The BROTHERHOOD'S of RXZ Bikerz...


    report: geth ke-3 di cherating( konvoi geli2,saje2,suke2 ke cherating laaa)

    Share

    Poll

    how do u feel?

    [ 5 ]
    24% [24%] 
    [ 1 ]
    5% [5%] 
    [ 15 ]
    71% [71%] 

    Total Votes: 21

    evolusi_boyz
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 804
    Age : 28
    Location : (Mus ACG)-b.b.bangi-kelana jaya
    Registration date : 22/05/2009

    Re: report: geth ke-3 di cherating( konvoi geli2,saje2,suke2 ke cherating laaa)

    Post by evolusi_boyz on Mon Sep 27, 2010 10:49 am

    blnje la gambir nye bro...kasi hot sket..hehehe

    armbobot
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 471
    Age : 28
    Location : kl-damansara-mersing
    Registration date : 11/06/2009

    Re: report: geth ke-3 di cherating( konvoi geli2,saje2,suke2 ke cherating laaa)

    Post by armbobot on Mon Sep 27, 2010 11:07 am

    gambar hot que dh kua..gambar hot ko ble lg mus??hahaha

    que
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 872
    Age : 83
    Location : -
    Registration date : 22/07/2010

    Re: report: geth ke-3 di cherating( konvoi geli2,saje2,suke2 ke cherating laaa)

    Post by que on Mon Sep 27, 2010 11:12 am

    aaaaaaaaaaaa....bobot2..ha2..ko senyap2 sudaaa

    armbobot
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 471
    Age : 28
    Location : kl-damansara-mersing
    Registration date : 11/06/2009

    Re: report: geth ke-3 di cherating( konvoi geli2,saje2,suke2 ke cherating laaa)

    Post by armbobot on Mon Sep 27, 2010 11:21 am

    hot tuu..tgode i..mlm ni u nk bonceng i x??kte pusing2 kl nk??hahahahha lol!

    que
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 872
    Age : 83
    Location : -
    Registration date : 22/07/2010

    Re: report: geth ke-3 di cherating( konvoi geli2,saje2,suke2 ke cherating laaa)

    Post by que on Mon Sep 27, 2010 11:23 am

    haha..cam harem..xde bonceng2..da kematu da montot ni..off nek moto sminggu..haha

    armbobot
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 471
    Age : 28
    Location : kl-damansara-mersing
    Registration date : 11/06/2009

    Re: report: geth ke-3 di cherating( konvoi geli2,saje2,suke2 ke cherating laaa)

    Post by armbobot on Mon Sep 27, 2010 11:27 am

    patotnye ko superman la..slamat sket montot tu dr kematu..hahaha

    Azad
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 707
    Age : 28
    Location : Pontian, Johor now menumpang d Lumut
    Registration date : 20/05/2010

    Re: report: geth ke-3 di cherating( konvoi geli2,saje2,suke2 ke cherating laaa)

    Post by Azad on Mon Sep 27, 2010 11:33 am

    pakude5speed wrote:salam....
    tahniah kpda geng2 yg tlh mnjykan mjlis trsbut....
    sory bnyk2 x dpt nk join event ni......

    love '1rxzmalaysia'

    no hal la pakude... aku tlg pantau bdk2 northern yg 3 org tu.. haha.. sng keje.. tp all da way.. aku jd sweeper smpai cherating.. blkg skali.. time balik je northern xdpt gerak sekali sbb perjalanan kami jauh bbanding central.. n selamat sampai d lumut pd pukul 1pagi. manakala dak2 central smapi kul 4stgh pagi bdasarkan sms yg aku dpt dr masterspeed..

    mizi353
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 413
    Age : 21
    Location : Southern Peninsular Malaysia
    Registration date : 10/08/2009

    Re: report: geth ke-3 di cherating( konvoi geli2,saje2,suke2 ke cherating laaa)

    Post by mizi353 on Mon Sep 27, 2010 11:36 am

    cayalah.. maju rxzmalaysia utk negara.. What a Face

    Azad
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 707
    Age : 28
    Location : Pontian, Johor now menumpang d Lumut
    Registration date : 20/05/2010

    Re: report: geth ke-3 di cherating( konvoi geli2,saje2,suke2 ke cherating laaa)

    Post by Azad on Mon Sep 27, 2010 11:37 am

    sukungolek wrote:assalamialaikom kepada semue.....
    maap la aku tak dapat nak joint ke cherating kerane aku ade ujian yang tak dapat nak di elak kan....
    so...aku tau ko rang penat kan..
    aku tolong bukak kan tread untuk report geth ke-3 ni....
    aku tak dapat gi...
    payung2 la pic ea.......dapat lepas gian cukup la....... pale No clown Rolling Eyes Crying or Very sad affraid monkey lol!

    tadak hal la sukun.. dak penang ijat sorg je.. gerak skali ngn aku.. pic terbaik, pic barisan motor dtepi pantai.. d gigi air.. hehehe... time maghrib.. mmg cun.. pic2 terbaik tunggu masterspeed ngn kie upload.. aku nk upload pn wireless kn kampus ni cm haram..

    Azad
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 707
    Age : 28
    Location : Pontian, Johor now menumpang d Lumut
    Registration date : 20/05/2010

    Re: report: geth ke-3 di cherating( konvoi geli2,saje2,suke2 ke cherating laaa)

    Post by Azad on Mon Sep 27, 2010 11:38 am

    2t_darksmoke wrote:Gambir! Gambir! lol!

    gambir sarawak k? hahahaha.. tnggu kie ngn masterspeed.. deorg je yg bnyk amek pic

    Azad
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 707
    Age : 28
    Location : Pontian, Johor now menumpang d Lumut
    Registration date : 20/05/2010

    Re: report: geth ke-3 di cherating( konvoi geli2,saje2,suke2 ke cherating laaa)

    Post by Azad on Mon Sep 27, 2010 11:42 am

    MasterSpeed wrote:KEPADA GENG2....SEMASA GENG2 CENTER BALIK DARI CHERATING ADE LAGI MASALAH YANG BERLAKU SELEPAS BALIK DARI BENGKEL RAINBOW...Very Happy.....tapi konvoi ni konvoi RARE ye... bounce

    mmg RARE! haha..

    Azad
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 707
    Age : 28
    Location : Pontian, Johor now menumpang d Lumut
    Registration date : 20/05/2010

    Re: report: geth ke-3 di cherating( konvoi geli2,saje2,suke2 ke cherating laaa)

    Post by Azad on Mon Sep 27, 2010 11:48 am

    SyamZ wrote:BDL.. bkn kew moto raden??? rosak pew moto dy smpai cmtu skli?? Question

    semasa start konvoi dr gombak, gantang muto apis jahanam, mase tolak smpai gambang, moto raden plak, skru minyak itam tbukak.. minyak kering.. so tayar belakang beliau telah digunakan oleh moto apis.. so tunda sbijik moto je dr gambang.. tp jauh gler.. respek pd si penunda...

    Azad
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 707
    Age : 28
    Location : Pontian, Johor now menumpang d Lumut
    Registration date : 20/05/2010

    Re: report: geth ke-3 di cherating( konvoi geli2,saje2,suke2 ke cherating laaa)

    Post by Azad on Mon Sep 27, 2010 11:55 am

    ok2 puas mmberi keterangan, nk meluahkan perasaan plak... hahaha.. mulenye aku xbpe puas ati sgt, dah la meredah ujan dr lumut smpai KL.. tp smpai2 kecewa sbb jumlah konvoi xsmpai 30bji.. tp xpe aku teruskan juga.. menjadi sweeper dr KL smpai cherating.. nk laju pn xbrani, tayar kecik, so dok blkg je la.. tp aku seronok dpt kenal2 ngn geng central.. dak2 central ni peramah2 n bagus bdknye... hahaha.. smpai cherating, tgk pantai n minah2 saleh, terubat sket kekecewaan... haha. mse balik, geng northern xdpt tunggu central sbb ktorg jauh, so kami bpecah d tol kuantan... kami selamat smpai pd pukul 1 pg.. tu je kot yg aku nk ckp setakat ni.. hahaha.. RARE!!!!

    que
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 872
    Age : 83
    Location : -
    Registration date : 22/07/2010

    Re: report: geth ke-3 di cherating( konvoi geli2,saje2,suke2 ke cherating laaa)

    Post by que on Mon Sep 27, 2010 11:58 am

    rare ye abam azad?he2

    RXZ_Jahat
    Admin
    Admin

    Number of posts : 1299
    Location : MACAU
    Registration date : 19/11/2008

    Re: report: geth ke-3 di cherating( konvoi geli2,saje2,suke2 ke cherating laaa)

    Post by RXZ_Jahat on Mon Sep 27, 2010 11:59 am

    kite memang RARE...hahahaha...cam haram....

    aku keciwa....first time moto aku kecundang sebelom sampai...

    dan paling aku keciwa...korang tgk 1st page...SUKUN TAK RETI EJA ASSALAMUALAIKUM...hahahahahahaha Laughing


    SALUTE!!!!

    que
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 872
    Age : 83
    Location : -
    Registration date : 22/07/2010

    Re: report: geth ke-3 di cherating( konvoi geli2,saje2,suke2 ke cherating laaa)

    Post by que on Mon Sep 27, 2010 12:02 pm

    sukungolek wrote:assalamialaikom kepada semue.....
    maap la aku tak dapat nak joint ke cherating kerane aku ade ujian yang tak dapat nak di elak kan....
    so...aku tau ko rang penat kan..
    aku tolong bukak kan tread untuk report geth ke-3 ni....
    aku tak dapat gi...
    payung2 la pic ea.......dapat lepas gian cukup la....... pale No clown Rolling Eyes Crying or Very sad affraid monkey lol!


    yang ni ke cikgu?ha2

    RXZ_Jahat
    Admin
    Admin

    Number of posts : 1299
    Location : MACAU
    Registration date : 19/11/2008

    Re: report: geth ke-3 di cherating( konvoi geli2,saje2,suke2 ke cherating laaa)

    Post by RXZ_Jahat on Mon Sep 27, 2010 12:06 pm

    tau takpe....anak sapa la tu...sian tol...hahahaha

    que
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 872
    Age : 83
    Location : -
    Registration date : 22/07/2010

    Re: report: geth ke-3 di cherating( konvoi geli2,saje2,suke2 ke cherating laaa)

    Post by que on Mon Sep 27, 2010 12:10 pm

    haha,die teruja sangat 2,xnyabo2 dah nk dgr sal konvoi geli2 ni.hehe..2 die tsilap eja

    evolusi_boyz
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 804
    Age : 28
    Location : (Mus ACG)-b.b.bangi-kelana jaya
    Registration date : 22/05/2009

    Re: report: geth ke-3 di cherating( konvoi geli2,saje2,suke2 ke cherating laaa)

    Post by evolusi_boyz on Mon Sep 27, 2010 12:29 pm

    RXZ_Jahat wrote:kite memang RARE...hahahaha...cam haram....

    aku keciwa....first time moto aku kecundang sebelom sampai...

    dan paling aku keciwa...korang tgk 1st page...SUKUN TAK RETI EJA ASSALAMUALAIKUM...hahahahahahaha Laughing


    SALUTE!!!!

    MMG TERBAEK DARI LADANG...huhuhu

    mizi353
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 413
    Age : 21
    Location : Southern Peninsular Malaysia
    Registration date : 10/08/2009

    Re: report: geth ke-3 di cherating( konvoi geli2,saje2,suke2 ke cherating laaa)

    Post by mizi353 on Mon Sep 27, 2010 1:03 pm

    gambir lg.. hehehe..

    RXZ_Jahat
    Admin
    Admin

    Number of posts : 1299
    Location : MACAU
    Registration date : 19/11/2008

    Re: report: geth ke-3 di cherating( konvoi geli2,saje2,suke2 ke cherating laaa)

    Post by RXZ_Jahat on Mon Sep 27, 2010 1:04 pm

    aku mms kat ko leh mizi?? pastu ko upload...meh bg nombor kat aku...0192009224...aku xde card reader

    que
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 872
    Age : 83
    Location : -
    Registration date : 22/07/2010

    Re: report: geth ke-3 di cherating( konvoi geli2,saje2,suke2 ke cherating laaa)

    Post by que on Mon Sep 27, 2010 1:17 pm

    hehe,mizi,gmbr2 nanti malam ar..siang2 ni xleh agy.he2

    MasterSpeed
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 1988
    Age : 35
    Location : Semenanjung Malaysia
    Registration date : 29/05/2010

    Re: report: geth ke-3 di cherating( konvoi geli2,saje2,suke2 ke cherating laaa)

    Post by MasterSpeed on Mon Sep 27, 2010 1:51 pm

    Ok Laporan Bergambar Secara Rambang....

    Bermula Pergi Semua Berkumpul Di Petronas Tapi Tiba2 Semua Ke BHP Selepas Tol kerana Salah Info


    Selepas Semua sudah Berkumpul Kitaorg Bermula perjalanan Meredah Kegelapan highway dan berhenti di petronas bentong dan di situ bermula kenangan jentera kecundangan buat pertama kali ye


    Selepas membaiki jentera rxz yang sudah rosak....(terpaksa Tundang kerana Gantang Sudah Rosak...spocket cabut dan penunda malam terbaik Zul NAN...Kelajuan Menunda 180km/h....Dari Bentong kita berhenti di perhentian si pemandu motor yang rosak tergolek pulak...tak sempat brek depan...dah la rosak gantang,pecah set depan...Very Happy


    Perjalanan Di terus kan Ke temerloh...Tiba2 satu lagi jentera dalam keadaan bermasalah....motor raden skru minyak itam lak tercabut....abis semua minyak itam bertaburan di jalan...Tunda lagi sehingga ke shell temerloh lak...


    Selepas Membaiki motor yang rosak...motor ahli kita raden menjadi motor kekah...tapi ape2 raden pomen skinhead terbaik pada malam tu.....sport rim raden di masuk kan ke motor hafiz...dan tayar si hafiz di masuk kan ke motor raden perjalanan di terus kan sehingga ke gampang...ayat kie....(gambang)...heheh..ni dia wajah2 dari malam ke pagi baru sampai gambang...tak sampai cherating lagi...hahaha


    Selepas Setting motor di highway gambang...hehehe...dan menunggu ayid and the geng....perjalanan di terus kan ke cherating dan berjumpa geng cherating dan selatan....terbaik la korang...Very Happy


    Bergerak ke cherating dan minum2 Dulu.....Semua muka2 Penat gantuk Dan Sebagai nye


    Akan Di Sambung kemudian.........

    MasterSpeed
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 1988
    Age : 35
    Location : Semenanjung Malaysia
    Registration date : 29/05/2010

    Re: report: geth ke-3 di cherating( konvoi geli2,saje2,suke2 ke cherating laaa)

    Post by MasterSpeed on Mon Sep 27, 2010 2:05 pm

    ayid_GKB wrote:RARE!!!

    hahahaha,letih xhengatt nye bdn aku ni...

    Rider kental: ijat...17jam dr kdh
    rider kelajuan: wan masterspeed...nek double bdn tegak tgglkn geng2 spiderman...

    ayid fitnahh....tidakkkk..........hahaha....(yang sebetul ye di tinggal kan oleh geng2 spiderman...hahah)

    mizi353
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 413
    Age : 21
    Location : Southern Peninsular Malaysia
    Registration date : 10/08/2009

    Re: report: geth ke-3 di cherating( konvoi geli2,saje2,suke2 ke cherating laaa)

    Post by mizi353 on Mon Sep 27, 2010 2:43 pm

    RXZ_Jahat wrote:aku mms kat ko leh mizi?? pastu ko upload...meh bg nombor kat aku...0192009224...aku xde card reader

    bleh.. xde hal punye.. ni nom aku 0177212805

    Sponsored content

    Re: report: geth ke-3 di cherating( konvoi geli2,saje2,suke2 ke cherating laaa)

    Post by Sponsored content Today at 10:38 pm


      Current date/time is Sat Dec 10, 2016 10:38 pm