The BROTHERHOOD'S of RXZ Bikerz...


    RAKAN2 JB,,,JOM LEPAK,,,

    Share

    barbardio_montana
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 278
    Age : 25
    Location : jb
    Registration date : 18/05/2010

    RAKAN2 JB,,,JOM LEPAK,,,

    Post by barbardio_montana on Sun May 08, 2011 5:46 pm

    mlm ni ahad 8-5-2011 jom la kite melepak beramah mesra sesama ahli dan juge rakan2 bikers yg laen,,,kite akan lepak didataran pada pukol 9-30-1030 pastu kite ronda2 hway sekitar jb gelang patah untuk mmanaskn enjin,,,sekadar lepak2 berkenal2 sesama rakan,,,jom2,,

    mu9661
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 385
    Location : melakau....
    Registration date : 20/11/2008

    Re: RAKAN2 JB,,,JOM LEPAK,,,

    Post by mu9661 on Sun May 08, 2011 9:30 pm

    sok keje la nak lepak malam ni..slalu lepak malam mggu baru syok..

    barbardio_montana
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 278
    Age : 25
    Location : jb
    Registration date : 18/05/2010

    Re: RAKAN2 JB,,,JOM LEPAK,,,

    Post by barbardio_montana on Mon May 09, 2011 1:30 am

    mu9661 wrote:sok keje la nak lepak malam ni..slalu lepak malam mggu baru syok..

    td rmai bro,,,rxz kips 125z same banyak,,lbeu kurg 140 bijik ader,,,polis pon ader,,slamat lpas,,,

    acapsyu
    standard

    Number of posts : 4
    Age : 23
    Location : JB
    Registration date : 04/05/2011

    Re: RAKAN2 JB,,,JOM LEPAK,,,

    Post by acapsyu on Mon May 09, 2011 12:52 pm

    Dekat jew...dataran ni...

    barbardio_montana
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 278
    Age : 25
    Location : jb
    Registration date : 18/05/2010

    Re: RAKAN2 JB,,,JOM LEPAK,,,

    Post by barbardio_montana on Tue May 10, 2011 1:30 am

    acapsyu wrote:Dekat jew...dataran ni...

    tepian tebrau bro,,

    azwan
    Shooter
    Shooter

    Number of posts : 762
    Age : 20
    Location : Jalan gelap sg buaya - bukit beruntung
    Registration date : 03/04/2010

    Re: RAKAN2 JB,,,JOM LEPAK,,,

    Post by azwan on Tue May 10, 2011 4:27 pm

    kata nak dtg skudai. hampeh la ko babad..
    erm, hari2 terakhir aku kat sini..pasni aku da balik central, xda kat jb dah.
    azwan - 013 7141216. roger kalau nak lepak bandar.
    tp aku dtg naik lagenda jela. cheers

    barbardio_montana
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 278
    Age : 25
    Location : jb
    Registration date : 18/05/2010

    Re: RAKAN2 JB,,,JOM LEPAK,,,

    Post by barbardio_montana on Tue May 10, 2011 5:17 pm

    azwan wrote:kata nak dtg skudai. hampeh la ko babad..
    erm, hari2 terakhir aku kat sini..pasni aku da balik central, xda kat jb dah.
    azwan - 013 7141216. roger kalau nak lepak bandar.
    tp aku dtg naik lagenda jela. cheers

    tiap2 ahad mlm isnin wajib lepak kat tepian tebrau,,,2 stroke,,,mmg ramai motonyer,,pastu diorg gerak 2nd link doe,,,law nak ikot bole jer,,kita jln seiringan slow2 biar diorg melaju,,amacam??

    azwan
    Shooter
    Shooter

    Number of posts : 762
    Age : 20
    Location : Jalan gelap sg buaya - bukit beruntung
    Registration date : 03/04/2010

    Re: RAKAN2 JB,,,JOM LEPAK,,,

    Post by azwan on Tue May 10, 2011 6:17 pm

    rogerla. tapi mggu ni last kat johor

    barbardio_montana
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 278
    Age : 25
    Location : jb
    Registration date : 18/05/2010

    Re: RAKAN2 JB,,,JOM LEPAK,,,

    Post by barbardio_montana on Tue May 10, 2011 6:27 pm

    azwan wrote:rogerla. tapi mggu ni last kat johor

    baek bam wan,,,mlm ni tanak lepak ker??

    azwan
    Shooter
    Shooter

    Number of posts : 762
    Age : 20
    Location : Jalan gelap sg buaya - bukit beruntung
    Registration date : 03/04/2010

    Re: RAKAN2 JB,,,JOM LEPAK,,,

    Post by azwan on Tue May 10, 2011 9:47 pm

    ko roger jerla bile ko free nak ajak lepak.
    aku 10hari free sementara nak tggu dateline keje aku..

    mu9661
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 385
    Location : melakau....
    Registration date : 20/11/2008

    Re: RAKAN2 JB,,,JOM LEPAK,,,

    Post by mu9661 on Tue May 10, 2011 11:24 pm

    ramai ke lepak??
    roger la aku skali..tp nek kuda padi je la.

    barbardio_montana
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 278
    Age : 25
    Location : jb
    Registration date : 18/05/2010

    Re: RAKAN2 JB,,,JOM LEPAK,,,

    Post by barbardio_montana on Tue May 10, 2011 11:48 pm

    azwan wrote:ko roger jerla bile ko free nak ajak lepak.
    aku 10hari free sementara nak tggu dateline keje aku..

    mlm ni tak free,,,aq kene buat keje bapak aq,,mlm esok pastu ahad punye mlm ok??

    barbardio_montana
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 278
    Age : 25
    Location : jb
    Registration date : 18/05/2010

    Re: RAKAN2 JB,,,JOM LEPAK,,,

    Post by barbardio_montana on Tue May 10, 2011 11:51 pm

    mu9661 wrote:ramai ke lepak??
    roger la aku skali..tp nek kuda padi je la.

    mmg rmai sgt bro,,aq pon bru join membe2 aq ni sbb aq menetap ky n9,,,diorg ajak bro,,law bro nak ikot msg saye jer,,,0177520448,,,nnt saye ckap la kumpul kt ner ke pastu kite lepak2 tggu otai smpai lpak skali pastu dye bg isyarat grak hway,,,meriah,,,haritu dkat 140 bijik diorg ckap suku pon tak smpai,,,,naek hway perghh,,,,rxz kips 125z panther,,,snang criter 2 stroker,,

    miss zieyla
    RXZ Rasmi

    Number of posts : 132
    Age : 29
    Location : batu pahat-simpang renggam-muar(kekadang je..)
    Registration date : 04/03/2011

    Re: RAKAN2 JB,,,JOM LEPAK,,,

    Post by miss zieyla on Wed May 11, 2011 12:57 pm

    kOrang ni area Bp tkde kee,,,,?

    barbardio_montana
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 278
    Age : 25
    Location : jb
    Registration date : 18/05/2010

    Re: RAKAN2 JB,,,JOM LEPAK,,,

    Post by barbardio_montana on Wed May 11, 2011 1:22 pm

    miss zieyla wrote:kOrang ni area Bp tkde kee,,,,?

    jauh tu bp ngn jb,,tp dak2 bp ader gak turon tiap2 ahad,,

    barbardio_montana
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 278
    Age : 25
    Location : jb
    Registration date : 18/05/2010

    Re: RAKAN2 JB,,,JOM LEPAK,,,

    Post by barbardio_montana on Sat May 14, 2011 4:31 pm

    SKALI LAGI SAYE MENYERU AHLI RXZ MESIA DI JB MARILAH KITA BERKENAL2 SEMPENA AHAD MLM PD JAM 9.30 DI TEPIAN TEBRAU,,,BOLEHLAH KITA BERAMAH MESRA SESAMA AHLI DAN MEMBINCANGKAN AKAN HAL KE PJ PADA 28 NI SKALI,,,Smile

    mu9661
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 385
    Location : melakau....
    Registration date : 20/11/2008

    Re: RAKAN2 JB,,,JOM LEPAK,,,

    Post by mu9661 on Sat May 14, 2011 8:51 pm

    huhuhuhu..kalo rajin aku turun la..slalu aku rajin org len malas je..

    barbardio_montana
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 278
    Age : 25
    Location : jb
    Registration date : 18/05/2010

    Re: RAKAN2 JB,,,JOM LEPAK,,,

    Post by barbardio_montana on Sun May 15, 2011 10:24 am

    mu9661 wrote:huhuhuhu..kalo rajin aku turun la..slalu aku rajin org len malas je..

    rjin2 la mlm ni abam mu,,,bole jmpe abam,,,rmai ta tipu punye,,amyrul fahmi dr yamalaya pon slalu turon ahad dye ckap,,

    barbardio_montana
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 278
    Age : 25
    Location : jb
    Registration date : 18/05/2010

    Re: RAKAN2 JB,,,JOM LEPAK,,,

    Post by barbardio_montana on Mon May 16, 2011 1:40 am

    mu9661 wrote:huhuhuhu..kalo rajin aku turun la..slalu aku rajin org len malas je..

    dpahamkn td tak smpai suku bam botak mu,,,sbb nyer adelh mreka ke singapore,ader yg ke kluang,,,,yg laen tidak dpt dknal pasti,,

    acapsyu
    standard

    Number of posts : 4
    Age : 23
    Location : JB
    Registration date : 04/05/2011

    Re: RAKAN2 JB,,,JOM LEPAK,,,

    Post by acapsyu on Wed Jun 08, 2011 4:16 am

    barbardio_montana wrote:
    acapsyu wrote:Dekat jew...dataran ni...

    tepian tebrau bro,,
    mcm ne den nk join group ni...kusut2...

    barbardio_montana
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 278
    Age : 25
    Location : jb
    Registration date : 18/05/2010

    Re: RAKAN2 JB,,,JOM LEPAK,,,

    Post by barbardio_montana on Tue Jun 21, 2011 8:51 pm

    acapsyu wrote:
    barbardio_montana wrote:
    acapsyu wrote:Dekat jew...dataran ni...

    tepian tebrau bro,,
    mcm ne den nk join group ni...kusut2...

    law nak join klab ni da dftar ahli dlm forum,,pastu dftar rasmi yg kene jmpe moderator bhgian law jb encik nuaim adenar nme fb beliau,,lam ni mu9661,,,dye la mod/ktua bhagian jb,,bole jmpe dye tok pndaftaran rasmi,,,untuk baju n sticker klab bole tanye ngn abam ayid gkb,,,urusan pos,,,sticker bole dpt cpat,,,baju tu kite bayar dulu baru dye tmpah ikot koata,,means law da rmai yg baya bru dye tmpah,,,jgn risau,,,lpas kite ikot event klab ni,,itu sahaje,,,untuk d jb bole la lpak2 sesama ahli,,,bole tanye ngn abam mu9661 untuk perjumpaan kt jb,,sekian,,

    fizz
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 314
    Age : 52
    Location : MRR2,LDP,GUTHRIE,DUTA
    Registration date : 21/06/2010

    Re: RAKAN2 JB,,,JOM LEPAK,,,

    Post by fizz on Wed Jun 22, 2011 9:32 pm

    barb..
    camne moto ko ok?

    barbardio_montana
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 278
    Age : 25
    Location : jb
    Registration date : 18/05/2010

    Re: RAKAN2 JB,,,JOM LEPAK,,,

    Post by barbardio_montana on Fri Jun 24, 2011 2:11 am

    fizz wrote:barb..
    camne moto ko ok?

    kui3,,ok la,,,puas ati,,kih3,,nnt kite lpak same ye abam fizz,,,rindu nak lpak bukit bruntung,,,kui3,,,

    fizz
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 314
    Age : 52
    Location : MRR2,LDP,GUTHRIE,DUTA
    Registration date : 21/06/2010

    Re: RAKAN2 JB,,,JOM LEPAK,,,

    Post by fizz on Fri Jun 24, 2011 7:19 pm

    orait no halnye...
    highway duta sentiase menanti...
    ekekekekeke Twisted Evil

    ajit bart
    standard

    Number of posts : 18
    Age : 23
    Location : melaka
    Registration date : 14/06/2011

    Re: RAKAN2 JB,,,JOM LEPAK,,,

    Post by ajit bart on Sat Jun 25, 2011 5:38 am

    mlake un xde kew???huhuhu Crying or Very sad

    Sponsored content

    Re: RAKAN2 JB,,,JOM LEPAK,,,

    Post by Sponsored content Today at 3:57 pm


      Current date/time is Sun Dec 11, 2016 3:57 pm