The BROTHERHOOD'S of RXZ Bikerz...


    report: geth ke-3 di cherating( konvoi geli2,saje2,suke2 ke cherating laaa)

    Share

    Poll

    how do u feel?

    [ 5 ]
    24% [24%] 
    [ 1 ]
    5% [5%] 
    [ 15 ]
    71% [71%] 

    Total Votes: 21

    RXZ_Jahat
    Admin
    Admin

    Number of posts : 1299
    Location : MACAU
    Registration date : 19/11/2008

    Re: report: geth ke-3 di cherating( konvoi geli2,saje2,suke2 ke cherating laaa)

    Post by RXZ_Jahat on Sun Oct 03, 2010 10:12 pm

    nak dekat page 20 dah...

    MasterSpeed
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 1988
    Age : 35
    Location : Semenanjung Malaysia
    Registration date : 29/05/2010

    Re: report: geth ke-3 di cherating( konvoi geli2,saje2,suke2 ke cherating laaa)

    Post by MasterSpeed on Mon Oct 04, 2010 3:11 am

    RXZ_Jahat wrote:nak dekat page 20 dah...

    cikgu jangan marah....Very Happy

    WDA1500
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 299
    Age : 27
    Location : sungai buloh
    Registration date : 26/04/2010

    Re: report: geth ke-3 di cherating( konvoi geli2,saje2,suke2 ke cherating laaa)

    Post by WDA1500 on Mon Oct 04, 2010 3:13 am

    MasterSpeed wrote:
    RXZ_Jahat wrote:nak dekat page 20 dah...

    cikgu jangan marah....Very Happy

    abam wan bkak rumah lain abam wan...

    MasterSpeed
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 1988
    Age : 35
    Location : Semenanjung Malaysia
    Registration date : 29/05/2010

    Re: report: geth ke-3 di cherating( konvoi geli2,saje2,suke2 ke cherating laaa)

    Post by MasterSpeed on Mon Oct 04, 2010 3:14 am

    WDA1500 wrote:
    MasterSpeed wrote:
    RXZ_Jahat wrote:nak dekat page 20 dah...

    cikgu jangan marah....Very Happy

    abam wan bkak rumah lain abam wan...

    tape tak gerti nak buka topic lain...ade nak belaja gambar lagi tak??...

    roTi^coKLaT
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 942
    Age : 20
    Location : Mersing - Kota Tinggi - Mersing
    Registration date : 28/04/2010

    Re: report: geth ke-3 di cherating( konvoi geli2,saje2,suke2 ke cherating laaa)

    Post by roTi^coKLaT on Mon Oct 04, 2010 9:36 am

    pagi sumer..
    bile lg la nk jmpe korang ek?
    iskh iskh iskh..
    kalo ade gathering lg, aku nk set balik moto aku la..
    xpuas hati kena tapau ngn korang..
    cett!! Evil or Very Mad

    MasterSpeed
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 1988
    Age : 35
    Location : Semenanjung Malaysia
    Registration date : 29/05/2010

    Re: report: geth ke-3 di cherating( konvoi geli2,saje2,suke2 ke cherating laaa)

    Post by MasterSpeed on Mon Oct 04, 2010 9:57 am

    roTi^coKLaT wrote:pagi sumer..
    bile lg la nk jmpe korang ek?
    iskh iskh iskh..
    kalo ade gathering lg, aku nk set balik moto aku la..
    xpuas hati kena tapau ngn korang..
    cett!! Evil or Very Mad

    ah sudah la...motor berdesup pergi nak wat lagi..... affraid

    roTi^coKLaT
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 942
    Age : 20
    Location : Mersing - Kota Tinggi - Mersing
    Registration date : 28/04/2010

    Re: report: geth ke-3 di cherating( konvoi geli2,saje2,suke2 ke cherating laaa)

    Post by roTi^coKLaT on Mon Oct 04, 2010 10:14 am

    mnde wan..
    tue ko blom tgk betapa pegi nyer moto cikgu kamal lg..
    kalo ko nek berdua ble tapau aku..
    pergh...
    segan2.. Embarassed

    MasterSpeed
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 1988
    Age : 35
    Location : Semenanjung Malaysia
    Registration date : 29/05/2010

    Re: report: geth ke-3 di cherating( konvoi geli2,saje2,suke2 ke cherating laaa)

    Post by MasterSpeed on Mon Oct 04, 2010 10:29 am

    roTi^coKLaT wrote:mnde wan..
    tue ko blom tgk betapa pegi nyer moto cikgu kamal lg..
    kalo ko nek berdua ble tapau aku..
    pergh...
    segan2.. Embarassed

    tolo la...bila lak aku tapau kau?... scratch ...... study

    roTi^coKLaT
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 942
    Age : 20
    Location : Mersing - Kota Tinggi - Mersing
    Registration date : 28/04/2010

    Re: report: geth ke-3 di cherating( konvoi geli2,saje2,suke2 ke cherating laaa)

    Post by roTi^coKLaT on Mon Oct 04, 2010 10:35 am

    saksi ramai wooo..
    xpe2..
    yg sudah2..
    kita jmpe lg nnti..
    hahaha... lol!

    MasterSpeed
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 1988
    Age : 35
    Location : Semenanjung Malaysia
    Registration date : 29/05/2010

    Re: report: geth ke-3 di cherating( konvoi geli2,saje2,suke2 ke cherating laaa)

    Post by MasterSpeed on Mon Oct 04, 2010 10:37 am

    roTi^coKLaT wrote:saksi ramai wooo..
    xpe2..
    yg sudah2..
    kita jmpe lg nnti..
    hahaha... lol!

    kau jumpa aku pas ni comform bertiang aku kena tinggal....takut la.... affraid

    roTi^coKLaT
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 942
    Age : 20
    Location : Mersing - Kota Tinggi - Mersing
    Registration date : 28/04/2010

    Re: report: geth ke-3 di cherating( konvoi geli2,saje2,suke2 ke cherating laaa)

    Post by roTi^coKLaT on Mon Oct 04, 2010 10:43 am

    itu sudah pasti...
    hahahahaha...
    wan2..
    rindu kt bcu ko yg power tue..

    MasterSpeed
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 1988
    Age : 35
    Location : Semenanjung Malaysia
    Registration date : 29/05/2010

    Re: report: geth ke-3 di cherating( konvoi geli2,saje2,suke2 ke cherating laaa)

    Post by MasterSpeed on Mon Oct 04, 2010 11:10 am

    [quote="roTi^coKLaT"]itu sudah pasti...
    hahahahaha...
    wan2..
    rindu kt bcu ko yg power tue..[/quoteh]

    hahaha....tak ade ye....dah tua dah motor tu....power benda ye..rangka pun reput....

    jawe
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 812
    Age : 29
    Location : merata tempat
    Registration date : 20/05/2010

    Re: report: geth ke-3 di cherating( konvoi geli2,saje2,suke2 ke cherating laaa)

    Post by jawe on Mon Oct 04, 2010 11:16 am

    kuat2 x kuat sgt lh...siap ade peace... lol!

    que
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 872
    Age : 83
    Location : -
    Registration date : 22/07/2010

    Re: report: geth ke-3 di cherating( konvoi geli2,saje2,suke2 ke cherating laaa)

    Post by que on Mon Oct 04, 2010 11:20 am

    wan speedmod kaki bohong..haha..kn jawe

    roTi^coKLaT
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 942
    Age : 20
    Location : Mersing - Kota Tinggi - Mersing
    Registration date : 28/04/2010

    Re: report: geth ke-3 di cherating( konvoi geli2,saje2,suke2 ke cherating laaa)

    Post by roTi^coKLaT on Mon Oct 04, 2010 11:22 am

    aaaaa....
    ko tgk wan..
    bape ramai saksi kt cnie...
    mana mau lari aaaa???
    hahahaha.. Razz

    jawe
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 812
    Age : 29
    Location : merata tempat
    Registration date : 20/05/2010

    Re: report: geth ke-3 di cherating( konvoi geli2,saje2,suke2 ke cherating laaa)

    Post by jawe on Mon Oct 04, 2010 11:24 am

    BTOL2....saksi rmai kot..hahhaha.. nk buat cm neq..brang dh buat..hhahhahaa Shocked

    que
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 872
    Age : 83
    Location : -
    Registration date : 22/07/2010

    Re: report: geth ke-3 di cherating( konvoi geli2,saje2,suke2 ke cherating laaa)

    Post by que on Mon Oct 04, 2010 11:26 am

    wan wan..mlm g uma din,ko saje pancing bwk cepai..sbb ko nk jage machine kn..

    jawe
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 812
    Age : 29
    Location : merata tempat
    Registration date : 20/05/2010

    Re: report: geth ke-3 di cherating( konvoi geli2,saje2,suke2 ke cherating laaa)

    Post by jawe on Mon Oct 04, 2010 11:37 am

    yker....ala... sjer jer 2... z die kuat...ex5 die pn nk test gak..
    bnyik exzoz die pn gilo..hahahhahahahaa...

    que
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 872
    Age : 83
    Location : -
    Registration date : 22/07/2010

    Re: report: geth ke-3 di cherating( konvoi geli2,saje2,suke2 ke cherating laaa)

    Post by que on Mon Oct 04, 2010 11:38 am



    cani ke wanspeed 2 spomen?

    jawe
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 812
    Age : 29
    Location : merata tempat
    Registration date : 20/05/2010

    Re: report: geth ke-3 di cherating( konvoi geli2,saje2,suke2 ke cherating laaa)

    Post by jawe on Mon Oct 04, 2010 11:41 am

    PEH....cm nie lh...btol lh 2..smpai luaq ngara die beraksi kn..hahahhaa lol!

    que
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 872
    Age : 83
    Location : -
    Registration date : 22/07/2010

    Re: report: geth ke-3 di cherating( konvoi geli2,saje2,suke2 ke cherating laaa)

    Post by que on Mon Oct 04, 2010 11:49 am

    haha..ko dgr btl2,pak arab bunyik cane tgk wan speed..haha

    MasterSpeed
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 1988
    Age : 35
    Location : Semenanjung Malaysia
    Registration date : 29/05/2010

    Re: report: geth ke-3 di cherating( konvoi geli2,saje2,suke2 ke cherating laaa)

    Post by MasterSpeed on Mon Oct 04, 2010 11:55 am

    tolo la...hahaha...aku ye z dah reput la...ish...bunyi piston ring pun dah kuat......nanti aku bersara jap dari z...motor dah teruk..nak overhoul tak ade duit.... Very Happy

    md zulfahmi
    Shooter
    Shooter

    Number of posts : 146
    Location : Klate - sri damansara,KL
    Registration date : 17/08/2010

    Re: report: geth ke-3 di cherating( konvoi geli2,saje2,suke2 ke cherating laaa)

    Post by md zulfahmi on Mon Oct 04, 2010 1:08 pm

    roTi^coKLaT wrote:pagi sumer..
    bile lg la nk jmpe korang ek?
    iskh iskh iskh..
    kalo ade gathering lg, aku nk set balik moto aku la..
    xpuas hati kena tapau ngn korang..
    cett!! Evil or Very Mad

    ah nk wt lg motor dia..
    roti dh2 la...

    chaos_star
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 157
    Age : 30
    Location : WANGSA MAJU, AMPANG CHERAS, SETAPAK,
    Registration date : 07/09/2010

    Re: report: geth ke-3 di cherating( konvoi geli2,saje2,suke2 ke cherating laaa)

    Post by chaos_star on Mon Oct 04, 2010 1:17 pm

    syafique wrote:haha..ko dgr btl2,pak arab bunyik cane tgk wan speed..haha

    pak arab pown tepengaruh ngan wan.. ko tengok.. hahaha~

    jawe
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 812
    Age : 29
    Location : merata tempat
    Registration date : 20/05/2010

    Re: report: geth ke-3 di cherating( konvoi geli2,saje2,suke2 ke cherating laaa)

    Post by jawe on Mon Oct 04, 2010 1:32 pm

    hahahahahhaha.......RARE!!!!!!!!!!!hahahhahaha..

    Sponsored content

    Re: report: geth ke-3 di cherating( konvoi geli2,saje2,suke2 ke cherating laaa)

    Post by Sponsored content Today at 1:54 pm


      Current date/time is Thu Dec 08, 2016 1:54 pm