The BROTHERHOOD'S of RXZ Bikerz...


    Kenali Pages Rasmi Kita Di Facebook!!

    Share

    FBI
    Penulis novel Rxz
    Penulis novel Rxz

    Number of posts : 328
    Age : 24
    Location : PERLIS-KL-JOHOR
    Registration date : 03/02/2010

    Kenali Pages Rasmi Kita Di Facebook!!

    Post by FBI on Mon Apr 25, 2011 6:12 pm

    Salam kepada semua rider-rider...di CENTRAL...
    Sekiranya ada apa-apa maklumat berkaitan kelab dan Event..boleh lah share di Page Rasmi kita di facebook..

    Klik link di sini http://www.facebook.com/update_security_info.php?wizard=1#!/pages/Rx-z-Malaysia/160871593974758


    Semoga rider semua...suksess selalu....

    salam.... cheers

    bainz
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 1594
    Age : 21
    Location : klang sentral-bukit kapar..aku kt tengah2
    Registration date : 23/01/2009

    Re: Kenali Pages Rasmi Kita Di Facebook!!

    Post by bainz on Tue Apr 26, 2011 12:35 pm

    jp..secara terus terang sememangnye aku teramat keliru mane 1 yg rasmi nie ek?yg ko br wat tu ke fikri?

    FBI
    Penulis novel Rxz
    Penulis novel Rxz

    Number of posts : 328
    Age : 24
    Location : PERLIS-KL-JOHOR
    Registration date : 03/02/2010

    Re: Kenali Pages Rasmi Kita Di Facebook!!

    Post by FBI on Wed Apr 27, 2011 4:30 am

    yup abam bainz....atas perbincangan ngan cikgu... Very Happy
    dan cikgu benarkan...

    bainz
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 1594
    Age : 21
    Location : klang sentral-bukit kapar..aku kt tengah2
    Registration date : 23/01/2009

    Re: Kenali Pages Rasmi Kita Di Facebook!!

    Post by bainz on Wed Apr 27, 2011 11:57 am

    ok...brite paham Very Happy

    AcOi_taikcicaK
    Shooter
    Shooter

    Number of posts : 1314
    Location : Puchong / Damansara / Penang / Sg. Petani
    Registration date : 10/04/2009

    Re: Kenali Pages Rasmi Kita Di Facebook!!

    Post by AcOi_taikcicaK on Wed Apr 27, 2011 1:27 pm

    berita tak faham la Very Happy

    bainz
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 1594
    Age : 21
    Location : klang sentral-bukit kapar..aku kt tengah2
    Registration date : 23/01/2009

    Re: Kenali Pages Rasmi Kita Di Facebook!!

    Post by bainz on Wed Apr 27, 2011 4:09 pm

    fbi,sudah invite bang long acoi ke dlm page rasmi tu? Very Happy

    FBI
    Penulis novel Rxz
    Penulis novel Rxz

    Number of posts : 328
    Age : 24
    Location : PERLIS-KL-JOHOR
    Registration date : 03/02/2010

    Re: Kenali Pages Rasmi Kita Di Facebook!!

    Post by FBI on Wed Apr 27, 2011 4:59 pm

    bainz wrote:fbi,sudah invite bang long acoi ke dlm page rasmi tu? Very Happy



    ntah la abam Bainz....
    gambar nye ada..orgnya x pasti la pulak....
    bg la link fb beliau....boleh promote page ni kat wall abam acoi kita...
    kekekekekkekekekekeke........ Laughing Laughing

    bainz
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 1594
    Age : 21
    Location : klang sentral-bukit kapar..aku kt tengah2
    Registration date : 23/01/2009

    Re: Kenali Pages Rasmi Kita Di Facebook!!

    Post by bainz on Wed Apr 27, 2011 5:32 pm

    cr shamsul ariffin..kai gmbr rxz hijau boss kai spotrim kipas.. Very Happy

    FBI
    Penulis novel Rxz
    Penulis novel Rxz

    Number of posts : 328
    Age : 24
    Location : PERLIS-KL-JOHOR
    Registration date : 03/02/2010

    Re: Kenali Pages Rasmi Kita Di Facebook!!

    Post by FBI on Wed Apr 27, 2011 8:08 pm

    bainz wrote:cr shamsul ariffin..kai gmbr rxz hijau boss kai spotrim kipas.. Very Happy

    Berehhhh..... cheers cheers

    sukungolek
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 384
    Age : 59
    Location : muar ampang cheras.....................penang kadang2.........
    Registration date : 21/01/2009

    Re: Kenali Pages Rasmi Kita Di Facebook!!

    Post by sukungolek on Sat Apr 30, 2011 1:30 pm

    acoi yg motor nye laju tu..ap250 kot.hahahaha'

    FBI
    Penulis novel Rxz
    Penulis novel Rxz

    Number of posts : 328
    Age : 24
    Location : PERLIS-KL-JOHOR
    Registration date : 03/02/2010

    Re: Kenali Pages Rasmi Kita Di Facebook!!

    Post by FBI on Sun May 01, 2011 9:10 pm

    sukungolek wrote:acoi yg motor nye laju tu..ap250 kot.hahahaha'


    HAAH..YE LAH kot.....dah settel dah...Smile

    kie
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 597
    Age : 31
    Location : Shah Alam, PJ, KL. 0172588820 (FB) azimchaos@gmail.com
    Registration date : 02/11/2009

    Re: Kenali Pages Rasmi Kita Di Facebook!!

    Post by kie on Tue May 03, 2011 5:54 pm

    facebook rxz malaysia comunity ape citer???
    jgn la asyik nk mengelirukan org...
    dah la group rxz bersepah yg mana rasmi ke x tu pun x tau...
    nie facebook plak... boleh x buat 1 je.. yg lama tu delete...
    keliru la mana satu nk pos nti pun x tau dah...

    facebook tu biar kemas sikit.. wat detail mod ngn no tipon ikut kawasan...
    senang org luar nk berkomonikasi kalo dorang berminat...

    sebagai contoh... cuba korang search rxz malaysia dari FB tu... tengok bape banyak yg ada..
    person incast boleh kemas kini x benda yg mengelirukan org tu..
    buat betul2 1 je yg rasmi..

    que
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 872
    Age : 83
    Location : -
    Registration date : 22/07/2010

    Re: Kenali Pages Rasmi Kita Di Facebook!!

    Post by que on Tue May 03, 2011 6:40 pm

    kie wrote:facebook rxz malaysia comunity ape citer???
    jgn la asyik nk mengelirukan org...
    dah la group rxz bersepah yg mana rasmi ke x tu pun x tau...
    nie facebook plak... boleh x buat 1 je.. yg lama tu delete...
    keliru la mana satu nk pos nti pun x tau dah...

    facebook tu biar kemas sikit.. wat detail mod ngn no tipon ikut kawasan...
    senang org luar nk berkomonikasi kalo dorang berminat...

    sebagai contoh... cuba korang search rxz malaysia dari FB tu... tengok bape banyak yg ada..
    person incast boleh kemas kini x benda yg mengelirukan org tu..
    buat betul2 1 je yg rasmi..

    erm,btoi2..susah ar beb..dlm list aku stkt ni je..ade beberapa

    1) rxz malaysia group
    2) rxz malaysia central community
    3) pages rasmi fb rxz malaysia

    2 blm kira pages yamalaya agy...

    kalo leh,merge jadik 1,rxz malaysia group ngan central comm ni,merge je..sng..
    pages rasmi rxz malaysia,biar ad info psl event,structure club ngan ahli2 rasmi..pas2,info psl club biar ckup..person in charge xptt post benda2 xpatut,contohnya,soalan murahan yg bsepah2 kat mane2..better guna medium ni utk update kat club member ngan outsider yg berminat..lagi 1,bukan nk jadi bias,kalo dh name rxz malaysia,xpayahla nk add2 budak2 ex5 ke,club lain ke dlm group..spttnye,dlm group 2 lebih kpd insider punye info,detail psl konvoi,event..ni boleh consider sbgai privileges kalo jadi group member..tp sume ni,cadangan je..nk pakai ke x,fikir2kan,renung2kan..selamat beramal

    QuSahaja
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 121
    Age : 26
    Location : K.L. Bangsar PeeJay sunway subang
    Registration date : 25/01/2011

    Re: Kenali Pages Rasmi Kita Di Facebook!!

    Post by QuSahaja on Wed May 04, 2011 3:10 am

    que wrote:
    kie wrote:facebook rxz malaysia comunity ape citer???
    jgn la asyik nk mengelirukan org...
    dah la group rxz bersepah yg mana rasmi ke x tu pun x tau...
    nie facebook plak... boleh x buat 1 je.. yg lama tu delete...
    keliru la mana satu nk pos nti pun x tau dah...

    facebook tu biar kemas sikit.. wat detail mod ngn no tipon ikut kawasan...
    senang org luar nk berkomonikasi kalo dorang berminat...

    sebagai contoh... cuba korang search rxz malaysia dari FB tu... tengok bape banyak yg ada..
    person incast boleh kemas kini x benda yg mengelirukan org tu..
    buat betul2 1 je yg rasmi..

    erm,btoi2..susah ar beb..dlm list aku stkt ni je..ade beberapa

    1) rxz malaysia group


    sokong 100%
    tah mane2 bdk bwk masuk..:DD
    2) rxz malaysia central community
    3) pages rasmi fb rxz malaysia

    2 blm kira pages yamalaya agy...

    kalo leh,merge jadik 1,rxz malaysia group ngan central comm ni,merge je..sng..
    pages rasmi rxz malaysia,biar ad info psl event,structure club ngan ahli2 rasmi..pas2,info psl club biar ckup..person in charge xptt post benda2 xpatut,contohnya,soalan murahan yg bsepah2 kat mane2..better guna medium ni utk update kat club member ngan outsider yg berminat..lagi 1,bukan nk jadi bias,kalo dh name rxz malaysia,xpayahla nk add2 budak2 ex5 ke,club lain ke dlm group..spttnye,dlm group 2 lebih kpd insider punye info,detail psl konvoi,event..ni boleh consider sbgai privileges kalo jadi group member..tp sume ni,cadangan je..nk pakai ke x,fikir2kan,renung2kan..selamat beramal

    sokong 100%
    tah mane2 bdk bwk masuk..
    khususkn kepada rxz la..
    name pon RXZMALAYSIA

    akmal46
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 440
    Location : kluang-nilai-sepang-putrajaya-cyberjaya
    Registration date : 20/09/2010

    Re: Kenali Pages Rasmi Kita Di Facebook!!

    Post by akmal46 on Wed May 04, 2011 4:07 am

    go rxzmalaysia go... bende fotostet 2 aku da star kumpul.. tinggal bape org je lg yg xbg kt aku untuk area aku... so sume harap bg kerjasama..

    FBI
    Penulis novel Rxz
    Penulis novel Rxz

    Number of posts : 328
    Age : 24
    Location : PERLIS-KL-JOHOR
    Registration date : 03/02/2010

    Re: Kenali Pages Rasmi Kita Di Facebook!!

    Post by FBI on Wed May 04, 2011 4:19 am

    kie wrote:facebook rxz malaysia comunity ape citer???
    jgn la asyik nk mengelirukan org...
    dah la group rxz bersepah yg mana rasmi ke x tu pun x tau...
    nie facebook plak... boleh x buat 1 je.. yg lama tu delete...
    keliru la mana satu nk pos nti pun x tau dah...

    facebook tu biar kemas sikit.. wat detail mod ngn no tipon ikut kawasan...
    senang org luar nk berkomonikasi kalo dorang berminat...

    sebagai contoh... cuba korang search rxz malaysia dari FB tu... tengok bape banyak yg ada..
    person incast boleh kemas kini x benda yg mengelirukan org tu..
    buat betul2 1 je yg rasmi..


    Aku rase ko keliru kot ni Kie....
    Pages ni sekadar iklan berkaaitan aktiviti2 gahth dan sebagainya....
    bukan nye group.....
    sape yg suka ngan aktiviti kita...diorang like je pages tu...atau nak iklan apa2 je...
    lg pon cikgu benar kan aku wat cam tu....
    kalo x boleh...dah lama aku delete dah pagess tu.... silent

    FBI
    Penulis novel Rxz
    Penulis novel Rxz

    Number of posts : 328
    Age : 24
    Location : PERLIS-KL-JOHOR
    Registration date : 03/02/2010

    Re: Kenali Pages Rasmi Kita Di Facebook!!

    Post by FBI on Wed May 04, 2011 4:29 am

    que wrote:
    kie wrote:facebook rxz malaysia comunity ape citer???
    jgn la asyik nk mengelirukan org...
    dah la group rxz bersepah yg mana rasmi ke x tu pun x tau...
    nie facebook plak... boleh x buat 1 je.. yg lama tu delete...
    keliru la mana satu nk pos nti pun x tau dah...

    facebook tu biar kemas sikit.. wat detail mod ngn no tipon ikut kawasan...
    senang org luar nk berkomonikasi kalo dorang berminat...

    sebagai contoh... cuba korang search rxz malaysia dari FB tu... tengok bape banyak yg ada..
    person incast boleh kemas kini x benda yg mengelirukan org tu..
    buat betul2 1 je yg rasmi..

    erm,btoi2..susah ar beb..dlm list aku stkt ni je..ade beberapa

    1) rxz malaysia group
    2) rxz malaysia central community
    3) pages rasmi fb rxz malaysia

    2 blm kira pages yamalaya agy...

    kalo leh,merge jadik 1,rxz malaysia group ngan central comm ni,merge je..sng..
    pages rasmi rxz malaysia,biar ad info psl event,structure club ngan ahli2 rasmi..pas2,info psl club biar ckup..person in charge xptt post benda2 xpatut,contohnya,soalan murahan yg bsepah2 kat mane2..better guna medium ni utk update kat club member ngan outsider yg berminat..lagi 1,bukan nk jadi bias,kalo dh name rxz malaysia,xpayahla nk add2 budak2 ex5 ke,club lain ke dlm group..spttnye,dlm group 2 lebih kpd insider punye info,detail psl konvoi,event..ni boleh consider sbgai privileges kalo jadi group member..tp sume ni,cadangan je..nk pakai ke x,fikir2kan,renung2kan..selamat beramal



    yg ni aku sokong QUE....sebab..kengkadang ada iklan banyak sangat kat group tu..
    kalo nak share....boleh lah ke page yg aku wat tu...sekurang2 nya...boleh lah orang luar tengok aktiviti yg kita anjurkan...x ke gitu....kalo korang x setuju jugak...bg tau aku...biar aku delete page tu..... Evil or Very Mad

    kamen CAT
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 128
    Age : 26
    Location : kedah<<>>petaling jaya
    Registration date : 21/07/2010

    Re: Kenali Pages Rasmi Kita Di Facebook!!

    Post by kamen CAT on Wed May 04, 2011 11:55 am

    apa yg penting??kerjaaasama! cheers

    Sponsored content

    Re: Kenali Pages Rasmi Kita Di Facebook!!

    Post by Sponsored content Today at 3:20 am


      Current date/time is Sat Dec 10, 2016 3:20 am