The BROTHERHOOD'S of RXZ Bikerz...


    report: geth ke-3 di cherating( konvoi geli2,saje2,suke2 ke cherating laaa)

    Share

    Poll

    how do u feel?

    [ 5 ]
    24% [24%] 
    [ 1 ]
    5% [5%] 
    [ 15 ]
    71% [71%] 

    Total Votes: 21

    kamen CAT
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 128
    Age : 26
    Location : kedah<<>>petaling jaya
    Registration date : 21/07/2010

    Re: report: geth ke-3 di cherating( konvoi geli2,saje2,suke2 ke cherating laaa)

    Post by kamen CAT on Thu Sep 30, 2010 3:22 pm

    Salam perkenalan.....
    ape kabo sume??

    pirat

    WDA1500
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 299
    Age : 27
    Location : sungai buloh
    Registration date : 26/04/2010

    Re: report: geth ke-3 di cherating( konvoi geli2,saje2,suke2 ke cherating laaa)

    Post by WDA1500 on Thu Sep 30, 2010 3:32 pm

    roTi^coKLaT wrote:salam sumer.. saya baru kt cnie..
    harap dapat tunjuk ajar..
    best la abam2 sumer nie pg cherating..
    nnti kalo ade konvoi lg, roger2 kite ek..
    kita nk ikut skali la..
    tp, moto kita xlaju..
    nnti, jgn tinggalkn moto kita kt blkg tau..
    sian kt kita...

    eleh ko roti..diam2 berisi...moto setting xhabis ag..2 pom xterkejar aku..ape2 pom...mmg syok la lyn superman dgn ko roti....

    chaos_star
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 157
    Age : 30
    Location : WANGSA MAJU, AMPANG CHERAS, SETAPAK,
    Registration date : 07/09/2010

    Re: report: geth ke-3 di cherating( konvoi geli2,saje2,suke2 ke cherating laaa)

    Post by chaos_star on Thu Sep 30, 2010 3:52 pm

    WDA1500 wrote:
    roTi^coKLaT wrote:salam sumer.. saya baru kt cnie..
    harap dapat tunjuk ajar..
    best la abam2 sumer nie pg cherating..
    nnti kalo ade konvoi lg, roger2 kite ek..
    kita nk ikut skali la..
    tp, moto kita xlaju..
    nnti, jgn tinggalkn moto kita kt blkg tau..
    sian kt kita...

    eleh ko roti..diam2 berisi...moto setting xhabis ag..2 pom xterkejar aku..ape2 pom...mmg syok la lyn superman dgn ko roti....

    abam2 ni la yang supeman malam tu.. out meter an?? hehe silent

    MasterSpeed
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 1988
    Age : 35
    Location : Semenanjung Malaysia
    Registration date : 29/05/2010

    Re: report: geth ke-3 di cherating( konvoi geli2,saje2,suke2 ke cherating laaa)

    Post by MasterSpeed on Thu Sep 30, 2010 9:09 pm

    WDA1500 wrote:
    roTi^coKLaT wrote:salam sumer.. saya baru kt cnie..
    harap dapat tunjuk ajar..
    best la abam2 sumer nie pg cherating..
    nnti kalo ade konvoi lg, roger2 kite ek..
    kita nk ikut skali la..
    tp, moto kita xlaju..
    nnti, jgn tinggalkn moto kita kt blkg tau..
    sian kt kita...

    eleh ko roti..diam2 berisi...moto setting xhabis ag..2 pom xterkejar aku..ape2 pom...mmg syok la lyn superman dgn ko roti....

    korang dengar perbualan antara superman.....laju tak laju motor diaorg....segulung tahniah diucap kepada diaorg kerana motor telah mencapai speed of sound (aku dengan boy kat belakang terkinja2 nak kejar last serender)

    Fuyoh
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 1013
    Age : 36
    Location : FELDA Bukit Sagu 01
    Registration date : 06/03/2009

    Re: report: geth ke-3 di cherating( konvoi geli2,saje2,suke2 ke cherating laaa)

    Post by Fuyoh on Thu Sep 30, 2010 10:04 pm

    Nanti aku upload lagi k. Aku dlm wad KMC ni.

    PuTrA
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 435
    Location : Gombak-KL-Uptown Danau kota-Uptown D'mnsara-Downtown Cheras
    Registration date : 08/05/2010

    Re: report: geth ke-3 di cherating( konvoi geli2,saje2,suke2 ke cherating laaa)

    Post by PuTrA on Thu Sep 30, 2010 10:10 pm

    Fuyoh wrote:Nanti aku upload lagi k. Aku dlm wad KMC ni.

    wad???nape bro?ape kessS??? Basketball

    Fuyoh
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 1013
    Age : 36
    Location : FELDA Bukit Sagu 01
    Registration date : 06/03/2009

    Re: report: geth ke-3 di cherating( konvoi geli2,saje2,suke2 ke cherating laaa)

    Post by Fuyoh on Thu Sep 30, 2010 10:15 pm

    Hmmm.. aku tu hari terbaring kat rumah, saket pinggang, pastu dapat MC...
    Oleh kerana kawan kawan nak datang Cherating maka aku senyap senyap gagahkan diri naek motor balik Kuantan,
    pastu kumpulkan budak budak masa Pantom, Syuk Bulat, Roti^Coklat dan BoyZ_Mersing sampai... Adalah 23 orang...
    Kemudian kami ke Cherating sebab depa tak dapat tunggu lama lama...
    Aku gagahkan jugak la datang Gath... dekat dekat takpa...
    Skang ni aku masuk hospital...
    KATIL B, BILIK 231, WAD MAKMUR, TINGKAT DUA, KUANTAN MEDICAL CENTRE (BELAKANG MEGAMALL KUANTAN).

    PuTrA
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 435
    Location : Gombak-KL-Uptown Danau kota-Uptown D'mnsara-Downtown Cheras
    Registration date : 08/05/2010

    Re: report: geth ke-3 di cherating( konvoi geli2,saje2,suke2 ke cherating laaa)

    Post by PuTrA on Thu Sep 30, 2010 10:20 pm

    adoi..kalo xsihat xpyh dtg pon xpew..konvoi bile2 leh pergi bro.. scratch scratch

    que
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 872
    Age : 83
    Location : -
    Registration date : 22/07/2010

    Re: report: geth ke-3 di cherating( konvoi geli2,saje2,suke2 ke cherating laaa)

    Post by que on Thu Sep 30, 2010 10:26 pm

    skg ni ko oke x beb??

    Fuyoh
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 1013
    Age : 36
    Location : FELDA Bukit Sagu 01
    Registration date : 06/03/2009

    Re: report: geth ke-3 di cherating( konvoi geli2,saje2,suke2 ke cherating laaa)

    Post by Fuyoh on Thu Sep 30, 2010 10:41 pm

    skang ni aku rasa bole la... hehehe nurse dalam kmc ni lawa lawa laaaaaaaaaa

    que
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 872
    Age : 83
    Location : -
    Registration date : 22/07/2010

    Re: report: geth ke-3 di cherating( konvoi geli2,saje2,suke2 ke cherating laaa)

    Post by que on Thu Sep 30, 2010 10:46 pm

    ah sudah...ape ni!..ko ni..rehat2

    Fuyoh
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 1013
    Age : 36
    Location : FELDA Bukit Sagu 01
    Registration date : 06/03/2009

    Re: report: geth ke-3 di cherating( konvoi geli2,saje2,suke2 ke cherating laaa)

    Post by Fuyoh on Thu Sep 30, 2010 11:09 pm

    ala hot boyz, aku pon nak hot hot jugak ... wakakakakakaka topless lari lari dalam hospital, tutup tetek wakakakaka

    Azad
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 707
    Age : 28
    Location : Pontian, Johor now menumpang d Lumut
    Registration date : 20/05/2010

    Re: report: geth ke-3 di cherating( konvoi geli2,saje2,suke2 ke cherating laaa)

    Post by Azad on Thu Sep 30, 2010 11:23 pm

    jgn noty2 wahai fuyoh.. hahaha

    Fuyoh
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 1013
    Age : 36
    Location : FELDA Bukit Sagu 01
    Registration date : 06/03/2009

    Re: report: geth ke-3 di cherating( konvoi geli2,saje2,suke2 ke cherating laaa)

    Post by Fuyoh on Thu Sep 30, 2010 11:32 pm

    Takpe noty2 la best bro... Ley la pasni bawak awek...

    Azad
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 707
    Age : 28
    Location : Pontian, Johor now menumpang d Lumut
    Registration date : 20/05/2010

    Re: report: geth ke-3 di cherating( konvoi geli2,saje2,suke2 ke cherating laaa)

    Post by Azad on Thu Sep 30, 2010 11:38 pm

    kalo cmtu, utk aku 1 la fuyoh.. hahaha

    ayid_GKB
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 703
    Location : kuala lumpur(peacehill)
    Registration date : 22/11/2008

    Re: report: geth ke-3 di cherating( konvoi geli2,saje2,suke2 ke cherating laaa)

    Post by ayid_GKB on Fri Oct 01, 2010 12:04 am

    en.asri xsedar diri....wakakaka...

    WDA1500
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 299
    Age : 27
    Location : sungai buloh
    Registration date : 26/04/2010

    Re: report: geth ke-3 di cherating( konvoi geli2,saje2,suke2 ke cherating laaa)

    Post by WDA1500 on Fri Oct 01, 2010 12:17 am

    MasterSpeed wrote:
    WDA1500 wrote:
    roTi^coKLaT wrote:salam sumer.. saya baru kt cnie..
    harap dapat tunjuk ajar..
    best la abam2 sumer nie pg cherating..
    nnti kalo ade konvoi lg, roger2 kite ek..
    kita nk ikut skali la..
    tp, moto kita xlaju..
    nnti, jgn tinggalkn moto kita kt blkg tau..
    sian kt kita...

    eleh ko roti..diam2 berisi...moto setting xhabis ag..2 pom xterkejar aku..ape2 pom...mmg syok la lyn superman dgn ko roti....

    korang dengar perbualan antara superman.....laju tak laju motor diaorg....segulung tahniah diucap kepada diaorg kerana motor telah mencapai speed of sound (aku dengan boy kat belakang terkinja2 nak kejar last serender)

    eleh..mner de..bkn ko dgn boi yg dpat 180....hahahhahaha

    WDA1500
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 299
    Age : 27
    Location : sungai buloh
    Registration date : 26/04/2010

    Re: report: geth ke-3 di cherating( konvoi geli2,saje2,suke2 ke cherating laaa)

    Post by WDA1500 on Fri Oct 01, 2010 12:18 am

    Fuyoh wrote:skang ni aku rasa bole la... hehehe nurse dalam kmc ni lawa lawa laaaaaaaaaa

    fuyoh..lau cmnie..mmg lama la duduk kt hospital 2....makin skit..bkn makin sembuh...

    Fuyoh
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 1013
    Age : 36
    Location : FELDA Bukit Sagu 01
    Registration date : 06/03/2009

    Re: report: geth ke-3 di cherating( konvoi geli2,saje2,suke2 ke cherating laaa)

    Post by Fuyoh on Fri Oct 01, 2010 12:23 am

    ayid_GKB wrote:en.asri xsedar diri....wakakaka...


    alahai en. ayid jelessssssssss wekekekekekekeke
    p/s baju baju stiker



    WDA1500 wrote:
    Fuyoh wrote:skang ni aku rasa bole la... hehehe nurse dalam kmc ni lawa lawa laaaaaaaaaa

    fuyoh..lau cmnie..mmg lama la duduk kt hospital 2....makin skit..bkn makin sembuh...


    hahahahaha tak pe lama pon aku sukaaaaa

    WDA1500
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 299
    Age : 27
    Location : sungai buloh
    Registration date : 26/04/2010

    Re: report: geth ke-3 di cherating( konvoi geli2,saje2,suke2 ke cherating laaa)

    Post by WDA1500 on Fri Oct 01, 2010 12:34 am

    jgn fuyoh...t xdpt jmper fuyoh time konvoi...rindukan bunyi turbo+nos ko 2....hahahha

    md zulfahmi
    Shooter
    Shooter

    Number of posts : 146
    Location : Klate - sri damansara,KL
    Registration date : 17/08/2010

    Re: report: geth ke-3 di cherating( konvoi geli2,saje2,suke2 ke cherating laaa)

    Post by md zulfahmi on Fri Oct 01, 2010 12:57 am

    konvoi to cheranting rare la........
    fuyohhhhhhh ejas awek utk ambo sorg

    Fuyoh
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 1013
    Age : 36
    Location : FELDA Bukit Sagu 01
    Registration date : 06/03/2009

    Re: report: geth ke-3 di cherating( konvoi geli2,saje2,suke2 ke cherating laaa)

    Post by Fuyoh on Fri Oct 01, 2010 1:10 am

    wakakakakaka rendu yerrrrr oke oke we will see again...

    RARE !!! akakakakakakakakakakkakaka

    awek seniri carittt

    PuTrA
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 435
    Location : Gombak-KL-Uptown Danau kota-Uptown D'mnsara-Downtown Cheras
    Registration date : 08/05/2010

    Re: report: geth ke-3 di cherating( konvoi geli2,saje2,suke2 ke cherating laaa)

    Post by PuTrA on Fri Oct 01, 2010 2:28 am

    See u Again!! hehe lol!

    WDA1500
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 299
    Age : 27
    Location : sungai buloh
    Registration date : 26/04/2010

    Re: report: geth ke-3 di cherating( konvoi geli2,saje2,suke2 ke cherating laaa)

    Post by WDA1500 on Fri Oct 01, 2010 4:27 am

    BCU

    bye...see you....
    pnjam ayat ayid ckit...dgn moto abam wan...

    MasterSpeed
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 1988
    Age : 35
    Location : Semenanjung Malaysia
    Registration date : 29/05/2010

    Re: report: geth ke-3 di cherating( konvoi geli2,saje2,suke2 ke cherating laaa)

    Post by MasterSpeed on Fri Oct 01, 2010 4:37 am

    WDA1500 wrote:BCU

    bye...see you....
    pnjam ayat ayid ckit...dgn moto abam wan...


    peh...kau tunggu ayat WDA keluar....(malam ni tak ade idea lak).....

    Sponsored content

    Re: report: geth ke-3 di cherating( konvoi geli2,saje2,suke2 ke cherating laaa)

    Post by Sponsored content Today at 3:19 am


      Current date/time is Sat Dec 10, 2016 3:19 am