The BROTHERHOOD'S of RXZ Bikerz...


    kepada geng2 yang berada di JB

    Share

    katakmerahputih
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 101
    Age : 29
    Location : segamat,melaka,jb
    Registration date : 30/12/2009

    Re: kepada geng2 yang berada di JB

    Post by katakmerahputih on Wed May 26, 2010 8:45 pm

    mu9661 wrote:ui..tmn century??kete aku kena pecah aritu kat situ..
    ko kenal x budak2 pecah kete kat situ...6jahanam tul...

    laaa...yeke???area c 2 mmg byk kaki penyamun la... ari 2 dpn mate aku,aku nmpk kes rgut.... aku kjar nek ex5,prgut 2 nek 125...nek keras aku kjar....
    kt kwasan mane 2 ko kene?

    katakmerahputih
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 101
    Age : 29
    Location : segamat,melaka,jb
    Registration date : 30/12/2009

    Re: kepada geng2 yang berada di JB

    Post by katakmerahputih on Wed May 26, 2010 8:46 pm

    SyamZ wrote:
    mu9661 wrote:ui..tmn century??kete aku kena pecah aritu kat situ..
    ko kenal x budak2 pecah kete kat situ...6jahanam tul...

    Hhaha.. kalu knal pown mgkin dak2 dorg gak.. hehehe..
    Dapat katok jew tangan ngn kaki dorg.. Evil or Very Mad

    wah mulut cik syamz...ingt kwn ni kaki pnyamun ke???ke ko yg keje nye mnyamun?

    Azad
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 707
    Age : 28
    Location : Pontian, Johor now menumpang d Lumut
    Registration date : 20/05/2010

    Re: kepada geng2 yang berada di JB

    Post by Azad on Wed May 26, 2010 9:50 pm

    akibat penyamun sekor, rosak mat2 rxz se-johor.. xpatut2

    mu9661
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 385
    Location : melakau....
    Registration date : 20/11/2008

    Re: kepada geng2 yang berada di JB

    Post by mu9661 on Thu May 27, 2010 7:52 am

    katakmerahputih wrote:
    mu9661 wrote:ui..tmn century??kete aku kena pecah aritu kat situ..
    ko kenal x budak2 pecah kete kat situ...6jahanam tul...

    laaa...yeke???area c 2 mmg byk kaki penyamun la... ari 2 dpn mate aku,aku nmpk kes rgut.... aku kjar nek ex5,prgut 2 nek 125...nek keras aku kjar....
    kt kwasan mane 2 ko kene?
    aku kena kat jalan rimau...depan2 tu je..aku pegi kat klinik century tu..
    setengah jam tinggal..balik kat kete da abis kena pecah...
    bahaya la c2 ek..mat pet ramai kot..

    katakmerahputih
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 101
    Age : 29
    Location : segamat,melaka,jb
    Registration date : 30/12/2009

    Re: kepada geng2 yang berada di JB

    Post by katakmerahputih on Thu May 27, 2010 1:34 pm

    mu9661 wrote:
    katakmerahputih wrote:
    mu9661 wrote:ui..tmn century??kete aku kena pecah aritu kat situ..
    ko kenal x budak2 pecah kete kat situ...6jahanam tul...

    laaa...yeke???area c 2 mmg byk kaki penyamun la... ari 2 dpn mate aku,aku nmpk kes rgut.... aku kjar nek ex5,prgut 2 nek 125...nek keras aku kjar....
    kt kwasan mane 2 ko kene?
    aku kena kat jalan rimau...depan2 tu je..aku pegi kat klinik century tu..
    setengah jam tinggal..balik kat kete da abis kena pecah...
    bahaya la c2 ek..mat pet ramai kot..

    ooo..yg deret kdai kt c 2 sume klinik eh..... myb la mat pet.... ingt laptop gak nye...pe g,men smbar je dlu...

    mu9661
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 385
    Location : melakau....
    Registration date : 20/11/2008

    Re: kepada geng2 yang berada di JB

    Post by mu9661 on Thu May 27, 2010 6:25 pm

    katakmerahputih wrote:
    mu9661 wrote:
    katakmerahputih wrote:
    mu9661 wrote:ui..tmn century??kete aku kena pecah aritu kat situ..
    ko kenal x budak2 pecah kete kat situ...6jahanam tul...

    laaa...yeke???area c 2 mmg byk kaki penyamun la... ari 2 dpn mate aku,aku nmpk kes rgut.... aku kjar nek ex5,prgut 2 nek 125...nek keras aku kjar....
    kt kwasan mane 2 ko kene?
    aku kena kat jalan rimau...depan2 tu je..aku pegi kat klinik century tu..
    setengah jam tinggal..balik kat kete da abis kena pecah...
    bahaya la c2 ek..mat pet ramai kot..

    ooo..yg deret kdai kt c 2 sume klinik eh..... myb la mat pet.... ingt laptop gak nye...pe g,men smbar je dlu...
    jumaat ni aku balik jb bawa moto..
    mggu depan da bole lepak2 nek moto...okes sume org2 jb...
    ape2 roger2 k...

    @pec
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 576
    Age : 26
    Location : Malacca town@tnjung kling@kuala sg. baru@pengkalan balak@0173136496
    Registration date : 14/05/2009

    Re: kepada geng2 yang berada di JB

    Post by @pec on Sun May 30, 2010 11:29 pm

    biz la botak dh jd org jb..
    tggl la ak sorg2 kat mlke... Sad Sad

    katakmerahputih
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 101
    Age : 29
    Location : segamat,melaka,jb
    Registration date : 30/12/2009

    Re: kepada geng2 yang berada di JB

    Post by katakmerahputih on Sun May 30, 2010 11:32 pm

    @pec wrote:biz la botak dh jd org jb..
    tggl la ak sorg2 kat mlke... Sad Sad
    mlaka kt ne pec?kwn mlka gak...stdy je jb...

    @pec
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 576
    Age : 26
    Location : Malacca town@tnjung kling@kuala sg. baru@pengkalan balak@0173136496
    Registration date : 14/05/2009

    Re: kepada geng2 yang berada di JB

    Post by @pec on Mon May 31, 2010 12:25 am

    katakmerahputih wrote:
    @pec wrote:biz la botak dh jd org jb..
    tggl la ak sorg2 kat mlke... Sad Sad
    mlaka kt ne pec?kwn mlka gak...stdy je jb...


    mlke kat tnjung kling,stdy kat kuala sg. baru..

    katakmerahputih
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 101
    Age : 29
    Location : segamat,melaka,jb
    Registration date : 30/12/2009

    Re: kepada geng2 yang berada di JB

    Post by katakmerahputih on Mon May 31, 2010 12:48 am

    @pec wrote:
    katakmerahputih wrote:
    @pec wrote:biz la botak dh jd org jb..
    tggl la ak sorg2 kat mlke... Sad Sad
    mlaka kt ne pec?kwn mlka gak...stdy je jb...


    mlke kat tnjung kling,stdy kat kuala sg. baru..
    ooo..dkt sgt...kwn bkt rmbai... kuim ke pe??

    Nizam
    Standard Modified
    Standard Modified

    Number of posts : 92
    Age : 27
    Location : muo-pasir gudang
    Registration date : 03/06/2009

    Re: kepada geng2 yang berada di JB

    Post by Nizam on Mon May 31, 2010 2:16 pm

    nak lepak msj aku k.. aku kat p.gudang

    azwan
    Shooter
    Shooter

    Number of posts : 762
    Age : 20
    Location : Jalan gelap sg buaya - bukit beruntung
    Registration date : 03/04/2010

    Re: kepada geng2 yang berada di JB

    Post by azwan on Thu Jul 01, 2010 5:26 am

    salam bro2 yg berada di JB..aku da 2tahun duk skudai tapi kantoi xtaw bengkel mana bleh cari spare part rxz krn telah menjadi kera duku akibat duduk di bawah tempurung kampus. kawan2 plak yg main z xda sgt, xda member..so, kawan2 taw x kat mane nak cari brg2 z ni pasal ade kes kat tempat aku (skudai) nak spare part z yg simple2 pon nk order, kene tggu smpai smiggu..bapak arghhhh..tensen aku masa tu pasal kat KL slalu nak je, tros ready stock..
    bile aku nak balik KL lak, nak suh setting diorg xreti sgt, abis sempot2 moto aku dikerjakan..setakat ni aku da try 4bengkel motor berhampiran skudai iaitu kat pulai dan semue hampeh..ada cadangan? hehe

    mu9661
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 385
    Location : melakau....
    Registration date : 20/11/2008

    Re: kepada geng2 yang berada di JB

    Post by mu9661 on Fri Jul 02, 2010 10:17 pm

    kat jb xtau lak mane nak setting..
    umah pun duk umah flat..hahahahah
    ade mase bole lepak2...xde mase lg ni nak kumpul2 dak jb...

    amirul_kedah2003@yahoo.co
    standard

    Number of posts : 43
    Age : 26
    Location : sungai petani
    Registration date : 07/05/2010

    Re: kepada geng2 yang berada di JB

    Post by amirul_kedah2003@yahoo.co on Fri Jul 02, 2010 11:37 pm

    dtg tmpt ak kt kdah mto ak bru servis dh bleh blah kalu x hampeh....
    tpi mhal skit kot...
    memg puas ati...^^

    azwan
    Shooter
    Shooter

    Number of posts : 762
    Age : 20
    Location : Jalan gelap sg buaya - bukit beruntung
    Registration date : 03/04/2010

    Re: kepada geng2 yang berada di JB

    Post by azwan on Sat Jul 03, 2010 6:37 am

    wow..dtg kedah dlu ek...hehehehe

    tom_gun
    standard

    Number of posts : 5
    Age : 27
    Location : k.terengganu, j.bahru
    Registration date : 12/07/2010

    Re: kepada geng2 yang berada di JB

    Post by tom_gun on Thu Jul 15, 2010 12:46 am

    rase cm nk bkenalan ngan korang..ak duk skudai..
    kalo, ade..bleh join?

    katakmerahputih
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 101
    Age : 29
    Location : segamat,melaka,jb
    Registration date : 30/12/2009

    Re: kepada geng2 yang berada di JB

    Post by katakmerahputih on Thu Jul 15, 2010 5:33 am

    kwn pn nk join.........................
    No No No No No No No No No No

    azwan
    Shooter
    Shooter

    Number of posts : 762
    Age : 20
    Location : Jalan gelap sg buaya - bukit beruntung
    Registration date : 03/04/2010

    Re: kepada geng2 yang berada di JB

    Post by azwan on Sun Jul 18, 2010 1:39 am

    aku duk skudai nih...tom gun skudai katne?

    azwan
    Shooter
    Shooter

    Number of posts : 762
    Age : 20
    Location : Jalan gelap sg buaya - bukit beruntung
    Registration date : 03/04/2010

    Re: kepada geng2 yang berada di JB

    Post by azwan on Sun Jul 18, 2010 1:40 am

    adi..ko jb katne ye~

    mizi353
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 413
    Age : 21
    Location : Southern Peninsular Malaysia
    Registration date : 10/08/2009

    Re: kepada geng2 yang berada di JB

    Post by mizi353 on Tue Jul 20, 2010 1:26 pm

    azwan wrote:salam bro2 yg berada di JB..aku da 2tahun duk skudai tapi kantoi xtaw bengkel mana bleh cari spare part rxz krn telah menjadi kera duku akibat duduk di bawah tempurung kampus. kawan2 plak yg main z xda sgt, xda member..so, kawan2 taw x kat mane nak cari brg2 z ni pasal ade kes kat tempat aku (skudai) nak spare part z yg simple2 pon nk order, kene tggu smpai smiggu..bapak arghhhh..tensen aku masa tu pasal kat KL slalu nak je, tros ready stock..
    bile aku nak balik KL lak, nak suh setting diorg xreti sgt, abis sempot2 moto aku dikerjakan..setakat ni aku da try 4bengkel motor berhampiran skudai iaitu kat pulai dan semue hampeh..ada cadangan? hehe

    aku pon xtau bengkel mane yg ok.. kalu brg2 sparepart tu kt tmn sri skudai pon ader kedai sparepart.. blakang kedai mkn payung tu.. kalu nk buat simple2 aku ader anto 1 kedai cina kt tmn u.. tp x pernah bukak2 part enjin lg..

    katakmerahputih
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 101
    Age : 29
    Location : segamat,melaka,jb
    Registration date : 30/12/2009

    Re: kepada geng2 yang berada di JB

    Post by katakmerahputih on Tue Jul 20, 2010 7:54 pm

    azwan wrote:adi..ko jb katne ye~
    aku jb kt tmn century....sllu port kt zone....huhu

    azwan
    Shooter
    Shooter

    Number of posts : 762
    Age : 20
    Location : Jalan gelap sg buaya - bukit beruntung
    Registration date : 03/04/2010

    Re: kepada geng2 yang berada di JB

    Post by azwan on Wed Jul 21, 2010 1:58 am

    mizi353 wrote:
    azwan wrote:salam bro2 yg berada di JB..aku da 2tahun duk skudai tapi kantoi xtaw bengkel mana bleh cari spare part rxz krn telah menjadi kera duku akibat duduk di bawah tempurung kampus. kawan2 plak yg main z xda sgt, xda member..so, kawan2 taw x kat mane nak cari brg2 z ni pasal ade kes kat tempat aku (skudai) nak spare part z yg simple2 pon nk order, kene tggu smpai smiggu..bapak arghhhh..tensen aku masa tu pasal kat KL slalu nak je, tros ready stock..
    bile aku nak balik KL lak, nak suh setting diorg xreti sgt, abis sempot2 moto aku dikerjakan..setakat ni aku da try 4bengkel motor berhampiran skudai iaitu kat pulai dan semue hampeh..ada cadangan? hehe

    aku pon xtau bengkel mane yg ok.. kalu brg2 sparepart tu kt tmn sri skudai pon ader kedai sparepart.. blakang kedai mkn payung tu.. kalu nk buat simple2 aku ader anto 1 kedai cina kt tmn u.. tp x pernah bukak2 part enjin lg..

    canteklah bam mizi..nnt kawan kolling2..hehe

    azwan
    Shooter
    Shooter

    Number of posts : 762
    Age : 20
    Location : Jalan gelap sg buaya - bukit beruntung
    Registration date : 03/04/2010

    Re: kepada geng2 yang berada di JB

    Post by azwan on Wed Jul 21, 2010 2:00 am

    katakmerahputih wrote:
    azwan wrote:adi..ko jb katne ye~
    aku jb kt tmn century....sllu port kt zone....huhu

    aku selalu gak lepak kat the zone layan ikan bakar..hahahaha
    nnt la satu hari nnt kite lepak sama2~
    huhu

    katakmerahputih
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 101
    Age : 29
    Location : segamat,melaka,jb
    Registration date : 30/12/2009

    Re: kepada geng2 yang berada di JB

    Post by katakmerahputih on Wed Jul 21, 2010 2:42 am

    azwan wrote:
    katakmerahputih wrote:
    azwan wrote:adi..ko jb katne ye~
    aku jb kt tmn century....sllu port kt zone....huhu

    aku selalu gak lepak kat the zone layan ikan bakar..hahahaha
    nnt la satu hari nnt kite lepak sama2~
    huhu
    haha....cun sesgt.......hehe...
    add aku nye fb...polam2bedul@yahoo.com

    azwan
    Shooter
    Shooter

    Number of posts : 762
    Age : 20
    Location : Jalan gelap sg buaya - bukit beruntung
    Registration date : 03/04/2010

    Re: kepada geng2 yang berada di JB

    Post by azwan on Fri Jul 23, 2010 2:51 pm

    kepada geng2 kat jb. jom lepak2 malam ni nak? nak pusing2 satu JB ke...mlm ni je kawan free..
    esk da xleh pasal pagi2 da nak kene join perkhemahan pengakap kat sekolah.. What a Face

    Sponsored content

    Re: kepada geng2 yang berada di JB

    Post by Sponsored content Today at 10:14 am


      Current date/time is Sun Dec 11, 2016 10:14 am