The BROTHERHOOD'S of RXZ Bikerz...


    Luahkan Semua

    Share

    Fuyoh
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 1013
    Age : 36
    Location : FELDA Bukit Sagu 01
    Registration date : 06/03/2009

    Re: Luahkan Semua

    Post by Fuyoh on Mon May 23, 2011 7:33 pm

    Semalam Yang Panjang

    Bulan terang mengiri perjalanan
    Menuju Felda bukit Sagu 01
    Malam yang indah dan permai
    Diiringi deruan enjin yang cekal
    Memecut 180 kilometer sejam
    Membuatkan aku girang

    Di hentian warung aku berehat
    Kepenatan dan kelesuan
    Laluan 500 kilometer
    Menjerihkan peluh memercikkan tenaga
    Dalam pada asyik menyedut asap rokok
    Telefon berbunyi "Angkat Telefon Angkat Telefon!"

    Tertera nama yang dulunya menyerahkan cinta
    Dan pergi meninggalkan aku
    Dan tanpa salam pembuka bicara
    "Saya silap awak... Saya nak sakitkan hati awak..."
    Apakah makna semua ini...
    Apakah harga cinta dan pengorbanan...

    Hari ini aku masih terasa
    Terngiang suara dalam sukma jiwa
    Semalam aku mendengarnya
    Kini aku merinduinya
    Malam yang panjang apakah akan berlarutan
    Apakah aku harus menerima
    Atau aku pergi dan sendirian hingga hujung nyawa...

    Fuyoh
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 1013
    Age : 36
    Location : FELDA Bukit Sagu 01
    Registration date : 06/03/2009

    Re: Luahkan Semua

    Post by Fuyoh on Mon May 23, 2011 7:54 pm

    Smile

    pooya
    standard

    Number of posts : 30
    Age : 23
    Location : kelate
    Registration date : 11/05/2011

    Re: Luahkan Semua

    Post by pooya on Sun May 29, 2011 1:38 am

    bounce terbaeeekkk

    hantu_malam
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 113
    Age : 26
    Location : Quantown + J-t0wn(jengka)
    Registration date : 07/09/2010

    Re: Luahkan Semua

    Post by hantu_malam on Mon May 30, 2011 6:04 pm

    terima je lah jang oiii....
    ps2 ko lak tggal die...
    biar die tau pe maksud hukum karma 2... Razz Razz Razz

    Fuyoh
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 1013
    Age : 36
    Location : FELDA Bukit Sagu 01
    Registration date : 06/03/2009

    Re: Luahkan Semua

    Post by Fuyoh on Tue May 31, 2011 8:23 pm

    susah aku nak terima setelah aku terluka... sampai bangkrup ASB aku kerjakan...

    MasterSpeed
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 1988
    Age : 35
    Location : Semenanjung Malaysia
    Registration date : 29/05/2010

    Re: Luahkan Semua

    Post by MasterSpeed on Tue May 31, 2011 8:41 pm

    ape lagi bang fuyoh???........cuba cer???

    Fuyoh
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 1013
    Age : 36
    Location : FELDA Bukit Sagu 01
    Registration date : 06/03/2009

    Re: Luahkan Semua

    Post by Fuyoh on Tue May 31, 2011 9:08 pm

    errr susah la wan nak citer...
    aku ni hmmmm kau faham sendiri aja lah

    hantu_malam
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 113
    Age : 26
    Location : Quantown + J-t0wn(jengka)
    Registration date : 07/09/2010

    Re: Luahkan Semua

    Post by hantu_malam on Wed Jun 01, 2011 9:34 pm

    along/ceti tgh giat cri ak Cool Cool Cool

    Fuyoh
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 1013
    Age : 36
    Location : FELDA Bukit Sagu 01
    Registration date : 06/03/2009

    Re: Luahkan Semua

    Post by Fuyoh on Thu Jun 09, 2011 2:05 pm

    hahahahahahahaha mendalam tu bukh

    Fuyoh
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 1013
    Age : 36
    Location : FELDA Bukit Sagu 01
    Registration date : 06/03/2009

    Re: Luahkan Semua

    Post by Fuyoh on Thu Jun 09, 2011 3:18 pm

    Luahan saya ialah:

    Saya suka nurse tu tapi setakat suka ajalah.

    Fuyoh
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 1013
    Age : 36
    Location : FELDA Bukit Sagu 01
    Registration date : 06/03/2009

    Re: Luahkan Semua

    Post by Fuyoh on Fri Jun 10, 2011 6:21 pm

    Luahan
    Aku menunggu panggilan telefon seorang kawan
    tapi bekas kekasihku pula menghubungi aku
    patut ke aku layan dia macam dulu
    sebab dia macam nak buat U Turn aje
    aku buntu aku buntu
    mattttt tolong aku mattttt adoilaaaaaaa

    Fuyoh
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 1013
    Age : 36
    Location : FELDA Bukit Sagu 01
    Registration date : 06/03/2009

    Re: Luahkan Semua

    Post by Fuyoh on Wed Jun 22, 2011 11:00 pm

    Dia call aku bila dapat tahu aku dalam wad. Memula aku malas nak kasitau kenapa aku kena tahan tapi dah beria sangat aku terangkan la. Bila aku terangkan apa sakit aku, dia nangis, dia mintak maaf, patut ke aku maafkan dia? Aku bukan nak simpati tapi cukuplah dengan JANGAN HUBUNGI AKU KALAU KAU TAKNAK KAT AKU. KALAU NAK NANGIS PERGI NANGIS SANA! KAU BERAMBOS! Tapi aku memang sayang dia lagi. Arghhhhhhhhhhhhh!

    Sponsored content

    Re: Luahkan Semua

    Post by Sponsored content Today at 1:18 am


      Current date/time is Sat Dec 10, 2016 1:18 am