The BROTHERHOOD'S of RXZ Bikerz...


    report: geth ke-3 di cherating( konvoi geli2,saje2,suke2 ke cherating laaa)

    Share

    Poll

    how do u feel?

    [ 5 ]
    24% [24%] 
    [ 1 ]
    5% [5%] 
    [ 15 ]
    71% [71%] 

    Total Votes: 21

    roTi^coKLaT
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 942
    Age : 20
    Location : Mersing - Kota Tinggi - Mersing
    Registration date : 28/04/2010

    Re: report: geth ke-3 di cherating( konvoi geli2,saje2,suke2 ke cherating laaa)

    Post by roTi^coKLaT on Mon Oct 04, 2010 1:38 pm

    md zulfahmi wrote:
    roTi^coKLaT wrote:pagi sumer..
    bile lg la nk jmpe korang ek?
    iskh iskh iskh..
    kalo ade gathering lg, aku nk set balik moto aku la..
    xpuas hati kena tapau ngn korang..
    cett!! Evil or Very Mad

    ah nk wt lg motor dia..
    roti dh2 la...

    btol la..
    safety first..
    xpela kene tinggal kt belakang.. Sad Sad Sad

    md zulfahmi
    Shooter
    Shooter

    Number of posts : 146
    Location : Klate - sri damansara,KL
    Registration date : 17/08/2010

    Re: report: geth ke-3 di cherating( konvoi geli2,saje2,suke2 ke cherating laaa)

    Post by md zulfahmi on Mon Oct 04, 2010 1:43 pm

    roTi^coKLaT wrote:
    md zulfahmi wrote:
    roTi^coKLaT wrote:pagi sumer..
    bile lg la nk jmpe korang ek?
    iskh iskh iskh..
    kalo ade gathering lg, aku nk set balik moto aku la..
    xpuas hati kena tapau ngn korang..
    cett!! Evil or Very Mad

    ah nk wt lg motor dia..
    roti dh2 la...

    btol la..
    safety first..
    xpela kene tinggal kt belakang.. Sad Sad Sad

    xpe2 nnt aku tman ko kt blakang k..
    kta rlexs je kt blakang,....
    nikmati keindahan suasana jln...

    roTi^coKLaT
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 942
    Age : 20
    Location : Mersing - Kota Tinggi - Mersing
    Registration date : 28/04/2010

    Re: report: geth ke-3 di cherating( konvoi geli2,saje2,suke2 ke cherating laaa)

    Post by roTi^coKLaT on Mon Oct 04, 2010 4:12 pm

    hahaha... stuju2..
    mari kita wt ride yg plg slow.. cheers

    WDA1500
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 299
    Age : 27
    Location : sungai buloh
    Registration date : 26/04/2010

    Re: report: geth ke-3 di cherating( konvoi geli2,saje2,suke2 ke cherating laaa)

    Post by WDA1500 on Tue Oct 05, 2010 1:06 am

    eleh...JEW 2 pegi bedesup.....xtgk org blkg dh...

    PBW pom...hehehhehee....180km/j...rpm bru kt 8 jer...hahahha

    PuTrA
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 435
    Location : Gombak-KL-Uptown Danau kota-Uptown D'mnsara-Downtown Cheras
    Registration date : 08/05/2010

    Re: report: geth ke-3 di cherating( konvoi geli2,saje2,suke2 ke cherating laaa)

    Post by PuTrA on Tue Oct 05, 2010 1:30 am

    MasterSpeed wrote:tolo la...hahaha...aku ye z dah reput la...ish...bunyi piston ring pun dah kuat......nanti aku bersara jap dari z...motor dah teruk..nak overhoul tak ade duit.... Very Happy

    dh Siap OVERHAUL BCU kembali mengganas affraid

    MasterSpeed
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 1988
    Age : 35
    Location : Semenanjung Malaysia
    Registration date : 29/05/2010

    Re: report: geth ke-3 di cherating( konvoi geli2,saje2,suke2 ke cherating laaa)

    Post by MasterSpeed on Tue Oct 05, 2010 1:31 am

    PuTrA wrote:
    MasterSpeed wrote:tolo la...hahaha...aku ye z dah reput la...ish...bunyi piston ring pun dah kuat......nanti aku bersara jap dari z...motor dah teruk..nak overhoul tak ade duit.... Very Happy

    dh Siap OVERHAUL BCU kembali mengganas affraid

    ye la...aku wat motor kau sekali...nak tak?.....

    PuTrA
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 435
    Location : Gombak-KL-Uptown Danau kota-Uptown D'mnsara-Downtown Cheras
    Registration date : 08/05/2010

    Re: report: geth ke-3 di cherating( konvoi geli2,saje2,suke2 ke cherating laaa)

    Post by PuTrA on Tue Oct 05, 2010 1:35 am

    MasterSpeed wrote:
    PuTrA wrote:
    MasterSpeed wrote:tolo la...hahaha...aku ye z dah reput la...ish...bunyi piston ring pun dah kuat......nanti aku bersara jap dari z...motor dah teruk..nak overhoul tak ade duit.... Very Happy

    dh Siap OVERHAUL BCU kembali mengganas affraid

    ye la...aku wat motor kau sekali...nak tak?.....

    bile?? mcm2 mesin aku wt perangai lepas kuar dr Balai aritu No No

    MasterSpeed
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 1988
    Age : 35
    Location : Semenanjung Malaysia
    Registration date : 29/05/2010

    Re: report: geth ke-3 di cherating( konvoi geli2,saje2,suke2 ke cherating laaa)

    Post by MasterSpeed on Tue Oct 05, 2010 1:37 am

    PuTrA wrote:
    MasterSpeed wrote:
    PuTrA wrote:
    MasterSpeed wrote:tolo la...hahaha...aku ye z dah reput la...ish...bunyi piston ring pun dah kuat......nanti aku bersara jap dari z...motor dah teruk..nak overhoul tak ade duit.... Very Happy

    dh Siap OVERHAUL BCU kembali mengganas affraid

    ye la...aku wat motor kau sekali...nak tak?.....

    bile?? mcm2 mesin aku wt perangai lepas kuar dr Balai aritu No No

    bila2 la kau free......kau tu payah sikit nak call....kena wat temu janji dulu...hehehe

    PuTrA
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 435
    Location : Gombak-KL-Uptown Danau kota-Uptown D'mnsara-Downtown Cheras
    Registration date : 08/05/2010

    Re: report: geth ke-3 di cherating( konvoi geli2,saje2,suke2 ke cherating laaa)

    Post by PuTrA on Tue Oct 05, 2010 1:53 am

    ok..aku nk servis blok nie Question

    MasterSpeed
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 1988
    Age : 35
    Location : Semenanjung Malaysia
    Registration date : 29/05/2010

    Re: report: geth ke-3 di cherating( konvoi geli2,saje2,suke2 ke cherating laaa)

    Post by MasterSpeed on Tue Oct 05, 2010 1:57 am

    PuTrA wrote:ok..aku nk servis blok nie Question

    boy pun leh wat.....wat kat umah kau ok tak??

    WDA1500
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 299
    Age : 27
    Location : sungai buloh
    Registration date : 26/04/2010

    Re: report: geth ke-3 di cherating( konvoi geli2,saje2,suke2 ke cherating laaa)

    Post by WDA1500 on Tue Oct 05, 2010 2:41 am

    biler nk wat..nk bljar la...

    ac4p
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 397
    Age : 24
    Location : kuantan-maran-jengka(PHG-2020)
    Registration date : 05/01/2009

    Re: report: geth ke-3 di cherating( konvoi geli2,saje2,suke2 ke cherating laaa)

    Post by ac4p on Tue Oct 05, 2010 3:31 am

    sy pon nk blaja

    MasterSpeed
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 1988
    Age : 35
    Location : Semenanjung Malaysia
    Registration date : 29/05/2010

    Re: report: geth ke-3 di cherating( konvoi geli2,saje2,suke2 ke cherating laaa)

    Post by MasterSpeed on Tue Oct 05, 2010 11:58 am

    hahaha....acap dgn wda tak yat...motor kamu dah laju nak laju lagi gi mane...hehehehe

    jawe
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 812
    Age : 29
    Location : merata tempat
    Registration date : 20/05/2010

    Re: report: geth ke-3 di cherating( konvoi geli2,saje2,suke2 ke cherating laaa)

    Post by jawe on Tue Oct 05, 2010 12:21 pm

    mod..blh lock tread nie... lol!

    WDA1500
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 299
    Age : 27
    Location : sungai buloh
    Registration date : 26/04/2010

    Re: report: geth ke-3 di cherating( konvoi geli2,saje2,suke2 ke cherating laaa)

    Post by WDA1500 on Tue Oct 05, 2010 12:59 pm

    wan...bljar kna bljar...hdup kna bljar..

    Sponsored content

    Re: report: geth ke-3 di cherating( konvoi geli2,saje2,suke2 ke cherating laaa)

    Post by Sponsored content Today at 3:53 am


      Current date/time is Wed Dec 07, 2016 3:53 am