The BROTHERHOOD'S of RXZ Bikerz...


    warga central yang di sayangi n disanjungi..

    Share

    rider_dq
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 267
    Age : 26
    Location : ipoh~bandar puteri~putrajaya
    Registration date : 09/07/2010

    warga central yang di sayangi n disanjungi..

    Post by rider_dq on Fri Oct 01, 2010 11:34 am

    malam ni korg lepak mane?

    MasterSpeed
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 1988
    Age : 35
    Location : Semenanjung Malaysia
    Registration date : 29/05/2010

    Re: warga central yang di sayangi n disanjungi..

    Post by MasterSpeed on Fri Oct 01, 2010 12:32 pm

    roger2 la sape2...malam ni lepak mane2 tempat yang best la...Very Happy

    kie
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 597
    Age : 31
    Location : Shah Alam, PJ, KL. 0172588820 (FB) azimchaos@gmail.com
    Registration date : 02/11/2009

    Re: warga central yang di sayangi n disanjungi..

    Post by kie on Fri Oct 01, 2010 12:36 pm

    hubungi la aku k...

    MasterSpeed
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 1988
    Age : 35
    Location : Semenanjung Malaysia
    Registration date : 29/05/2010

    Re: warga central yang di sayangi n disanjungi..

    Post by MasterSpeed on Fri Oct 01, 2010 12:49 pm

    kie wrote:hubungi la aku k...

    ok taiko...malam ni kita kasi gegar kl...hehehe

    chaos_star
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 157
    Age : 30
    Location : WANGSA MAJU, AMPANG CHERAS, SETAPAK,
    Registration date : 07/09/2010

    Re: warga central yang di sayangi n disanjungi..

    Post by chaos_star on Fri Oct 01, 2010 12:57 pm

    wan.. ape2 roger aku.. k..

    kie
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 597
    Age : 31
    Location : Shah Alam, PJ, KL. 0172588820 (FB) azimchaos@gmail.com
    Registration date : 02/11/2009

    Re: warga central yang di sayangi n disanjungi..

    Post by kie on Fri Oct 01, 2010 1:21 pm

    jumpa kat kedai benteng dataran kul 9 k... isi perut dulu..

    ayid_GKB
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 703
    Location : kuala lumpur(peacehill)
    Registration date : 22/11/2008

    Re: warga central yang di sayangi n disanjungi..

    Post by ayid_GKB on Fri Oct 01, 2010 1:28 pm

    bila aku nk blk kl ni...rindu plak nk jd burung hantu dkala malam...

    MasterSpeed
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 1988
    Age : 35
    Location : Semenanjung Malaysia
    Registration date : 29/05/2010

    Re: warga central yang di sayangi n disanjungi..

    Post by MasterSpeed on Fri Oct 01, 2010 1:28 pm

    kie wrote:jumpa kat kedai benteng dataran kul 9 k... isi perut dulu..

    orait bos.....nak ajak semua sekali ke?.....malam ni lepak2 mabuk ke...hehehe

    MasterSpeed
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 1988
    Age : 35
    Location : Semenanjung Malaysia
    Registration date : 29/05/2010

    Re: warga central yang di sayangi n disanjungi..

    Post by MasterSpeed on Fri Oct 01, 2010 1:29 pm

    ayid_GKB wrote:bila aku nk blk kl ni...rindu plak nk jd burung hantu dkala malam...

    hhehehe...balik la ayid...hujung minggu....Very Happy

    chaos_star
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 157
    Age : 30
    Location : WANGSA MAJU, AMPANG CHERAS, SETAPAK,
    Registration date : 07/09/2010

    Re: warga central yang di sayangi n disanjungi..

    Post by chaos_star on Fri Oct 01, 2010 1:30 pm

    benteng???? nanti aku cari kedai makan benteng kat ngan dataran. hahahaha~ bukan d'tebing ke??? lol!

    MasterSpeed
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 1988
    Age : 35
    Location : Semenanjung Malaysia
    Registration date : 29/05/2010

    Re: warga central yang di sayangi n disanjungi..

    Post by MasterSpeed on Fri Oct 01, 2010 1:32 pm

    chaos_star wrote:benteng???? nanti aku cari kedai makan benteng kat ngan dataran. hahahaha~ bukan d'tebing ke??? lol!
    hahahahahaha.................no comment.....

    chaos_star
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 157
    Age : 30
    Location : WANGSA MAJU, AMPANG CHERAS, SETAPAK,
    Registration date : 07/09/2010

    Re: warga central yang di sayangi n disanjungi..

    Post by chaos_star on Fri Oct 01, 2010 1:34 pm

    MasterSpeed wrote:
    chaos_star wrote:benteng???? nanti aku cari kedai makan benteng kat ngan dataran. hahahaha~ bukan d'tebing ke??? lol!
    hahahahahaha.................no comment.....
    hahaha~ gurau je kot.. ko batu api ke wan??? hahaha~ gtau pakdin nanti.. dia datang ngan nova dia.. lol!

    MasterSpeed
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 1988
    Age : 35
    Location : Semenanjung Malaysia
    Registration date : 29/05/2010

    Re: warga central yang di sayangi n disanjungi..

    Post by MasterSpeed on Fri Oct 01, 2010 1:44 pm

    hahahahaha.....abg kelajuan speed of lighting....GABAN lalalalalala.....turun pesawat ekzober patah...

    PioP_KeyL[JunioR]
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 140
    Location : K.L (lembah pantai)
    Registration date : 28/10/2009

    Re: warga central yang di sayangi n disanjungi..

    Post by PioP_KeyL[JunioR] on Fri Oct 01, 2010 2:09 pm

    roger3 lau jd lpk mlm ni..

    kie
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 597
    Age : 31
    Location : Shah Alam, PJ, KL. 0172588820 (FB) azimchaos@gmail.com
    Registration date : 02/11/2009

    Re: warga central yang di sayangi n disanjungi..

    Post by kie on Fri Oct 01, 2010 4:25 pm

    mmg jd pun.. klo xde sape.. ada la aku ngn apai mlm nie kat sana...
    tggu je kul 9..hehe..

    MasterSpeed
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 1988
    Age : 35
    Location : Semenanjung Malaysia
    Registration date : 29/05/2010

    Re: warga central yang di sayangi n disanjungi..

    Post by MasterSpeed on Fri Oct 01, 2010 6:33 pm

    kie wat2 tak tahu jalan lak.....cabut sport rim tu karang..Very Happy

    azwan
    Shooter
    Shooter

    Number of posts : 762
    Age : 20
    Location : Jalan gelap sg buaya - bukit beruntung
    Registration date : 03/04/2010

    Re: warga central yang di sayangi n disanjungi..

    Post by azwan on Fri Oct 01, 2010 8:02 pm

    cabut sport rim ko blh, cabut head ko blh..cabut menda lg smua ko blh. baguih la ko neh! hahaha

    MasterSpeed
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 1988
    Age : 35
    Location : Semenanjung Malaysia
    Registration date : 29/05/2010

    Re: warga central yang di sayangi n disanjungi..

    Post by MasterSpeed on Fri Oct 01, 2010 8:38 pm

    azwan wrote:cabut sport rim ko blh, cabut head ko blh..cabut menda lg smua ko blh. baguih la ko neh! hahaha

    cabut semua orang boleh azwan....hahaha...pasang balik tu payah sikit

    fikri
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 276
    Location : KL,CHERAS,BANGI,Sungai Besi
    Registration date : 03/06/2010

    Re: warga central yang di sayangi n disanjungi..

    Post by fikri on Mon Oct 04, 2010 10:16 pm

    betol2 ..

    evolusi_boyz
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 804
    Age : 28
    Location : (Mus ACG)-b.b.bangi-kelana jaya
    Registration date : 22/05/2009

    Re: warga central yang di sayangi n disanjungi..

    Post by evolusi_boyz on Fri Nov 26, 2010 9:40 am

    alow2 geng central...
    mlm ni ke lepak?
    kt mne?

    Sponsored content

    Re: warga central yang di sayangi n disanjungi..

    Post by Sponsored content Today at 9:39 pm


      Current date/time is Sat Dec 03, 2016 9:39 pm