The BROTHERHOOD'S of RXZ Bikerz...


    TIDAK DIBENARKAN!!!

    Share

    MasterSpeed
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 1988
    Age : 35
    Location : Semenanjung Malaysia
    Registration date : 29/05/2010

    Re: TIDAK DIBENARKAN!!!

    Post by MasterSpeed on Tue May 31, 2011 10:40 am

    WDA1500 wrote:
    MasterSpeed wrote:Dan Setiap Kali Event Kenapa PERLU ada YAMALAYA????.....Kenapa TIDAK RXZ MALAYSIA???...RXZ malaysia dah ketandusan EVENT ke yang korang perlu JOIN YAMALAYA PUNYE event???...Event DALAM KAMPUNG sahaja???...Harap lebih Ramai Lagi Buka MATA Support Event RXZ malaysia yang ade ni.....Bukan Paksaan Cuma RIDE DEMI PERSAHABATAN.....Tak dapat datang tape next event banyak lagi...



    hahaahahahahhaaah.....tp bkn ke abam yg pkai bju YAmalayaNG time TT sunway ek???
    siap sound sy kn???


    tapi SAPE YANG ANTI DULU???....hehehehe.....Sekadar Baju Kosong Yang tak ade makne Tak kan kita tak leh pakai kot???....Relaks Sudah....Very Happy....

    Azad
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 707
    Age : 28
    Location : Pontian, Johor now menumpang d Lumut
    Registration date : 20/05/2010

    Re: TIDAK DIBENARKAN!!!

    Post by Azad on Tue May 31, 2011 10:52 am

    pasal banner tu aku kurg pasti.. mungkin si pembawa banner xtau ade gap parking moto antara yamalaya dgn rxzmalaysia.. lgpn time tgh ari tu mmg rxzmalaysia dah kne blok dgn moto2 yg baru sampai.. geng2 yamalaya dgn selambernye blocking dpn park moto kte.. kalo x aku dgn Q yg pegi ckp elok2 dgn deorg, banner rxzmalaysia pn da xnmpk rsenye sbb tertutup oleh moto2 yg bru smpai.. sebenarnye kami kt north ni, rmai yg xtahu ade krisis antara kita dgn yamalaya.. budak2 yg tahu pn tahu mcm tu je la... stiker tu pn mungkin kesilapan teknikal.. insyaallah pasni menjadi tanggung jwb aku utk ingatkn geng2 north pasal bende ni... aku rse yg terbaik utk skarang, kte lupekan je la hal ni dulu.. peringatan cikgu pn da jelas kt atas tu... yg penting ape2 aktiviti kne ade perstujuan ahli tertinggi.. xgne kte pnskn lg keadaan... aku rse skrg semua da jelas... kte pk sal rxzmalaysia je skrg..

    p/s: mintak maaf kalo tulisan sy disini dan di FB ade menyinggung perasaan mane2 ahli.. niat sy ikhlas cume ingin menenang dan menjernihkan keadaan..

    MasterSpeed
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 1988
    Age : 35
    Location : Semenanjung Malaysia
    Registration date : 29/05/2010

    Re: TIDAK DIBENARKAN!!!

    Post by MasterSpeed on Tue May 31, 2011 10:57 am

    Terbaik la......Kalau ade Rase Salah Silap Aku mintak maaf ye.....RXZ Malaysia Selamanye....Smile

    que
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 872
    Age : 83
    Location : -
    Registration date : 22/07/2010

    Re: TIDAK DIBENARKAN!!!

    Post by que on Tue May 31, 2011 11:55 am

    erm,sbgai ahli rxz malaysia,aku nk btaw sedikit perkara...

    1)rxz malaysia & yamalaya pernah sekali..so,perkara yg lepas biar lepas...walaupun sekarang tidak lagi,kita bukan musuh..persahabatan xpernah kenal warna kulit,bangsa,agama hatta kelab..jgn sbb rxzM n yamalaya xsekali,kita bermusuh dgn semua ahli yamalaya..walaupun ada SESETENGAH yg mcm syial..abaikan..anggap dorg 2 bukan bawak nama kelab dia..even dalam RXZM pn ad yg buat taik..so? xpayahla nk letakkan mende ni atas nama kelab..budak2 yamalaya yg berlagak,lantak die lah..pegi mampos la ngan blagak dorg..tp aku taw ad yg oke,xd masalah langsung dgn kita..kita bukan palestin ngan israel nk berperang...sama bangsa,agama,negara..

    2)sbb cikgu dh umumkan skg ni,apa2 event melibatkan kelab luar,perlu mendapatkan persetujuan pihak tertinggi,so..ikut je lah peraturan yang dah digariskan..jangan nk ikut sedap je...mmg..sape2 pn xd hak nk halang ko pegi konvoi mane2,pakai baju pe,pakai logo pe..tp igt 1 mende je ar..ko knl dunia dgn sape..kalo rasa rxz malaysia ni xtip-top,kelab budak sakai ke...balik,ko belek muke ko btl2,usha moto ko,tgk ape atas kpala ko,pkir dari mana ko dapat barang2 TIPTOP ko 2..pas2,g ar join team2 tiptop..nk join ELLA USA ke,BSG ke, KBedition ke..itu hak ko..sbb ko dah tiptop kan?xpayahla join ktorg yg xtiptop nih..tp aku nk tgk lame mane ko leh tahan je ar...pengalaman mengajar bro..jgn tgk org motor buruk,dlm diri dia pun buruk...

    3) sebelum ko kutuk2 kelab ni,ko pkir masak2,sblum ko knl rxz malaysia..ko ad join team tiptop ke nk kutuk2??xlayak jadi kelab??knp ko join rxzmalaysia??knp xstay kat kelab lame??(ko btl2 ad kelab ke?)...ke ko kne buang dari kelab lama??sbb ko mmg sakai...

    aku dh jenuh dah nk menulis pasal mende ni..yg penting,tepuk dada,tanya hati...dgn sape ko naik..dgn sape ko bangkit,dgn sape ko jatuh dan dengan sape yg angkat ko balik

    ikhlas,

    syafiq naim mohamad

    EMY^NAG
    standard

    Number of posts : 19
    Registration date : 19/10/2010

    Re: TIDAK DIBENARKAN!!!

    Post by EMY^NAG on Tue May 31, 2011 1:14 pm

    Hidup RXZMalaysia. cheers cheers

    RXZ_Jahat
    Admin
    Admin

    Number of posts : 1299
    Location : MACAU
    Registration date : 19/11/2008

    Re: TIDAK DIBENARKAN!!!

    Post by RXZ_Jahat on Tue May 31, 2011 1:18 pm

    que wrote:erm,sbgai ahli rxz malaysia,aku nk btaw sedikit perkara...

    1)rxz malaysia & yamalaya pernah sekali..so,perkara yg lepas biar lepas...walaupun sekarang tidak lagi,kita bukan musuh..persahabatan xpernah kenal warna kulit,bangsa,agama hatta kelab..jgn sbb rxzM n yamalaya xsekali,kita bermusuh dgn semua ahli yamalaya..walaupun ada SESETENGAH yg mcm syial..abaikan..anggap dorg 2 bukan bawak nama kelab dia..even dalam RXZM pn ad yg buat taik..so? xpayahla nk letakkan mende ni atas nama kelab..budak2 yamalaya yg berlagak,lantak die lah..pegi mampos la ngan blagak dorg..tp aku taw ad yg oke,xd masalah langsung dgn kita..kita bukan palestin ngan israel nk berperang...sama bangsa,agama,negara..

    2)sbb cikgu dh umumkan skg ni,apa2 event melibatkan kelab luar,perlu mendapatkan persetujuan pihak tertinggi,so..ikut je lah peraturan yang dah digariskan..jangan nk ikut sedap je...mmg..sape2 pn xd hak nk halang ko pegi konvoi mane2,pakai baju pe,pakai logo pe..tp igt 1 mende je ar..ko knl dunia dgn sape..kalo rasa rxz malaysia ni xtip-top,kelab budak sakai ke...balik,ko belek muke ko btl2,usha moto ko,tgk ape atas kpala ko,pkir dari mana ko dapat barang2 TIPTOP ko 2..pas2,g ar join team2 tiptop..nk join ELLA USA ke,BSG ke, KBedition ke..itu hak ko..sbb ko dah tiptop kan?xpayahla join ktorg yg xtiptop nih..tp aku nk tgk lame mane ko leh tahan je ar...pengalaman mengajar bro..jgn tgk org motor buruk,dlm diri dia pun buruk...

    3) sebelum ko kutuk2 kelab ni,ko pkir masak2,sblum ko knl rxz malaysia..ko ad join team tiptop ke nk kutuk2??xlayak jadi kelab??knp ko join rxzmalaysia??knp xstay kat kelab lame??(ko btl2 ad kelab ke?)...ke ko kne buang dari kelab lama??sbb ko mmg sakai...

    aku dh jenuh dah nk menulis pasal mende ni..yg penting,tepuk dada,tanya hati...dgn sape ko naik..dgn sape ko bangkit,dgn sape ko jatuh dan dengan sape yg angkat ko balik

    ikhlas,

    syafiq naim mohamad

    rilek bang...kelab2 tu sumer kawan2 den...steadylah que..hahahahaha...

    sama apa yang ada lam palaotak aku..

    ayid_GKB
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 703
    Location : kuala lumpur(peacehill)
    Registration date : 22/11/2008

    Re: TIDAK DIBENARKAN!!!

    Post by ayid_GKB on Tue May 31, 2011 1:52 pm

    terbaikk....ish que ni,group2 lain tu ok la....segelintir bulat kuning je yg taik,jd penyebab.....xpe,kita teruskan je mcm biasa,anggap masalah ni mcm langau yg akan terbang setelah berak di tempat ia mendapat makan.....terima kasih.....RXZMALAYSIA terbaikkkkk!!! Cool

    *saya xtiptop gak...hahahaha

    que
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 872
    Age : 83
    Location : -
    Registration date : 22/07/2010

    Re: TIDAK DIBENARKAN!!!

    Post by que on Tue May 31, 2011 2:05 pm

    ayid_GKB wrote:terbaikk....ish que ni,group2 lain tu ok la....segelintir bulat kuning je yg taik,jd penyebab.....xpe,kita teruskan je mcm biasa,anggap masalah ni mcm langau yg akan terbang setelah berak di tempat ia mendapat makan.....terima kasih.....RXZMALAYSIA terbaikkkkk!!! Cool

    *saya xtiptop gak...hahahaha

    ye yid..aku bukan pe dowh...sakit hati la...mnympah nk tiptop2 nih...

    polabear
    Standard Modified
    Standard Modified

    Number of posts : 66
    Age : 20
    Location : enkei japan
    Registration date : 02/08/2009

    Re: TIDAK DIBENARKAN!!!

    Post by polabear on Tue May 31, 2011 2:25 pm

    nasib baik aku xpenah sarung baju yamalaya hahahahhha

    RXZ_Jahat
    Admin
    Admin

    Number of posts : 1299
    Location : MACAU
    Registration date : 19/11/2008

    Re: TIDAK DIBENARKAN!!!

    Post by RXZ_Jahat on Tue May 31, 2011 2:27 pm

    i nak tip top gak..tip top orang belakang..lalalalala Razz

    polabear
    Standard Modified
    Standard Modified

    Number of posts : 66
    Age : 20
    Location : enkei japan
    Registration date : 02/08/2009

    Re: TIDAK DIBENARKAN!!!

    Post by polabear on Tue May 31, 2011 2:29 pm

    tiptop gak la bila ade org belakang...biler la aku dapat peluang cam tut hihi....

    Q0oee
    Standard Modified
    Standard Modified

    Number of posts : 74
    Age : 28
    Location : S Alam<---"YUS"--->Gurun
    Registration date : 31/08/2010

    Re: TIDAK DIBENARKAN!!!

    Post by Q0oee on Tue May 31, 2011 3:37 pm

    Shocked

    WDA1500
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 299
    Age : 27
    Location : sungai buloh
    Registration date : 26/04/2010

    Re: TIDAK DIBENARKAN!!!

    Post by WDA1500 on Tue May 31, 2011 3:49 pm

    MasterSpeed wrote:
    WDA1500 wrote:
    MasterSpeed wrote:Dan Setiap Kali Event Kenapa PERLU ada YAMALAYA????.....Kenapa TIDAK RXZ MALAYSIA???...RXZ malaysia dah ketandusan EVENT ke yang korang perlu JOIN YAMALAYA PUNYE event???...Event DALAM KAMPUNG sahaja???...Harap lebih Ramai Lagi Buka MATA Support Event RXZ malaysia yang ade ni.....Bukan Paksaan Cuma RIDE DEMI PERSAHABATAN.....Tak dapat datang tape next event banyak lagi...



    hahaahahahahhaaah.....tp bkn ke abam yg pkai bju YAmalayaNG time TT sunway ek???
    siap sound sy kn???


    tapi SAPE YANG ANTI DULU???....hehehehe.....Sekadar Baju Kosong Yang tak ade makne Tak kan kita tak leh pakai kot???....Relaks Sudah....Very Happy....


    saya anti ek...ye mmg r...dh lama anti...time Chinese New Year ag...sembang cm ramai nk pg PEnang...tp hampeh...mane de kosong...ade tulisan 2...

    wan...jgn mudah melenting..tny dlu nape aku ckp mcm 2 kt ko mlm 2......

    RXZ_Jahat
    Admin
    Admin

    Number of posts : 1299
    Location : MACAU
    Registration date : 19/11/2008

    Re: TIDAK DIBENARKAN!!!

    Post by RXZ_Jahat on Tue May 31, 2011 3:53 pm

    faiz...wan xde ketahanan telinga cam aku...hahahahaha

    armbobot
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 471
    Age : 28
    Location : kl-damansara-mersing
    Registration date : 11/06/2009

    Re: TIDAK DIBENARKAN!!!

    Post by armbobot on Tue May 31, 2011 4:31 pm

    mulakan hari mendatang dengan keceriaan..perkara yang dah berlaku ambil pengajaran..ini bukan untuk sapa2..ini untuk kita semua.."PANTAS MEMACU RXZ MALAYSIA KEMATA DUNIA"

    -DI RXZ MALAYSIA MEMBUAT PERSAHABATAN..DI RXZ MALAYSIA SAYA KENAL KAWAN2-

    MasterSpeed
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 1988
    Age : 35
    Location : Semenanjung Malaysia
    Registration date : 29/05/2010

    Re: TIDAK DIBENARKAN!!!

    Post by MasterSpeed on Tue May 31, 2011 4:33 pm

    WDA1500 wrote:
    MasterSpeed wrote:
    WDA1500 wrote:
    MasterSpeed wrote:Dan Setiap Kali Event Kenapa PERLU ada YAMALAYA????.....Kenapa TIDAK RXZ MALAYSIA???...RXZ malaysia dah ketandusan EVENT ke yang korang perlu JOIN YAMALAYA PUNYE event???...Event DALAM KAMPUNG sahaja???...Harap lebih Ramai Lagi Buka MATA Support Event RXZ malaysia yang ade ni.....Bukan Paksaan Cuma RIDE DEMI PERSAHABATAN.....Tak dapat datang tape next event banyak lagi...



    hahaahahahahhaaah.....tp bkn ke abam yg pkai bju YAmalayaNG time TT sunway ek???
    siap sound sy kn???


    tapi SAPE YANG ANTI DULU???....hehehehe.....Sekadar Baju Kosong Yang tak ade makne Tak kan kita tak leh pakai kot???....Relaks Sudah....Very Happy....


    saya anti ek...ye mmg r...dh lama anti...time Chinese New Year ag...sembang cm ramai nk pg PEnang...tp hampeh...mane de kosong...ade tulisan 2...

    wan...jgn mudah melenting..tny dlu nape aku ckp mcm 2 kt ko mlm 2......

    tak melenting....lain kali tegur orang tu biar cara yang betul....Very Happy....budi bahasa ada kan???.....Smile..

    bainz
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 1594
    Age : 21
    Location : klang sentral-bukit kapar..aku kt tengah2
    Registration date : 23/01/2009

    Re: TIDAK DIBENARKAN!!!

    Post by bainz on Tue May 31, 2011 4:38 pm

    MasterSpeed wrote:
    WDA1500 wrote:
    MasterSpeed wrote:
    WDA1500 wrote:
    MasterSpeed wrote:Dan Setiap Kali Event Kenapa PERLU ada YAMALAYA????.....Kenapa TIDAK RXZ MALAYSIA???...RXZ malaysia dah ketandusan EVENT ke yang korang perlu JOIN YAMALAYA PUNYE event???...Event DALAM KAMPUNG sahaja???...Harap lebih Ramai Lagi Buka MATA Support Event RXZ malaysia yang ade ni.....Bukan Paksaan Cuma RIDE DEMI PERSAHABATAN.....Tak dapat datang tape next event banyak lagi...



    hahaahahahahhaaah.....tp bkn ke abam yg pkai bju YAmalayaNG time TT sunway ek???
    siap sound sy kn???


    tapi SAPE YANG ANTI DULU???....hehehehe.....Sekadar Baju Kosong Yang tak ade makne Tak kan kita tak leh pakai kot???....Relaks Sudah....Very Happy....


    saya anti ek...ye mmg r...dh lama anti...time Chinese New Year ag...sembang cm ramai nk pg PEnang...tp hampeh...mane de kosong...ade tulisan 2...

    wan...jgn mudah melenting..tny dlu nape aku ckp mcm 2 kt ko mlm 2......

    tak melenting....lain kali tegur orang tu biar cara yang betul....Very Happy....budi bahasa ada kan???.....Smile..


    dh ler..titik..ttup crita

    que
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 872
    Age : 83
    Location : -
    Registration date : 22/07/2010

    Re: TIDAK DIBENARKAN!!!

    Post by que on Tue May 31, 2011 4:57 pm

    bainz wrote:
    MasterSpeed wrote:
    WDA1500 wrote:
    MasterSpeed wrote:
    WDA1500 wrote:
    MasterSpeed wrote:Dan Setiap Kali Event Kenapa PERLU ada YAMALAYA????.....Kenapa TIDAK RXZ MALAYSIA???...RXZ malaysia dah ketandusan EVENT ke yang korang perlu JOIN YAMALAYA PUNYE event???...Event DALAM KAMPUNG sahaja???...Harap lebih Ramai Lagi Buka MATA Support Event RXZ malaysia yang ade ni.....Bukan Paksaan Cuma RIDE DEMI PERSAHABATAN.....Tak dapat datang tape next event banyak lagi...



    hahaahahahahhaaah.....tp bkn ke abam yg pkai bju YAmalayaNG time TT sunway ek???
    siap sound sy kn???


    tapi SAPE YANG ANTI DULU???....hehehehe.....Sekadar Baju Kosong Yang tak ade makne Tak kan kita tak leh pakai kot???....Relaks Sudah....Very Happy....


    saya anti ek...ye mmg r...dh lama anti...time Chinese New Year ag...sembang cm ramai nk pg PEnang...tp hampeh...mane de kosong...ade tulisan 2...

    wan...jgn mudah melenting..tny dlu nape aku ckp mcm 2 kt ko mlm 2......

    tak melenting....lain kali tegur orang tu biar cara yang betul....Very Happy....budi bahasa ada kan???.....Smile..


    dh ler..titik..ttup crita

    dah2..mende dah habeh,habeh kat sini ek..xde dh lenting ke,lentang ke,misai lentik ke pasnih..haha

    MasterSpeed
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 1988
    Age : 35
    Location : Semenanjung Malaysia
    Registration date : 29/05/2010

    Re: TIDAK DIBENARKAN!!!

    Post by MasterSpeed on Tue May 31, 2011 4:59 pm

    orait bang bainz....saya ok je...kalau orang berbudi kita berbahasa.....Very Happy...hahahaha...macam sireh kau que.....kau tunggu muka wajah terbaru....tiada sebarang jeragat jerawat atau misai nanti....hahaha

    que
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 872
    Age : 83
    Location : -
    Registration date : 22/07/2010

    Re: TIDAK DIBENARKAN!!!

    Post by que on Tue May 31, 2011 5:02 pm

    haha..aku peduli hape ko nk minum weight gain ke,nk rebonding misai ko ke..yg penting skg,akhir kata dari aku untuk menutup bicara pemula cerita...

    "kita RXZ Malaysia,bersatu majukan diri kehadapan,pandang dan cari peluang untuk naikkan nama kelab kita,pusing belakang nilai sejarah hitam,bangunkan balik apa yang dh runtuh,eratkan persahabatan,elakkan persengketaan"

    WDA1500
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 299
    Age : 27
    Location : sungai buloh
    Registration date : 26/04/2010

    Re: TIDAK DIBENARKAN!!!

    Post by WDA1500 on Tue May 31, 2011 5:44 pm

    RXZ_Jahat wrote:faiz...wan xde ketahanan telinga cam aku...hahahahaha


    hahahha..nape ketahanan telinga cikgu.... sy bergurau je semua 2...lau serius xbest...kena ade gelak2...sy kena bahan pom..sy baham diri sendiri lak...ehehhehe...

    enjoy k..

    WDA1500
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 299
    Age : 27
    Location : sungai buloh
    Registration date : 26/04/2010

    Re: TIDAK DIBENARKAN!!!

    Post by WDA1500 on Tue May 31, 2011 5:45 pm

    MasterSpeed wrote:
    WDA1500 wrote:
    MasterSpeed wrote:
    WDA1500 wrote:
    MasterSpeed wrote:Dan Setiap Kali Event Kenapa PERLU ada YAMALAYA????.....Kenapa TIDAK RXZ MALAYSIA???...RXZ malaysia dah ketandusan EVENT ke yang korang perlu JOIN YAMALAYA PUNYE event???...Event DALAM KAMPUNG sahaja???...Harap lebih Ramai Lagi Buka MATA Support Event RXZ malaysia yang ade ni.....Bukan Paksaan Cuma RIDE DEMI PERSAHABATAN.....Tak dapat datang tape next event banyak lagi...



    hahaahahahahhaaah.....tp bkn ke abam yg pkai bju YAmalayaNG time TT sunway ek???
    siap sound sy kn???


    tapi SAPE YANG ANTI DULU???....hehehehe.....Sekadar Baju Kosong Yang tak ade makne Tak kan kita tak leh pakai kot???....Relaks Sudah....Very Happy....


    saya anti ek...ye mmg r...dh lama anti...time Chinese New Year ag...sembang cm ramai nk pg PEnang...tp hampeh...mane de kosong...ade tulisan 2...

    wan...jgn mudah melenting..tny dlu nape aku ckp mcm 2 kt ko mlm 2......

    tak melenting....lain kali tegur orang tu biar cara yang betul....Very Happy....budi bahasa ada kan???.....Smile..



    sib baek tgur...lau aku peluk cium mulot..cmner..hahahhahahha Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

    ac4p
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 397
    Age : 24
    Location : kuantan-maran-jengka(PHG-2020)
    Registration date : 05/01/2009

    Re: TIDAK DIBENARKAN!!!

    Post by ac4p on Tue May 31, 2011 6:18 pm

    que wrote:erm,sbgai ahli rxz malaysia,aku nk btaw sedikit perkara...

    1)rxz malaysia & yamalaya pernah sekali..so,perkara yg lepas biar lepas...walaupun sekarang tidak lagi,kita bukan musuh..persahabatan xpernah kenal warna kulit,bangsa,agama hatta kelab..jgn sbb rxzM n yamalaya xsekali,kita bermusuh dgn semua ahli yamalaya..walaupun ada SESETENGAH yg mcm syial..abaikan..anggap dorg 2 bukan bawak nama kelab dia..even dalam RXZM pn ad yg buat taik..so? xpayahla nk letakkan mende ni atas nama kelab..budak2 yamalaya yg berlagak,lantak die lah..pegi mampos la ngan blagak dorg..tp aku taw ad yg oke,xd masalah langsung dgn kita..kita bukan palestin ngan israel nk berperang...sama bangsa,agama,negara..

    2)sbb cikgu dh umumkan skg ni,apa2 event melibatkan kelab luar,perlu mendapatkan persetujuan pihak tertinggi,so..ikut je lah peraturan yang dah digariskan..jangan nk ikut sedap je...mmg..sape2 pn xd hak nk halang ko pegi konvoi mane2,pakai baju pe,pakai logo pe..tp igt 1 mende je ar..ko knl dunia dgn sape..kalo rasa rxz malaysia ni xtip-top,kelab budak sakai ke...balik,ko belek muke ko btl2,usha moto ko,tgk ape atas kpala ko,pkir dari mana ko dapat barang2 TIPTOP ko 2..pas2,g ar join team2 tiptop..nk join ELLA USA ke,BSG ke, KBedition ke..itu hak ko..sbb ko dah tiptop kan?xpayahla join ktorg yg xtiptop nih..tp aku nk tgk lame mane ko leh tahan je ar...pengalaman mengajar bro..jgn tgk org motor buruk,dlm diri dia pun buruk...

    3) sebelum ko kutuk2 kelab ni,ko pkir masak2,sblum ko knl rxz malaysia..ko ad join team tiptop ke nk kutuk2??xlayak jadi kelab??knp ko join rxzmalaysia??knp xstay kat kelab lame??(ko btl2 ad kelab ke?)...ke ko kne buang dari kelab lama??sbb ko mmg sakai...

    aku dh jenuh dah nk menulis pasal mende ni..yg penting,tepuk dada,tanya hati...dgn sape ko naik..dgn sape ko bangkit,dgn sape ko jatuh dan dengan sape yg angkat ko balik

    ikhlas,

    syafiq naim mohamad
    group tu pon ak rasa x smbong bro,,mkin support kita ade la,,
    BSK ngn KB x prnah ak tgok nk plih tip top2...hahah
    tp que,,kita x yh tiptop pon x pew,,jnji duk di dpan,,
    ckp SPK,,!!

    que
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 872
    Age : 83
    Location : -
    Registration date : 22/07/2010

    Re: TIDAK DIBENARKAN!!!

    Post by que on Tue May 31, 2011 6:21 pm

    ac4p wrote:
    que wrote:erm,sbgai ahli rxz malaysia,aku nk btaw sedikit perkara...

    1)rxz malaysia & yamalaya pernah sekali..so,perkara yg lepas biar lepas...walaupun sekarang tidak lagi,kita bukan musuh..persahabatan xpernah kenal warna kulit,bangsa,agama hatta kelab..jgn sbb rxzM n yamalaya xsekali,kita bermusuh dgn semua ahli yamalaya..walaupun ada SESETENGAH yg mcm syial..abaikan..anggap dorg 2 bukan bawak nama kelab dia..even dalam RXZM pn ad yg buat taik..so? xpayahla nk letakkan mende ni atas nama kelab..budak2 yamalaya yg berlagak,lantak die lah..pegi mampos la ngan blagak dorg..tp aku taw ad yg oke,xd masalah langsung dgn kita..kita bukan palestin ngan israel nk berperang...sama bangsa,agama,negara..

    2)sbb cikgu dh umumkan skg ni,apa2 event melibatkan kelab luar,perlu mendapatkan persetujuan pihak tertinggi,so..ikut je lah peraturan yang dah digariskan..jangan nk ikut sedap je...mmg..sape2 pn xd hak nk halang ko pegi konvoi mane2,pakai baju pe,pakai logo pe..tp igt 1 mende je ar..ko knl dunia dgn sape..kalo rasa rxz malaysia ni xtip-top,kelab budak sakai ke...balik,ko belek muke ko btl2,usha moto ko,tgk ape atas kpala ko,pkir dari mana ko dapat barang2 TIPTOP ko 2..pas2,g ar join team2 tiptop..nk join ELLA USA ke,BSG ke, KBedition ke..itu hak ko..sbb ko dah tiptop kan?xpayahla join ktorg yg xtiptop nih..tp aku nk tgk lame mane ko leh tahan je ar...pengalaman mengajar bro..jgn tgk org motor buruk,dlm diri dia pun buruk...

    3) sebelum ko kutuk2 kelab ni,ko pkir masak2,sblum ko knl rxz malaysia..ko ad join team tiptop ke nk kutuk2??xlayak jadi kelab??knp ko join rxzmalaysia??knp xstay kat kelab lame??(ko btl2 ad kelab ke?)...ke ko kne buang dari kelab lama??sbb ko mmg sakai...

    aku dh jenuh dah nk menulis pasal mende ni..yg penting,tepuk dada,tanya hati...dgn sape ko naik..dgn sape ko bangkit,dgn sape ko jatuh dan dengan sape yg angkat ko balik

    ikhlas,

    syafiq naim mohamad
    group tu pon ak rasa x smbong bro,,mkin support kita ade la,,
    BSK ngn KB x prnah ak tgok nk plih tip top2...hahah
    tp que,,kita x yh tiptop pon x pew,,jnji duk di dpan,,
    ckp SPK,,!!

    aku xpnh ckp dorg sombong..aku siap jadikan dorg group contoh...tgk best je bersatu...

    akmal46
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 440
    Location : kluang-nilai-sepang-putrajaya-cyberjaya
    Registration date : 20/09/2010

    Re: TIDAK DIBENARKAN!!!

    Post by akmal46 on Tue May 31, 2011 6:30 pm

    xdapek nk komen panjang.. yg ado skang nie pn den x tobaco.. What a Face What a Face What a Face
    yg den taw kumpul lg bdk2 rxz masuk rxz malaysia.. lepas je balik dr pd.. da ade 5-6 org bdk pd sms nk join rxzmalaysia.. hihihihi.. so hujung bulan nie kite gegor kampung abam fuyoh pulak.. Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

    Sponsored content

    Re: TIDAK DIBENARKAN!!!

    Post by Sponsored content Today at 10:40 pm


      Current date/time is Sat Dec 10, 2016 10:40 pm