The BROTHERHOOD'S of RXZ Bikerz...


    report: geth ke-3 di cherating( konvoi geli2,saje2,suke2 ke cherating laaa)

    Share

    Poll

    how do u feel?

    [ 5 ]
    24% [24%] 
    [ 1 ]
    5% [5%] 
    [ 15 ]
    71% [71%] 

    Total Votes: 21

    Fuyoh
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 1013
    Age : 36
    Location : FELDA Bukit Sagu 01
    Registration date : 06/03/2009

    Re: report: geth ke-3 di cherating( konvoi geli2,saje2,suke2 ke cherating laaa)

    Post by Fuyoh on Mon Sep 27, 2010 11:26 pm

    Ok Guys, For The Real Time Aku Post Ini Video Hehehehehe

    Rest Highway Jabor



    Fuyoh, Phantom, Syuk Bulat, Kamal Roti^Coklat dan Boboi bersama Team RXZMalaysia Timur Daerah Kuantan Cawangan Jaya Gading / Kem Batu 10 Di ketuai Oleh saudara John Lahabau, Rambo dan Shahril berehat sebentar di tepi Highway Jabor.

    PuTrA
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 435
    Location : Gombak-KL-Uptown Danau kota-Uptown D'mnsara-Downtown Cheras
    Registration date : 08/05/2010

    Re: report: geth ke-3 di cherating( konvoi geli2,saje2,suke2 ke cherating laaa)

    Post by PuTrA on Mon Sep 27, 2010 11:32 pm

    Fuyoh wrote:Dalam pada itu, seorang kawan kita mengalami kemalangan kecil... Tapi brader semua pahamla kalau 2 kali jatuh dan sakit di tempat yang sama...

    WET 5490 ... cedera parah di bahagian hadaoan... Tuan cedera ringan dan dibawa ke hospital Kemaman... Aku jadi navigator...



    Ini pulak sebahagian motor yang dah sedar dari tidur... Ada separuh lagik masih meneman tuan kesayangan landing secara selamber tanpa menghiraukan masa depan di kawasan umum...



    Aku paham korang semua letih waktu tu... Aku pon sama... Buktinye... Tiga gelas air kelapa muda dan segelas air kosong...



    adoi..nape terang2 pic mesin aku tertera kt depan nie??segan ar huhuhu lol!

    Wan1237
    Standard Modified
    Standard Modified

    Number of posts : 71
    Age : 26
    Location : pontian
    Registration date : 18/08/2010

    Re: report: geth ke-3 di cherating( konvoi geli2,saje2,suke2 ke cherating laaa)

    Post by Wan1237 on Mon Sep 27, 2010 11:51 pm

    ni gambo yg aku ade,,.. x jelas sgt sebab nset murah,,.









    sape tido kat blakang moto ni?? teke2... RARE!!










    aku dapat tangkap gambo hantu tgh buang air,,.. hahaha,,.. RARE!!










    Fuyoh
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 1013
    Age : 36
    Location : FELDA Bukit Sagu 01
    Registration date : 06/03/2009

    Re: report: geth ke-3 di cherating( konvoi geli2,saje2,suke2 ke cherating laaa)

    Post by Fuyoh on Tue Sep 28, 2010 12:02 am

    Speed Start.

    Kami Berlepas Setelah Rehat Dan Bermulalah Aksi Nakal...
    Takpe Kami Fly 50 km/j Aje...



    Gentlemen! Start Your Engine!

    MasterSpeed
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 1988
    Age : 35
    Location : Semenanjung Malaysia
    Registration date : 29/05/2010

    Re: report: geth ke-3 di cherating( konvoi geli2,saje2,suke2 ke cherating laaa)

    Post by MasterSpeed on Tue Sep 28, 2010 12:05 am

    terbaik dari cherating la wan.....hehehehe...tapi aku jeles korang kat pantai...tidakkkkkkkkkk....aku leh bantai tidur lak

    Wan1237
    Standard Modified
    Standard Modified

    Number of posts : 71
    Age : 26
    Location : pontian
    Registration date : 18/08/2010

    Re: report: geth ke-3 di cherating( konvoi geli2,saje2,suke2 ke cherating laaa)

    Post by Wan1237 on Tue Sep 28, 2010 12:10 am

    hahaha,,. rugi wooo!!!!!!!!

    Azad
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 707
    Age : 28
    Location : Pontian, Johor now menumpang d Lumut
    Registration date : 20/05/2010

    Re: report: geth ke-3 di cherating( konvoi geli2,saje2,suke2 ke cherating laaa)

    Post by Azad on Tue Sep 28, 2010 12:55 am

    pakude5speed wrote:
    Azad wrote:
    pakude5speed wrote:salam....
    tahniah kpda geng2 yg tlh mnjykan mjlis trsbut....
    sory bnyk2 x dpt nk join event ni......

    love '1rxzmalaysia'

    no hal la pakude... aku tlg pantau bdk2 northern yg 3 org tu.. haha.. sng keje.. tp all da way.. aku jd sweeper smpai cherating.. blkg skali.. time balik je northern xdpt gerak sekali sbb perjalanan kami jauh bbanding central.. n selamat sampai d lumut pd pukul 1pagi. manakala dak2 central smapi kul 4stgh pagi bdasarkan sms yg aku dpt dr masterspeed..

    tq zad coz tlg jga ank2 buah dri utara yg g......

    haha.. 4 org je.. bukan susah nk jge. lgpn nsb gak ade ijoi.. kalo x tah kul bpe nk smpai gombak.. aku bkn tau jalan..

    Azad
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 707
    Age : 28
    Location : Pontian, Johor now menumpang d Lumut
    Registration date : 20/05/2010

    Re: report: geth ke-3 di cherating( konvoi geli2,saje2,suke2 ke cherating laaa)

    Post by Azad on Tue Sep 28, 2010 12:58 am

    AcOi_taikcicaK wrote:sedih nyer gathering kali ni aku x dpt join....

    rilek coi.. ko xpegi, tp tugasan still ade utk ko.. hasil meeting kt cherating, rsenye ko akn jd bendahari utk pegang duit tabung rxzmalaysia.. hahaha.. sbb cikgu ckp ko manusia yg plg jujur kt rxzmalaysia ni.. hehehe

    MasterSpeed
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 1988
    Age : 35
    Location : Semenanjung Malaysia
    Registration date : 29/05/2010

    Re: report: geth ke-3 di cherating( konvoi geli2,saje2,suke2 ke cherating laaa)

    Post by MasterSpeed on Tue Sep 28, 2010 1:10 am

    wan....aku rase aku tahu sape hantu kau maksud kan tu...hahahah...abg skinhead pomen....hahaha

    que
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 872
    Age : 83
    Location : -
    Registration date : 22/07/2010

    Re: report: geth ke-3 di cherating( konvoi geli2,saje2,suke2 ke cherating laaa)

    Post by que on Tue Sep 28, 2010 1:17 am

    Gambar2 rare dari kamera buruk ondewayy...haha

    Wan1237
    Standard Modified
    Standard Modified

    Number of posts : 71
    Age : 26
    Location : pontian
    Registration date : 18/08/2010

    Re: report: geth ke-3 di cherating( konvoi geli2,saje2,suke2 ke cherating laaa)

    Post by Wan1237 on Tue Sep 28, 2010 1:21 am

    MasterSpeed wrote:wan....aku rase aku tahu sape hantu kau maksud kan tu...hahahah...abg skinhead pomen....hahaha

    yang tido pn dye.. hahaha

    MasterSpeed
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 1988
    Age : 35
    Location : Semenanjung Malaysia
    Registration date : 29/05/2010

    Re: report: geth ke-3 di cherating( konvoi geli2,saje2,suke2 ke cherating laaa)

    Post by MasterSpeed on Tue Sep 28, 2010 1:30 am

    Wan1237 wrote:
    MasterSpeed wrote:wan....aku rase aku tahu sape hantu kau maksud kan tu...hahahah...abg skinhead pomen....hahaha

    yang tido pn dye.. hahaha

    tidur mane wan??.....

    Joi JFW
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 524
    Age : 27
    Location : kuala kangsar/kuala lumpur
    Registration date : 16/03/2010

    Re: report: geth ke-3 di cherating( konvoi geli2,saje2,suke2 ke cherating laaa)

    Post by Joi JFW on Tue Sep 28, 2010 1:37 am

    Azad wrote:
    MasterSpeed wrote:
    ayid_GKB wrote:RARE!!!

    hahahaha,letih xhengatt nye bdn aku ni...

    Rider kental: ijat...17jam dr kdh
    rider kelajuan: wan masterspeed...nek double bdn tegak tgglkn geng2 spiderman...

    ayid fitnahh....tidakkkk..........hahaha....(yang sebetul ye di tinggal kan oleh geng2 spiderman...hahah)

    ble nk tukar nme dr masterspeed k masterpeace ni??? hahaha..
    rider2 utara mmg kental pe.. dr utara smpai KL dbasahi hujan.. kalo org lain dah patah balik aku rse..
    hahaha.. tq to masterpiece. eh2 silap... masterspeed sbb jemput geng utara kt bazar greenwood kalo x silap.. hehe..

    RARE~..hahaha

    MasterSpeed
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 1988
    Age : 35
    Location : Semenanjung Malaysia
    Registration date : 29/05/2010

    Re: report: geth ke-3 di cherating( konvoi geli2,saje2,suke2 ke cherating laaa)

    Post by MasterSpeed on Tue Sep 28, 2010 1:41 am

    Joi JFW wrote:
    Azad wrote:
    MasterSpeed wrote:
    ayid_GKB wrote:RARE!!!

    hahahaha,letih xhengatt nye bdn aku ni...

    Rider kental: ijat...17jam dr kdh
    rider kelajuan: wan masterspeed...nek double bdn tegak tgglkn geng2 spiderman...

    ayid fitnahh....tidakkkk..........hahaha....(yang sebetul ye di tinggal kan oleh geng2 spiderman...hahah)

    ble nk tukar nme dr masterspeed k masterpeace ni??? hahaha..
    rider2 utara mmg kental pe.. dr utara smpai KL dbasahi hujan.. kalo org lain dah patah balik aku rse..
    hahaha.. tq to masterpiece. eh2 silap... masterspeed sbb jemput geng utara kt bazar greenwood kalo x silap.. hehe..

    RARE~..hahaha

    hahahaha....jgn wei...aku nak tukar master slow... bounce ...wei ape fb kau?

    que
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 872
    Age : 83
    Location : -
    Registration date : 22/07/2010

    Re: report: geth ke-3 di cherating( konvoi geli2,saje2,suke2 ke cherating laaa)

    Post by que on Tue Sep 28, 2010 1:45 am

    Abam Putra yang kepenatan






    Abam Boy yg kepenatan juga




    Abam Fuyoh muka terkejut



    Abam Putra sentiasa tersenyum..haha



    Abam Kie,sentiasa tido dimana2..he2



    Abam Raden yang kelaporan..



    Saya dan Abam Roti yg Jambu.ha2



    sekian,gmbr2 buruk dari kameraburuk,sory..he2,slr da juai..pakai phone camera je la ek..

    Joi JFW
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 524
    Age : 27
    Location : kuala kangsar/kuala lumpur
    Registration date : 16/03/2010

    Re: report: geth ke-3 di cherating( konvoi geli2,saje2,suke2 ke cherating laaa)

    Post by Joi JFW on Tue Sep 28, 2010 1:49 am

    MasterSpeed wrote:
    Joi JFW wrote:
    Azad wrote:
    MasterSpeed wrote:
    ayid_GKB wrote:RARE!!!

    hahahaha,letih xhengatt nye bdn aku ni...

    Rider kental: ijat...17jam dr kdh
    rider kelajuan: wan masterspeed...nek double bdn tegak tgglkn geng2 spiderman...

    ayid fitnahh....tidakkkk..........hahaha....(yang sebetul ye di tinggal kan oleh geng2 spiderman...hahah)

    ble nk tukar nme dr masterspeed k masterpeace ni??? hahaha..
    rider2 utara mmg kental pe.. dr utara smpai KL dbasahi hujan.. kalo org lain dah patah balik aku rse..
    hahaha.. tq to masterpiece. eh2 silap... masterspeed sbb jemput geng utara kt bazar greenwood kalo x silap.. hehe..

    RARE~..hahaha



    hahahaha....jgn wei...aku nak tukar master slow... bounce ...wei ape fb kau?

    tauke sayur...usha2 dl gambir dlm 2..de muke aku add je

    WDA1500
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 299
    Age : 27
    Location : sungai buloh
    Registration date : 26/04/2010

    Re: report: geth ke-3 di cherating( konvoi geli2,saje2,suke2 ke cherating laaa)

    Post by WDA1500 on Tue Sep 28, 2010 1:55 am

    MasterSpeed wrote:
    WDA1500 wrote:ayid..mlm 2 time bdak nie bkak motor..si boy dh terckap..naik double pom dh 170..2 double..xsuperman ag..lau single..superman...mmg tolak je la motor kiter..hahah

    hahaha...tak ade makne ye faiz....140 kalau single.....tak laju la...memandai je....raden ye motor lagi berdesup pergi....

    eleh..time blik...hilang xnmpak pom..nk kjar..xdpat...hahaha

    que
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 872
    Age : 83
    Location : -
    Registration date : 22/07/2010

    Re: report: geth ke-3 di cherating( konvoi geli2,saje2,suke2 ke cherating laaa)

    Post by que on Tue Sep 28, 2010 1:59 am

    Joi,add la fb aku.pic ko byk lak..hehe

    WDA1500
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 299
    Age : 27
    Location : sungai buloh
    Registration date : 26/04/2010

    Re: report: geth ke-3 di cherating( konvoi geli2,saje2,suke2 ke cherating laaa)

    Post by WDA1500 on Tue Sep 28, 2010 2:20 am

    woi..aku nk add gak...bgtau r nama korng sekalian..

    MasterSpeed
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 1988
    Age : 35
    Location : Semenanjung Malaysia
    Registration date : 29/05/2010

    Re: report: geth ke-3 di cherating( konvoi geli2,saje2,suke2 ke cherating laaa)

    Post by MasterSpeed on Tue Sep 28, 2010 2:23 am

    WDA1500 wrote:woi..aku nk add gak...bgtau r nama korng sekalian..
    ape name kau

    lollypopRXZ
    Standard Modified
    Standard Modified

    Number of posts : 70
    Age : 26
    Location : tmn melawati - w. maju - pj
    Registration date : 06/08/2010

    Re: report: geth ke-3 di cherating( konvoi geli2,saje2,suke2 ke cherating laaa)

    Post by lollypopRXZ on Tue Sep 28, 2010 2:26 am

    wahh~ ble next geth nih!! =.=

    que
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 872
    Age : 83
    Location : -
    Registration date : 22/07/2010

    Re: report: geth ke-3 di cherating( konvoi geli2,saje2,suke2 ke cherating laaa)

    Post by que on Tue Sep 28, 2010 2:42 am

    taun depan agaknye..he2

    WDA1500
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 299
    Age : 27
    Location : sungai buloh
    Registration date : 26/04/2010

    Re: report: geth ke-3 di cherating( konvoi geli2,saje2,suke2 ke cherating laaa)

    Post by WDA1500 on Tue Sep 28, 2010 3:00 am

    hahahha...jgn..t kn xramai lak yg join....tp bak kata wan masterspeed....lau nk join konvoi..atar moto inspection kt dia...kena check dri fearing smpai tyar...xmau dh tunda 2 bjik....

    que
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 872
    Age : 83
    Location : -
    Registration date : 22/07/2010

    Re: report: geth ke-3 di cherating( konvoi geli2,saje2,suke2 ke cherating laaa)

    Post by que on Tue Sep 28, 2010 3:17 am

    ceh,wan speed mcm die tunde..haha..ptt zul ng ko yg ckp g2.;penunda tegar

    pakude5speed
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 974
    Age : 28
    Location : ...penang malaysia...
    Registration date : 04/04/2010

    Re: report: geth ke-3 di cherating( konvoi geli2,saje2,suke2 ke cherating laaa)

    Post by pakude5speed on Tue Sep 28, 2010 3:28 am

    Azad wrote:
    pakude5speed wrote:
    Azad wrote:
    pakude5speed wrote:salam....
    tahniah kpda geng2 yg tlh mnjykan mjlis trsbut....
    sory bnyk2 x dpt nk join event ni......

    love '1rxzmalaysia'

    no hal la pakude... aku tlg pantau bdk2 northern yg 3 org tu.. haha.. sng keje.. tp all da way.. aku jd sweeper smpai cherating.. blkg skali.. time balik je northern xdpt gerak sekali sbb perjalanan kami jauh bbanding central.. n selamat sampai d lumut pd pukul 1pagi. manakala dak2 central smapi kul 4stgh pagi bdasarkan sms yg aku dpt dr masterspeed..

    tq zad coz tlg jga ank2 buah dri utara yg g......

    haha.. 4 org je.. bukan susah nk jge. lgpn nsb gak ade ijoi.. kalo x tah kul bpe nk smpai gombak.. aku bkn tau jalan..


    tq kpda ijoi gak......
    yg pntg smua slmat......

    Sponsored content

    Re: report: geth ke-3 di cherating( konvoi geli2,saje2,suke2 ke cherating laaa)

    Post by Sponsored content Today at 1:20 am


      Current date/time is Sat Dec 10, 2016 1:20 am