The BROTHERHOOD'S of RXZ Bikerz...


    bulan puasa dah menjelma,ape cerita balik raya thn ni.ad yg balik naik moto tak

    Share

    DAX_1315
    standard

    Number of posts : 35
    Location : setapak kl
    Registration date : 03/07/2011

    bulan puasa dah menjelma,ape cerita balik raya thn ni.ad yg balik naik moto tak

    Post by DAX_1315 on Sat Jul 23, 2011 7:41 pm

    assalamuailaikum kpd warga central rxz.ape cerita raya thn ni.korang balik naik ape?
    cer ceita ket kenangan2 korang yg manis and pahit time balik raya samaada naik motosikal or sebagainya. Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

    MasterSpeed
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 1988
    Age : 35
    Location : Semenanjung Malaysia
    Registration date : 29/05/2010

    Re: bulan puasa dah menjelma,ape cerita balik raya thn ni.ad yg balik naik moto tak

    Post by MasterSpeed on Mon Jul 25, 2011 7:45 pm

    Buat Mase Ni Semua Dalam Keadaan Selamat...Very Happy

    bainz
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 1594
    Age : 21
    Location : klang sentral-bukit kapar..aku kt tengah2
    Registration date : 23/01/2009

    Re: bulan puasa dah menjelma,ape cerita balik raya thn ni.ad yg balik naik moto tak

    Post by bainz on Tue Jul 26, 2011 12:42 pm

    alhamdulillah..wat ms nie semua slmt..kenangan manis bkk pose kt bwh restoren jejantas air keroh.. cheers

    kenangan pahit,awek mintak break pada pagi raye pertama..kejam giler ah Sad

    DAX_1315
    standard

    Number of posts : 35
    Location : setapak kl
    Registration date : 03/07/2011

    Re: bulan puasa dah menjelma,ape cerita balik raya thn ni.ad yg balik naik moto tak

    Post by DAX_1315 on Tue Jul 26, 2011 7:37 pm

    bainz wrote:alhamdulillah..wat ms nie semua slmt..kenangan manis bkk pose kt bwh restoren jejantas air keroh.. cheers

    kenangan pahit,awek mintak break pada pagi raye pertama..kejam giler ah Sad
    haha,sabar bro kuat kan semangat ~ huhu. tapi tuh lah kan pagi raye nak best2 jadi lemau plak kan.salau balik kampung mane bos?

    DAX_1315
    standard

    Number of posts : 35
    Location : setapak kl
    Registration date : 03/07/2011

    Re: bulan puasa dah menjelma,ape cerita balik raya thn ni.ad yg balik naik moto tak

    Post by DAX_1315 on Tue Jul 26, 2011 7:38 pm

    MasterSpeed wrote:Buat Mase Ni Semua Dalam Keadaan Selamat...Very Happy
    haha,naseb baik lagi.takot otw nak balik raya moto jem plak.pening2 raye ats h.way la jawabnye.slalu balik dgn moto ker?

    fizz
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 314
    Age : 52
    Location : MRR2,LDP,GUTHRIE,DUTA
    Registration date : 21/06/2010

    Re: bulan puasa dah menjelma,ape cerita balik raya thn ni.ad yg balik naik moto tak

    Post by fizz on Tue Jul 26, 2011 9:38 pm

    aku balik nek bus...
    leh tido..
    hehehehehe...

    ewea
    standard

    Number of posts : 3
    Registration date : 04/06/2011

    Re: bulan puasa dah menjelma,ape cerita balik raya thn ni.ad yg balik naik moto tak

    Post by ewea on Tue Jul 26, 2011 9:49 pm

    muto x thu de siap ko dop boh.. haha

    DAX_1315
    standard

    Number of posts : 35
    Location : setapak kl
    Registration date : 03/07/2011

    Re: bulan puasa dah menjelma,ape cerita balik raya thn ni.ad yg balik naik moto tak

    Post by DAX_1315 on Wed Jul 27, 2011 4:17 pm

    ewea wrote:muto x thu de siap ko dop boh.. haha
    nape moto antar kedai ker bro?

    DAX_1315
    standard

    Number of posts : 35
    Location : setapak kl
    Registration date : 03/07/2011

    Re: bulan puasa dah menjelma,ape cerita balik raya thn ni.ad yg balik naik moto tak

    Post by DAX_1315 on Wed Jul 27, 2011 4:18 pm

    fizz wrote:aku balik nek bus...
    leh tido..
    hehehehehe...
    hahahaah,tahu2 dah sampai kan.tapi tak best gak nek bus huhuhu
    tak rempit lahh .wakahahahaa Very Happy

    akmal46
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 440
    Location : kluang-nilai-sepang-putrajaya-cyberjaya
    Registration date : 20/09/2010

    Re: bulan puasa dah menjelma,ape cerita balik raya thn ni.ad yg balik naik moto tak

    Post by akmal46 on Wed Jul 27, 2011 7:58 pm

    xsyok la rempit2.. kureng laju.. naik rr la cpt sikit sampai.. kuikuikui.. layan lap pn gagah tayar beso..

    DAX_1315
    standard

    Number of posts : 35
    Location : setapak kl
    Registration date : 03/07/2011

    Re: bulan puasa dah menjelma,ape cerita balik raya thn ni.ad yg balik naik moto tak

    Post by DAX_1315 on Wed Jul 27, 2011 8:13 pm

    akmal46 wrote:xsyok la rempit2.. kureng laju.. naik rr la cpt sikit sampai.. kuikuikui.. layan lap pn gagah tayar beso..
    hahaha,kena kumpul la duit sket,boleh angkat sebijik.rr pun top gak skg ny an. rxz pn dah jadi brg rare.

    kie
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 597
    Age : 31
    Location : Shah Alam, PJ, KL. 0172588820 (FB) azimchaos@gmail.com
    Registration date : 02/11/2009

    Re: bulan puasa dah menjelma,ape cerita balik raya thn ni.ad yg balik naik moto tak

    Post by kie on Thu Jul 28, 2011 1:13 pm

    meyambut bulan ramadhan dan raya bersama isteri..gaga.. x bujang dah.....

    DAX_1315
    standard

    Number of posts : 35
    Location : setapak kl
    Registration date : 03/07/2011

    Re: bulan puasa dah menjelma,ape cerita balik raya thn ni.ad yg balik naik moto tak

    Post by DAX_1315 on Thu Jul 28, 2011 4:21 pm

    kie wrote:meyambut bulan ramadhan dan raya bersama isteri..gaga.. x bujang dah.....
    tak boleh lah nak membuat aktivity FLY2 ny,nanti isteri marah pulak kan. huhuhuhu

    bainz
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 1594
    Age : 21
    Location : klang sentral-bukit kapar..aku kt tengah2
    Registration date : 23/01/2009

    Re: bulan puasa dah menjelma,ape cerita balik raya thn ni.ad yg balik naik moto tak

    Post by bainz on Fri Jul 29, 2011 10:40 am

    lol! lol!
    layan tegak jelh...janji smpi..keskeskes

    DAX_1315
    standard

    Number of posts : 35
    Location : setapak kl
    Registration date : 03/07/2011

    Re: bulan puasa dah menjelma,ape cerita balik raya thn ni.ad yg balik naik moto tak

    Post by DAX_1315 on Fri Jul 29, 2011 2:06 pm

    bainz wrote: lol! lol!
    layan tegak jelh...janji smpi..keskeskes
    hahaah,betoi2 janji sampai kan. tapi ade gak org yg gian nak FLY nyy, hahaah Laughing Laughing Laughing

    roden
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 186
    Age : 30
    Location : jb
    Registration date : 25/10/2010

    Re: bulan puasa dah menjelma,ape cerita balik raya thn ni.ad yg balik naik moto tak

    Post by roden on Fri Jul 29, 2011 3:50 pm

    alhamdulilah selamat lg..

    DAX_1315
    standard

    Number of posts : 35
    Location : setapak kl
    Registration date : 03/07/2011

    Re: bulan puasa dah menjelma,ape cerita balik raya thn ni.ad yg balik naik moto tak

    Post by DAX_1315 on Fri Jul 29, 2011 7:28 pm

    roden wrote:alhamdulilah selamat lg..
    slalu balik mane je bro?
    takde ker tayar2 bocor ker.jem panas ker?

    fiiq26
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 340
    Age : 18
    Location : Muar --> Kepong, KL
    Registration date : 20/05/2010

    Re: bulan puasa dah menjelma,ape cerita balik raya thn ni.ad yg balik naik moto tak

    Post by fiiq26 on Fri Jul 29, 2011 8:36 pm

    naik moto ler, dari kl-muor Sad

    DAX_1315
    standard

    Number of posts : 35
    Location : setapak kl
    Registration date : 03/07/2011

    Re: bulan puasa dah menjelma,ape cerita balik raya thn ni.ad yg balik naik moto tak

    Post by DAX_1315 on Sun Jul 31, 2011 2:53 pm

    fiiq26 wrote:naik moto ler, dari kl-muor Sad
    sorang2 ker grak nyerr. sedihh je bunyi nyerrr

    fiiq26
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 340
    Age : 18
    Location : Muar --> Kepong, KL
    Registration date : 20/05/2010

    Re: bulan puasa dah menjelma,ape cerita balik raya thn ni.ad yg balik naik moto tak

    Post by fiiq26 on Sun Jul 31, 2011 2:56 pm

    DAX_1315 wrote:
    fiiq26 wrote:naik moto ler, dari kl-muor Sad
    sorang2 ker grak nyerr. sedihh je bunyi nyerrr

    hahaha.. sorg2 jela.. pe leh wat.. nama pon rider Neutral

    DAX_1315
    standard

    Number of posts : 35
    Location : setapak kl
    Registration date : 03/07/2011

    Re: bulan puasa dah menjelma,ape cerita balik raya thn ni.ad yg balik naik moto tak

    Post by DAX_1315 on Sun Jul 31, 2011 8:52 pm

    fiiq26 wrote:
    DAX_1315 wrote:
    fiiq26 wrote:naik moto ler, dari kl-muor Sad
    sorang2 ker grak nyerr. sedihh je bunyi nyerrr

    hahaha.. sorg2 jela.. pe leh wat.. nama pon rider Neutral
    takan sorang bro. aiyooo budak dalam nyy ramai ape. tape2 thn ny kasi collect budak2 muar balik .baru ade makna raya thn ny huhuhuh Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

    matchu7651
    standard

    Number of posts : 26
    Age : 27
    Location : kelate - serdang
    Registration date : 11/01/2011

    Re: bulan puasa dah menjelma,ape cerita balik raya thn ni.ad yg balik naik moto tak

    Post by matchu7651 on Sun Jul 31, 2011 10:14 pm

    jom konvoi ramai2 hari raya pertama...hahahahahahaha

    barbardio_montana
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 278
    Age : 25
    Location : jb
    Registration date : 18/05/2010

    Re: bulan puasa dah menjelma,ape cerita balik raya thn ni.ad yg balik naik moto tak

    Post by barbardio_montana on Mon Aug 01, 2011 12:07 pm

    slalu jb kuala pilah sorg2 jer,,raye yg lpas ader la 4 org yg smpai ke banda jb,,,yg laen masuk smpang laen,,taon ni sorg2 la rsenye,,,dak2 laen moto sume da jem(lc,kriss,ex5,dll),,terbukti kn rxz bagos???kui3,,

    DAX_1315
    standard

    Number of posts : 35
    Location : setapak kl
    Registration date : 03/07/2011

    Re: bulan puasa dah menjelma,ape cerita balik raya thn ni.ad yg balik naik moto tak

    Post by DAX_1315 on Tue Aug 02, 2011 3:28 pm

    barbardio_montana wrote:slalu jb kuala pilah sorg2 jer,,raye yg lpas ader la 4 org yg smpai ke banda jb,,,yg laen masuk smpang laen,,taon ni sorg2 la rsenye,,,dak2 laen moto sume da jem(lc,kriss,ex5,dll),,terbukti kn rxz bagos???kui3,,
    rxz the boss broo! sorang bosan gak lau balik,takot tayar2 bocor kan,mati plakk.ohh ya bro salu rxz if dah lepas rebore and tukar piston,asl dye still bunyi kuat kat blok ea. lau jalan jao ade kesan tak?

    akmal46
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 440
    Location : kluang-nilai-sepang-putrajaya-cyberjaya
    Registration date : 20/09/2010

    Re: bulan puasa dah menjelma,ape cerita balik raya thn ni.ad yg balik naik moto tak

    Post by akmal46 on Wed Aug 03, 2011 8:46 am

    entahla...

    Sponsored content

    Re: bulan puasa dah menjelma,ape cerita balik raya thn ni.ad yg balik naik moto tak

    Post by Sponsored content Today at 9:41 pm


      Current date/time is Sat Dec 03, 2016 9:41 pm