The BROTHERHOOD'S of RXZ Bikerz...


    Guideline untuk Improve Forum RXZ Malaysia

    Share

    RXZ_Jahat
    Admin
    Admin

    Number of posts : 1299
    Location : MACAU
    Registration date : 19/11/2008

    Re: Guideline untuk Improve Forum RXZ Malaysia

    Post by RXZ_Jahat on Mon May 02, 2011 11:09 am

    rasa2 cam nak gi putrajaya la... fikri..bukak thread.. ko organiser lak

    Fuyoh
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 1013
    Age : 36
    Location : FELDA Bukit Sagu 01
    Registration date : 06/03/2009

    Re: Guideline untuk Improve Forum RXZ Malaysia

    Post by Fuyoh on Tue May 03, 2011 2:14 pm

    Guideline:

    1. Biar cikgu tulis halatuju dan macammana.
    2. Keputusan last dan di lock serta disiarkan dalam satu THREADTOPIC yang tak boleh diubah, digunapakai sebagai UNDANG - UNDANG / PERLEMBAGAAN.
    3. Kita ada ketua, ikut dan beri pandangan melalui dalam.
    4. Kalau ada apa apa cadangan atau perkara, dapatkan MODERATOR dulu, jangan langgar dia. Moderator Kawasan akan berbincang dengan rakan - rakan Moderator Negeri / Wilayah. Kemudian baru di bawa ke Menteri Tugas Tugas Khas / Assistant Admin.
    5. Kami MODERATOR akan berbincang dengan cikgu, bukan cikgu dengar cakap korang. Macamlah kami tak ada fungsi... Biar kami selesaikan dengan cara baik bukan buat hal sendiri sana sini...
    6. Sebarang alasan / komen / sila bincang dengan mod baru mod bincang dengan admin / asst.

    SEKIAN.

    aku yang demam di harijadi.

    Fuyoh Lake Placid Kohkohkohkohkohkoh Mari Gelakkkkkkkkk

    AsXDoX
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 115
    Location : Serdang-Pontian-Serdang
    Registration date : 27/07/2010

    Re: Guideline untuk Improve Forum RXZ Malaysia

    Post by AsXDoX on Tue May 03, 2011 2:44 pm

    Fuyoh wrote:Guideline:

    1. Biar cikgu tulis halatuju dan macammana.
    2. Keputusan last dan di lock serta disiarkan dalam satu THREADTOPIC yang tak boleh diubah, digunapakai sebagai UNDANG - UNDANG / PERLEMBAGAAN.
    3. Kita ada ketua, ikut dan beri pandangan melalui dalam.
    4. Kalau ada apa apa cadangan atau perkara, dapatkan MODERATOR dulu, jangan langgar dia. Moderator Kawasan akan berbincang dengan rakan - rakan Moderator Negeri / Wilayah. Kemudian baru di bawa ke Menteri Tugas Tugas Khas / Assistant Admin.
    5. Kami MODERATOR akan berbincang dengan cikgu, bukan cikgu dengar cakap korang. Macamlah kami tak ada fungsi... Biar kami selesaikan dengan cara baik bukan buat hal sendiri sana sini...
    6. Sebarang alasan / komen / sila bincang dengan mod baru mod bincang dengan admin / asst.

    SEKIAN.

    aku yang demam di harijadi.

    Fuyoh Lake Placid Kohkohkohkohkohkoh Mari Gelakkkkkkkkk

    setuju sesangat...
    cadangan tak salah, tapi biar lah ikut flow...sebarang masalah, kene proceeding jugak...hormati ketua... Smile..adat ride...kene ada ketua...dah ada ketua, kene ikut...kalau siapa yg x suka, belajar2 la berkawan...insyaallah.. Very Happy
    jangan sampai bond antara kita terpisah...

    sori kalau sy x sepatutnya posting kat thread otai2..hehehe...tompang lalu yea... study study

    RXZ_Jahat
    Admin
    Admin

    Number of posts : 1299
    Location : MACAU
    Registration date : 19/11/2008

    Re: Guideline untuk Improve Forum RXZ Malaysia

    Post by RXZ_Jahat on Tue May 03, 2011 9:05 pm

    aku ban ko!! hahahahahahaha...xde hal lah setakat berpendapatan serupa ngan pendapatan aku... Very Happy

    akmal46
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 440
    Location : kluang-nilai-sepang-putrajaya-cyberjaya
    Registration date : 20/09/2010

    Re: Guideline untuk Improve Forum RXZ Malaysia

    Post by akmal46 on Wed May 04, 2011 3:55 am

    RXZ_Jahat wrote:aku ban ko!! hahahahahahaha...xde hal lah setakat berpendapatan serupa ngan pendapatan aku... Very Happy

    pendapatan kite serupa x cikgu????
    pirat pirat pirat pirat pirat pirat

    RXZ_Jahat
    Admin
    Admin

    Number of posts : 1299
    Location : MACAU
    Registration date : 19/11/2008

    Re: Guideline untuk Improve Forum RXZ Malaysia

    Post by RXZ_Jahat on Wed May 04, 2011 9:52 am

    x seruper...ko ada elaun kenderaan
    Razz

    AcOi_taikcicaK
    Shooter
    Shooter

    Number of posts : 1314
    Location : Puchong / Damansara / Penang / Sg. Petani
    Registration date : 10/04/2009

    Re: Guideline untuk Improve Forum RXZ Malaysia

    Post by AcOi_taikcicaK on Wed May 04, 2011 11:54 am

    RXZ_Jahat wrote:siap buat konvoi gi tempat lain tu yang xleh blah tu...


    mgkn ade sesetgh user yg x berpuas hati.apa yg aku difahamkan la

    roTi^coKLaT
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 942
    Age : 20
    Location : Mersing - Kota Tinggi - Mersing
    Registration date : 28/04/2010

    Re: Guideline untuk Improve Forum RXZ Malaysia

    Post by roTi^coKLaT on Wed May 04, 2011 12:12 pm

    bang acoi,sptut nyer jika SESEORANG tue xberpuas hati, kn ble bwk bincang..
    mcm cikgu ckp, ade dak yamalaya pm dia ckp xpuas hati event yg lalu..
    wlupn dia xpuas hati, skrg2 nyer dia berani pm cikgu..
    cikgu pun tau..
    nie, senyap2 jek..
    xbest la mcmtue..

    AcOi_taikcicaK
    Shooter
    Shooter

    Number of posts : 1314
    Location : Puchong / Damansara / Penang / Sg. Petani
    Registration date : 10/04/2009

    Re: Guideline untuk Improve Forum RXZ Malaysia

    Post by AcOi_taikcicaK on Wed May 04, 2011 12:29 pm

    aku takde hal sape yg x puas hati leh pm aku...kite solve de problem.dah bernanah nak bincang ssh jgk la

    bainz
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 1594
    Age : 21
    Location : klang sentral-bukit kapar..aku kt tengah2
    Registration date : 23/01/2009

    Re: Guideline untuk Improve Forum RXZ Malaysia

    Post by bainz on Wed May 04, 2011 12:34 pm

    What a Face

    roTi^coKLaT
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 942
    Age : 20
    Location : Mersing - Kota Tinggi - Mersing
    Registration date : 28/04/2010

    Re: Guideline untuk Improve Forum RXZ Malaysia

    Post by roTi^coKLaT on Wed May 04, 2011 12:35 pm

    AcOi_taikcicaK wrote:aku takde hal sape yg x puas hati leh pm aku...kite solve de problem.dah bernanah nak bincang ssh jgk la

    lg skali, terbaik!

    MasterSpeed
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 1988
    Age : 35
    Location : Semenanjung Malaysia
    Registration date : 29/05/2010

    Re: Guideline untuk Improve Forum RXZ Malaysia

    Post by MasterSpeed on Wed May 04, 2011 12:44 pm

    Sape rase tak puas ati pe semua leh la bagi tahu skrg....kalau setakat pendam dalam hati baik duk umah tidur lagi best....

    roTi^coKLaT
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 942
    Age : 20
    Location : Mersing - Kota Tinggi - Mersing
    Registration date : 28/04/2010

    Re: Guideline untuk Improve Forum RXZ Malaysia

    Post by roTi^coKLaT on Wed May 04, 2011 12:46 pm

    untuk diri den, honest, xtipu2, sumo2 den puas hati..
    peace ! cheers

    AcOi_taikcicaK
    Shooter
    Shooter

    Number of posts : 1314
    Location : Puchong / Damansara / Penang / Sg. Petani
    Registration date : 10/04/2009

    Re: Guideline untuk Improve Forum RXZ Malaysia

    Post by AcOi_taikcicaK on Wed May 04, 2011 12:47 pm

    yer betul tu bam mod masterspeed. kalau kite nak maju kedepan kena la bersuara.peti inbox aku sentiasa terbuka. sama2 la kite majukan kelab ni

    roTi^coKLaT
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 942
    Age : 20
    Location : Mersing - Kota Tinggi - Mersing
    Registration date : 28/04/2010

    Re: Guideline untuk Improve Forum RXZ Malaysia

    Post by roTi^coKLaT on Wed May 04, 2011 12:50 pm

    lai lai lai...

    MasterSpeed
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 1988
    Age : 35
    Location : Semenanjung Malaysia
    Registration date : 29/05/2010

    Re: Guideline untuk Improve Forum RXZ Malaysia

    Post by MasterSpeed on Wed May 04, 2011 12:53 pm

    AcOi_taikcicaK wrote:yer betul tu bam mod masterspeed. kalau kite nak maju kedepan kena la bersuara.peti inbox aku sentiasa terbuka. sama2 la kite majukan kelab ni

    malas dah bro setakat cakap belakang2 ni...kalau rase ape tak puas ati pasal club ni kita bagi tahu...admin pun jgn la kecik ati....heheheh....Very Happy...

    bainz
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 1594
    Age : 21
    Location : klang sentral-bukit kapar..aku kt tengah2
    Registration date : 23/01/2009

    Re: Guideline untuk Improve Forum RXZ Malaysia

    Post by bainz on Wed May 04, 2011 1:00 pm

    masterspeed:betul ape yg ko ckp tu..kene bgtau ape yg xpuas hati..cume kurang cantik kalo kite post dlm forum..lebih baik perbincangan dilakukn dgn meeting dgn semua ahli kelab..tu lebih baik kn?
    bg aku le yg br2 blaja naik moto..peace

    MasterSpeed
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 1988
    Age : 35
    Location : Semenanjung Malaysia
    Registration date : 29/05/2010

    Re: Guideline untuk Improve Forum RXZ Malaysia

    Post by MasterSpeed on Wed May 04, 2011 1:02 pm

    bainz wrote:masterspeed:betul ape yg ko ckp tu..kene bgtau ape yg xpuas hati..cume kurang cantik kalo kite post dlm forum..lebih baik perbincangan dilakukn dgn meeting dgn semua ahli kelab..tu lebih baik kn?
    bg aku le yg br2 blaja naik moto..peace

    tul tu...tu saya ade post kita wat meating balik..bincang kan hal pasal club...ok bro..saya mengikut perintah arahan commander tertinggi je...Very Happy..hehehehe...jom kiambang.....

    MasterSpeed
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 1988
    Age : 35
    Location : Semenanjung Malaysia
    Registration date : 29/05/2010

    Re: Guideline untuk Improve Forum RXZ Malaysia

    Post by MasterSpeed on Wed May 04, 2011 1:09 pm

    bainz wrote:uit..komander tertinggi : bogonz..leftenan tinggi : acoi...
    aku prebet je.. Very Happy

    hahahahaha...prebet 3 paku ke??.....saya lagi baju kosong tak ade ape2...hihihi..

    bainz
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 1594
    Age : 21
    Location : klang sentral-bukit kapar..aku kt tengah2
    Registration date : 23/01/2009

    Re: Guideline untuk Improve Forum RXZ Malaysia

    Post by bainz on Wed May 04, 2011 1:14 pm

    prebet 1 line je.. Very Happy
    kalo de program kt kiambang,aku bgtau k Smile

    RXZ_Jahat
    Admin
    Admin

    Number of posts : 1299
    Location : MACAU
    Registration date : 19/11/2008

    Re: Guideline untuk Improve Forum RXZ Malaysia

    Post by RXZ_Jahat on Wed May 04, 2011 1:41 pm

    ahhhhhhhhhhhhhh aku kecik ati.. aku ban diri aku sendiri... Laughing

    bainz
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 1594
    Age : 21
    Location : klang sentral-bukit kapar..aku kt tengah2
    Registration date : 23/01/2009

    Re: Guideline untuk Improve Forum RXZ Malaysia

    Post by bainz on Wed May 04, 2011 1:46 pm

    gagaga...xjumpe lak butang ban nie.. lol!
    jgn la gitu cikgu..cikgu bos no 1..kire mcm jeneral ler.. cheers

    RXZ_Jahat
    Admin
    Admin

    Number of posts : 1299
    Location : MACAU
    Registration date : 19/11/2008

    Re: Guideline untuk Improve Forum RXZ Malaysia

    Post by RXZ_Jahat on Wed May 04, 2011 1:49 pm

    ah tak kira...tak kira...antor saya balik umah mak bapak saya...erk~ Shocked

    bainz
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 1594
    Age : 21
    Location : klang sentral-bukit kapar..aku kt tengah2
    Registration date : 23/01/2009

    Re: Guideline untuk Improve Forum RXZ Malaysia

    Post by bainz on Wed May 04, 2011 1:51 pm

    erk...bukan dh de kt sane ke? What a Face

    roTi^coKLaT
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 942
    Age : 20
    Location : Mersing - Kota Tinggi - Mersing
    Registration date : 28/04/2010

    Re: Guideline untuk Improve Forum RXZ Malaysia

    Post by roTi^coKLaT on Wed May 04, 2011 1:52 pm

    sapa yg ngngkut cikgu smlm nie..?
    g la hnto blk..
    sian lak dia nangis tepi semak srg2 tue..
    larik larik larik... lol! Razz lol!

    Sponsored content

    Re: Guideline untuk Improve Forum RXZ Malaysia

    Post by Sponsored content Today at 6:33 pm


      Current date/time is Wed Dec 07, 2016 6:33 pm