The BROTHERHOOD'S of RXZ Bikerz...


    23 julai event d jb,,,eskot perkahwinan,,,,

    Share

    barbardio_montana
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 278
    Age : 25
    Location : jb
    Registration date : 18/05/2010

    23 julai event d jb,,,eskot perkahwinan,,,,

    Post by barbardio_montana on Wed Jul 06, 2011 9:08 pm

    23 julai ni ader event yg kite dijemput oleh rakan kite saudara amyrul fahmi,,,,dye ajak kite eskot rmai perkahwinan dr dataran bandaraya dpan rtm ke larkin tmpt mempelai bersanding,,di bawah ni ader cket ape yg dye ckap tok haritu,,

    disini saya bagi sepintas aturcara program..

    semua ryder diminta berkumpul sebelum 1 tengahari di dataran merdeka depan RTM JB..akan disusun semua ryder dalam pebarisan...akan ade 4 motor yang bertuah dalam event tersebut,sebab mereka akan dinaiki oleh gadis2 penari jemputan perkahwinan (xpasti mcm mane cutting aweks2 tersebut)...kemudian insyallh saya akan dtg membawa kameraman pengantin...dia akan menangkap gambo/video sepanjang perjalanan...xjauh mane pun..lebih krang 1 km ke dewan...apabila sampai...kite semua akan parking motor dan escort pengantin masuk dalam dewan..pihak pengantin ade maklumkan bahawa tempat parking ade disediakan....dia target geng2 motor dalam 20 - 30 bijik...tema pengantin merah putih...kalu xdapat set merah putih xpe..janji ade escort pun boleh...dia nak geng2 motor memeriahkan majlis...dia kate nak pakai baju team kelab masing2 pun boleh.

    tempat adelah d dataran dpan rtm sblom kol 1 kite kumpul situ,,,

    diharap rakan2 sepermainan di jb dpt la hadir ke event kecil ini dsamping dpt kite mrapatkn hubungan sesama ahli,,,mod jb abam mu/nuaim adenar mungkin akn turun skali,,,,

    psss,,,event jb ni spae yg dok jb tu dtg la ye,,mriahkn mjlis,,susa nak jmpe event rxz malaysia yg dkat2 banda jb ni,,sekian dr saye,,


    jike tersalah tersilap terkasar bhse hrap dmaafkn,,,sye budak baru belajar,,kalau salah tolong lajukan,,,, Smile Smile Smile Smile Smile

    mu9661
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 385
    Location : melakau....
    Registration date : 20/11/2008

    Re: 23 julai event d jb,,,eskot perkahwinan,,,,

    Post by mu9661 on Thu Jul 14, 2011 9:08 pm

    erm...tgk kelapangan ok..ape2 ingatkan aku..umah xde tenet biase la...
    dan takut aku da puasa awal lak..hohohohohoho

    barbardio_montana
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 278
    Age : 25
    Location : jb
    Registration date : 18/05/2010

    Re: 23 julai event d jb,,,eskot perkahwinan,,,,

    Post by barbardio_montana on Thu Jul 14, 2011 9:32 pm

    mu9661 wrote:erm...tgk kelapangan ok..ape2 ingatkan aku..umah xde tenet biase la...
    dan takut aku da puasa awal lak..hohohohohoho

    hari tu jgn puase,,kui3,,,nnt saye ckap ngn abam amyrul fami bg awek dok nlakang abam botak ye,,kui3,,, Razz Razz Razz

    mu9661
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 385
    Location : melakau....
    Registration date : 20/11/2008

    Re: 23 julai event d jb,,,eskot perkahwinan,,,,

    Post by mu9661 on Thu Jul 14, 2011 10:15 pm

    eee...jangan2...marah nnt si tua aku..hahahahah

    barbardio_montana
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 278
    Age : 25
    Location : jb
    Registration date : 18/05/2010

    Re: 23 julai event d jb,,,eskot perkahwinan,,,,

    Post by barbardio_montana on Fri Jul 15, 2011 12:37 am

    mu9661 wrote:eee...jangan2...marah nnt si tua aku..hahahahah

    si tua mara carik si muda abam,,kui3,, Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

    Sponsored content

    Re: 23 julai event d jb,,,eskot perkahwinan,,,,

    Post by Sponsored content Today at 3:47 am


      Current date/time is Wed Dec 07, 2016 3:47 am