The BROTHERHOOD'S of RXZ Bikerz...


    pliz sangat perlu bantuan dari team rxz melaka...

    Share

    ajit bart
    standard

    Number of posts : 18
    Age : 23
    Location : melaka
    Registration date : 14/06/2011

    pliz sangat perlu bantuan dari team rxz melaka...

    Post by ajit bart on Thu Jun 16, 2011 6:24 am

    ade x kaburator rxz mikuni second yg nk let go???aq nye dpt local lah...kalau ad bagythu harge...n text at no aq

    ejat-0104368442....sedikit tambahan kalau ad blog nk let go siap piston bgythu..xkesah jnji lubang asap xkorek...n bukan blog slip...

    Fuyoh
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 1013
    Age : 36
    Location : FELDA Bukit Sagu 01
    Registration date : 06/03/2009

    Re: pliz sangat perlu bantuan dari team rxz melaka...

    Post by Fuyoh on Thu Jun 16, 2011 7:31 pm

    karburator original ada kat aku Smile

    ajit bart
    standard

    Number of posts : 18
    Age : 23
    Location : melaka
    Registration date : 14/06/2011

    Re: pliz sangat perlu bantuan dari team rxz melaka...

    Post by ajit bart on Thu Jun 16, 2011 10:52 pm

    tpy bukan untuk dijual an??hahahaha

    Fuyoh
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 1013
    Age : 36
    Location : FELDA Bukit Sagu 01
    Registration date : 06/03/2009

    Re: pliz sangat perlu bantuan dari team rxz melaka...

    Post by Fuyoh on Fri Jun 17, 2011 6:37 pm

    hahahahaha yye

    ajit bart
    standard

    Number of posts : 18
    Age : 23
    Location : melaka
    Registration date : 14/06/2011

    Re: pliz sangat perlu bantuan dari team rxz melaka...

    Post by ajit bart on Sun Jun 19, 2011 4:27 pm

    bro nk tnye lah..nape api coil jap ad jap xde...aq dh tukar coil magnet..coil plug cdi...tpy masih gak mcm uh???kalau nk buat wiring balek moto brape ea...

    Fuyoh
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 1013
    Age : 36
    Location : FELDA Bukit Sagu 01
    Registration date : 06/03/2009

    Re: pliz sangat perlu bantuan dari team rxz melaka...

    Post by Fuyoh on Tue Jun 21, 2011 6:52 pm

    kau check wiring dulu der, kau ada mana ni

    ajit bart
    standard

    Number of posts : 18
    Age : 23
    Location : melaka
    Registration date : 14/06/2011

    Re: pliz sangat perlu bantuan dari team rxz melaka...

    Post by ajit bart on Fri Jun 24, 2011 4:18 am

    Fuyoh wrote:kau check wiring dulu der, kau ada mana ni
    aq dok jasin..bgy lah no ko..leh t aq tnye2 ko pasal sakit moto aq..hehehe

    Sponsored content

    Re: pliz sangat perlu bantuan dari team rxz melaka...

    Post by Sponsored content Today at 1:58 am


      Current date/time is Sat Dec 03, 2016 1:58 am