The BROTHERHOOD'S of RXZ Bikerz...


    Motor GP Di Sepang 10/10/2010

    Share

    MasterSpeed
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 1988
    Age : 35
    Location : Semenanjung Malaysia
    Registration date : 29/05/2010

    Re: Motor GP Di Sepang 10/10/2010

    Post by MasterSpeed on Mon Oct 11, 2010 12:15 am

    PuTrA wrote:maksud aku..org luar dr kelab sendiri la..
    lalu sblh nk rem2...kalo rem2 saje xpew..
    ni siap tgn kuar...
    dh ada kes...tgn kuar..2 yg pusing tmpt dia nk kutip hahaha Twisted Evil Twisted Evil

    lol!

    ooo...hahaha..tu jangan di cakap....dengan aku sekali pun nak join...tapi motor tayar gelong tak dapat nak wat ape2 dah...setakat mampu di jalan steet je.... bounce

    PuTrA
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 435
    Location : Gombak-KL-Uptown Danau kota-Uptown D'mnsara-Downtown Cheras
    Registration date : 08/05/2010

    Re: Motor GP Di Sepang 10/10/2010

    Post by PuTrA on Mon Oct 11, 2010 12:18 am

    so ko paham..itulah maksud yg TERSIRAT hahahaha
    so jom setting 2kilo lol!

    MasterSpeed
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 1988
    Age : 35
    Location : Semenanjung Malaysia
    Registration date : 29/05/2010

    Re: Motor GP Di Sepang 10/10/2010

    Post by MasterSpeed on Mon Oct 11, 2010 12:19 am

    PuTrA wrote:so ko paham..itulah maksud yg TERSIRAT hahahaha
    so jom setting 2kilo lol!

    motor dah tak laju.....nak bawak gi keja je skrg ni.....Very Happy...2 kilo tak leh dah...100 km lak pas ni....Very Happy

    PuTrA
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 435
    Location : Gombak-KL-Uptown Danau kota-Uptown D'mnsara-Downtown Cheras
    Registration date : 08/05/2010

    Re: Motor GP Di Sepang 10/10/2010

    Post by PuTrA on Mon Oct 11, 2010 12:21 am

    MasterSpeed wrote:
    PuTrA wrote:so ko paham..itulah maksud yg TERSIRAT hahahaha
    so jom setting 2kilo lol!

    motor dah tak laju.....nak bawak gi keja je skrg ni.....Very Happy...2 kilo tak leh dah...100 km lak pas ni....Very Happy

    hahahah wei dowg ckp telok batik x jadi
    tron Kluang
    kena setting 300km nie hahahaha lol!

    MasterSpeed
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 1988
    Age : 35
    Location : Semenanjung Malaysia
    Registration date : 29/05/2010

    Re: Motor GP Di Sepang 10/10/2010

    Post by MasterSpeed on Mon Oct 11, 2010 12:23 am

    PuTrA wrote:
    MasterSpeed wrote:
    PuTrA wrote:so ko paham..itulah maksud yg TERSIRAT hahahaha
    so jom setting 2kilo lol!

    motor dah tak laju.....nak bawak gi keja je skrg ni.....Very Happy...2 kilo tak leh dah...100 km lak pas ni....Very Happy

    hahahah wei dowg ckp telok batik x jadi
    tron Kluang
    kena setting 300km nie hahahaha lol!

    iye ke....bincang la balik ramai2 macam mane......Very Happy...

    azwan
    Shooter
    Shooter

    Number of posts : 762
    Age : 20
    Location : Jalan gelap sg buaya - bukit beruntung
    Registration date : 03/04/2010

    Re: Motor GP Di Sepang 10/10/2010

    Post by azwan on Mon Oct 11, 2010 12:40 am

    singgah skudai sekali yea.

    evolusi_boyz
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 804
    Age : 28
    Location : (Mus ACG)-b.b.bangi-kelana jaya
    Registration date : 22/05/2009

    Re: Motor GP Di Sepang 10/10/2010

    Post by evolusi_boyz on Mon Oct 11, 2010 9:42 am

    hbs la klau org yg mmpunyai mesin yg laju sudah berbicara...
    hahahaha... lol! lol! lol!

    boodarkjengka
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 658
    Age : 31
    Location : JenGka Sebelas
    Registration date : 04/03/2009

    Re: Motor GP Di Sepang 10/10/2010

    Post by boodarkjengka on Mon Oct 11, 2010 10:37 am

    jmpe jgk mus n kengkawan kt sepang semlm... nnt pic aku update. kamera ttggl kt umah mbr kt puchong...

    MasterSpeed
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 1988
    Age : 35
    Location : Semenanjung Malaysia
    Registration date : 29/05/2010

    Re: Motor GP Di Sepang 10/10/2010

    Post by MasterSpeed on Mon Oct 11, 2010 10:56 am

    hehehe...ok boodar....Very Happy

    AcOi_taikcicaK
    Shooter
    Shooter

    Number of posts : 1314
    Location : Puchong / Damansara / Penang / Sg. Petani
    Registration date : 10/04/2009

    Re: Motor GP Di Sepang 10/10/2010

    Post by AcOi_taikcicaK on Mon Oct 11, 2010 11:15 am

    sori la tak sempat nak jumpa korang smlm kat sepang...ramai sgt org sempat jumpa wong ngan bobot je yg aku kenal yg lain2 tu x tau nama la..sori yer

    boodarkjengka
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 658
    Age : 31
    Location : JenGka Sebelas
    Registration date : 04/03/2009

    Re: Motor GP Di Sepang 10/10/2010

    Post by boodarkjengka on Mon Oct 11, 2010 11:18 am

    awek2 seksi tuh ade la sekeping dua... hehehe...

    ayid_GKB
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 703
    Location : kuala lumpur(peacehill)
    Registration date : 22/11/2008

    Re: Motor GP Di Sepang 10/10/2010

    Post by ayid_GKB on Mon Oct 11, 2010 11:26 am

    amacam mus,tarik pickup lbih smlm smpai putus cable klac...hahaha....
    Kecewa xdpt jmpe acoi dr team honda repsol...
    Ssh nk jmpe ngan kwn2 smlm,brsepah-sepah umat manusia smlm,nk blk pun dh trpisah,last2 aku blk sorg2,nsb rumah dekat..

    Kaer
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 628
    Location : Jay Bee - Bangi
    Registration date : 08/05/2010

    Re: Motor GP Di Sepang 10/10/2010

    Post by Kaer on Mon Oct 11, 2010 11:32 am

    AcOi_taikcicaK wrote:sori la tak sempat nak jumpa korang smlm kat sepang...ramai sgt org sempat jumpa wong ngan bobot je yg aku kenal yg lain2 tu x tau nama la..sori yer

    no plat muto abam acoi KAU eah..??

    chaos_star
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 157
    Age : 30
    Location : WANGSA MAJU, AMPANG CHERAS, SETAPAK,
    Registration date : 07/09/2010

    Re: Motor GP Di Sepang 10/10/2010

    Post by chaos_star on Mon Oct 11, 2010 12:08 pm

    gambirannye mane??? korang pasan x wan speed kat litar smalam.. hahaha lol!

    AcOi_taikcicaK
    Shooter
    Shooter

    Number of posts : 1314
    Location : Puchong / Damansara / Penang / Sg. Petani
    Registration date : 10/04/2009

    Re: Motor GP Di Sepang 10/10/2010

    Post by AcOi_taikcicaK on Mon Oct 11, 2010 1:11 pm

    ayid_GKB wrote:amacam mus,tarik pickup lbih smlm smpai putus cable klac...hahaha....
    Kecewa xdpt jmpe acoi dr team honda repsol...
    Ssh nk jmpe ngan kwn2 smlm,brsepah-sepah umat manusia smlm,nk blk pun dh trpisah,last2 aku blk sorg2,nsb rumah dekat..

    betul la ayid bersepah budak2...aku benti kat petronas tu ade jgk la nampak yg pki baju rxz mesia...mana yg sempat je aku tegur..aku nak teman budak2 penang balik.

    ko cakap ko kat F yid x nmpk muka ko pun...ke ko kat seberang sana tu?

    AcOi_taikcicaK
    Shooter
    Shooter

    Number of posts : 1314
    Location : Puchong / Damansara / Penang / Sg. Petani
    Registration date : 10/04/2009

    Re: Motor GP Di Sepang 10/10/2010

    Post by AcOi_taikcicaK on Mon Oct 11, 2010 1:12 pm

    Kaer wrote:
    AcOi_taikcicaK wrote:sori la tak sempat nak jumpa korang smlm kat sepang...ramai sgt org sempat jumpa wong ngan bobot je yg aku kenal yg lain2 tu x tau nama la..sori yer

    no plat muto abam acoi KAU eah..??

    ye la tu KAU 5214 ko ade nampak ke?? nak bawak rxz tiba2 plk pagi tu moto aku coil magnet problem plk..sape2 ada lebih pm me best price

    ayid_GKB
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 703
    Location : kuala lumpur(peacehill)
    Registration date : 22/11/2008

    Re: Motor GP Di Sepang 10/10/2010

    Post by ayid_GKB on Mon Oct 11, 2010 1:45 pm

    AcOi_taikcicaK wrote:
    ayid_GKB wrote:amacam mus,tarik pickup lbih smlm smpai putus cable klac...hahaha....
    Kecewa xdpt jmpe acoi dr team honda repsol...
    Ssh nk jmpe ngan kwn2 smlm,brsepah-sepah umat manusia smlm,nk blk pun dh trpisah,last2 aku blk sorg2,nsb rumah dekat..

    betul la ayid bersepah budak2...aku benti kat petronas tu ade jgk la nampak yg pki baju rxz mesia...mana yg sempat je aku tegur..aku nak teman budak2 penang balik.

    ko cakap ko kat F yid x nmpk muka ko pun...ke ko kat seberang sana tu?
    ntahla coi,duduk dkt seat yg msk ikut f1 village tu,free entrance je...tahun ni xde bajet la nk lepak grandstand...

    AcOi_taikcicaK
    Shooter
    Shooter

    Number of posts : 1314
    Location : Puchong / Damansara / Penang / Sg. Petani
    Registration date : 10/04/2009

    Re: Motor GP Di Sepang 10/10/2010

    Post by AcOi_taikcicaK on Mon Oct 11, 2010 1:50 pm

    patut la aku tak jumpa ko...lama jgk aku mencari2 ko kat turn 14 tu rupa2 nyer ko duk kat seberang tu igtkan duk kat grensten siot je ko kan.

    NuarDW
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 232
    Location : Shah Alam>>>Machang
    Registration date : 22/11/2008

    Re: Motor GP Di Sepang 10/10/2010

    Post by NuarDW on Mon Oct 11, 2010 2:06 pm

    mn gambar2 gi sepang ni??gamba rossi xde ke?

    acoi:aku ade 1set coil bwh tu..nnt aku try dl function ag x..last pakai ok lg..tp dah karat2 ckit..koil ori motor..

    AcOi_taikcicaK
    Shooter
    Shooter

    Number of posts : 1314
    Location : Puchong / Damansara / Penang / Sg. Petani
    Registration date : 10/04/2009

    Re: Motor GP Di Sepang 10/10/2010

    Post by AcOi_taikcicaK on Mon Oct 11, 2010 2:09 pm

    ok ko try dulu camne kondition dia...

    pagi tu aku dah tolak pun x mau jgk idup...idup pastu mati.aku igtkan masuk air ke sbb aku baru lepas basuh..aku cek api kat plug xde...buat penat aku tolak je hampehhh tul

    NuarDW
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 232
    Location : Shah Alam>>>Machang
    Registration date : 22/11/2008

    Re: Motor GP Di Sepang 10/10/2010

    Post by NuarDW on Mon Oct 11, 2010 2:12 pm

    AcOi_taikcicaK wrote:ok ko try dulu camne kondition dia...

    pagi tu aku dah tolak pun x mau jgk idup...idup pastu mati.aku igtkan masuk air ke sbb aku baru lepas basuh..aku cek api kat plug xde...buat penat aku tolak je hampehhh tul
    ke wayar dalam koil tu putus..kalo pateri balik ok kot..

    evolusi_boyz
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 804
    Age : 28
    Location : (Mus ACG)-b.b.bangi-kelana jaya
    Registration date : 22/05/2009

    Re: Motor GP Di Sepang 10/10/2010

    Post by evolusi_boyz on Mon Oct 11, 2010 2:16 pm

    ayid_GKB wrote:amacam mus,tarik pickup lbih smlm smpai putus cable klac...hahaha....
    Kecewa xdpt jmpe acoi dr team honda repsol...
    Ssh nk jmpe ngan kwn2 smlm,brsepah-sepah umat manusia smlm,nk blk pun dh trpisah,last2 aku blk sorg2,nsb rumah dekat..

    hahaha.. smlmm blk ingt nk kjr ROSSI...
    tp x dpt lak..adoi..hahaha

    g sepang smlm mmg meriah beb...
    org punye la ramai..
    tp tme blk ade lak musibah yg menimpa aku..
    blh lak kabel klac putus kt tgh2 jln yg jem tu...siot btl..
    THANKS A LOT TO ABG WAN PENDANG & MR BOBOT yg sudi tolong jmput aku smlm
    smpai hnta kt dpn umh..
    nnt aku blnje korg BIGMAc MCD ok..hehehe

    AcOi_taikcicaK
    Shooter
    Shooter

    Number of posts : 1314
    Location : Puchong / Damansara / Penang / Sg. Petani
    Registration date : 10/04/2009

    Re: Motor GP Di Sepang 10/10/2010

    Post by AcOi_taikcicaK on Mon Oct 11, 2010 2:18 pm

    NuarDW wrote:
    AcOi_taikcicaK wrote:ok ko try dulu camne kondition dia...

    pagi tu aku dah tolak pun x mau jgk idup...idup pastu mati.aku igtkan masuk air ke sbb aku baru lepas basuh..aku cek api kat plug xde...buat penat aku tolak je hampehhh tul
    ke wayar dalam koil tu putus..kalo pateri balik ok kot..

    x tau la plk aku sbb x bukak lagi...aku xde tools nak bukak tu.

    NuarDW
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 232
    Location : Shah Alam>>>Machang
    Registration date : 22/11/2008

    Re: Motor GP Di Sepang 10/10/2010

    Post by NuarDW on Mon Oct 11, 2010 2:19 pm

    ades..aku pun xtau bile bleh cek koil tu..skang ni cbuk ckit..mls plak rase nak bkk moto..

    AcOi_taikcicaK
    Shooter
    Shooter

    Number of posts : 1314
    Location : Puchong / Damansara / Penang / Sg. Petani
    Registration date : 10/04/2009

    Re: Motor GP Di Sepang 10/10/2010

    Post by AcOi_taikcicaK on Mon Oct 11, 2010 2:20 pm

    evolusi_boyz wrote:
    ayid_GKB wrote:amacam mus,tarik pickup lbih smlm smpai putus cable klac...hahaha....
    Kecewa xdpt jmpe acoi dr team honda repsol...
    Ssh nk jmpe ngan kwn2 smlm,brsepah-sepah umat manusia smlm,nk blk pun dh trpisah,last2 aku blk sorg2,nsb rumah dekat..

    hahaha.. smlmm blk ingt nk kjr ROSSI...
    tp x dpt lak..adoi..hahaha

    g sepang smlm mmg meriah beb...
    org punye la ramai..
    tp tme blk ade lak musibah yg menimpa aku..
    blh lak kabel klac putus kt tgh2 jln yg jem tu...siot btl..
    THANKS A LOT TO ABG WAN PENDANG & MR BOBOT yg sudi tolong jmput aku smlm
    smpai hnta kt dpn umh..
    nnt aku blnje korg BIGMAc MCD ok..hehehe

    ko ade ngan abam bobot ke smlm mus??x nmpk ko pun

    Sponsored content

    Re: Motor GP Di Sepang 10/10/2010

    Post by Sponsored content Today at 7:53 am


      Current date/time is Sun Dec 04, 2016 7:53 am