The BROTHERHOOD'S of RXZ Bikerz...


    makhluk jenih baru dalam ni

    Share

    satanik
    standard

    Number of posts : 4
    Registration date : 02/08/2012

    makhluk jenih baru dalam ni

    Post by satanik on Tue Nov 13, 2012 11:41 pm

    saya akmal, tapi kawan kawan selalu panggil Pausan atau Mamu, saya dudok kat kedah, saya ada TZM sekoq, dok tunggu orang beli, lepas tu nak pi beli RXZ kalaw laku TZM tu, saya harap saudara saudara sekalian sudi terima saya sedia ada dan tunjokkan saya yang mana salah yang mana betoi saya buat dalam ni, terima kaseh \m/ What a Face \m/

    underbone
    Standard Modified
    Standard Modified

    Number of posts : 85
    Age : 38
    Location : kuantan Town
    Registration date : 24/03/2009

    Re: makhluk jenih baru dalam ni

    Post by underbone on Sat Nov 17, 2012 1:29 pm

    salam..

    blh ajer nk tlg2 nya..brapa hrga tzm tu nk jual?mtr rxz dah plan ker nk ambik model pernya?

    oks n tq

    miss zieyla
    RXZ Rasmi

    Number of posts : 132
    Age : 29
    Location : batu pahat-simpang renggam-muar(kekadang je..)
    Registration date : 04/03/2011

    Re: makhluk jenih baru dalam ni

    Post by miss zieyla on Sat Nov 17, 2012 8:34 pm

    ahsyuk-2 takleh ikOt..

    satanik
    standard

    Number of posts : 4
    Registration date : 02/08/2012

    Re: makhluk jenih baru dalam ni

    Post by satanik on Sun Nov 18, 2012 5:18 pm

    underbone wrote:salam..

    blh ajer nk tlg2 nya..brapa hrga tzm tu nk jual?mtr rxz dah plan ker nk ambik model pernya?

    oks n tq

    haha! TZM tu nak juai murah2 ja.. moto piang kedai..Razz
    rxz nanti nak ambik tak kesah model apa asalkan bukan rxz 5 speed,

    miss zieyla wrote:
    ahsyuk-2 takleh ikOt..

    hehehe! apa yang tak leh ikot tu?

    n@izuaan
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 673
    Age : 25
    Location : utara mai PERLIS,,, (013 3729130 & 0174852721)
    Registration date : 27/10/2010

    Re: makhluk jenih baru dalam ni

    Post by n@izuaan on Tue Nov 27, 2012 11:58 am

    slamat datang org utara....
    peramaikan lag memba2 dalam nih noh....

    satanik
    standard

    Number of posts : 4
    Registration date : 02/08/2012

    Re: makhluk jenih baru dalam ni

    Post by satanik on Wed Dec 05, 2012 5:58 pm

    n@izuaan wrote:slamat datang org utara....
    peramaikan lag memba2 dalam nih noh....

    terima kaseh bro!!! Very Happy

    Sponsored content

    Re: makhluk jenih baru dalam ni

    Post by Sponsored content Today at 1:57 pm


      Current date/time is Thu Dec 08, 2016 1:57 pm