Dec 21, 2010 8:37 pm

    kuantan siler pm fuyoh...

    Sponsored content

    Re: jemputan ride dr crew of ex5 ke cherating untuk tahun baru 2011

    Post by Sponsored content Today at 7:47 am


      Current date/time is Sun Dec 04, 2016 7:47 am