The BROTHERHOOD'S of RXZ Bikerz...


    report: geth ke-3 di cherating( konvoi geli2,saje2,suke2 ke cherating laaa)

    Share

    Poll

    how do u feel?

    [ 5 ]
    24% [24%] 
    [ 1 ]
    5% [5%] 
    [ 15 ]
    71% [71%] 

    Total Votes: 21

    PuTrA
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 435
    Location : Gombak-KL-Uptown Danau kota-Uptown D'mnsara-Downtown Cheras
    Registration date : 08/05/2010

    Re: report: geth ke-3 di cherating( konvoi geli2,saje2,suke2 ke cherating laaa)

    Post by PuTrA on Tue Sep 28, 2010 9:43 pm

    pasni jom telok batik lol!

    Guest
    Guest

    Re: report: geth ke-3 di cherating( konvoi geli2,saje2,suke2 ke cherating laaa)

    Post by Guest on Tue Sep 28, 2010 10:47 pm

    tahniah kpd geng RXZmalaysia..... teruskan perjuangan anda..... pasni pasti aku akan menjoinkan diri......

    RXZ_Jahat
    Admin
    Admin

    Number of posts : 1299
    Location : MACAU
    Registration date : 19/11/2008

    Re: report: geth ke-3 di cherating( konvoi geli2,saje2,suke2 ke cherating laaa)

    Post by RXZ_Jahat on Tue Sep 28, 2010 10:57 pm

    pasni utara...putra..ko nak jadik in cas gi telok batik?? cheers

    MasterSpeed
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 1988
    Age : 35
    Location : Semenanjung Malaysia
    Registration date : 29/05/2010

    Re: report: geth ke-3 di cherating( konvoi geli2,saje2,suke2 ke cherating laaa)

    Post by MasterSpeed on Tue Sep 28, 2010 10:58 pm

    RXZ_Jahat wrote:pasni utara...putra..ko nak jadik in cas gi telok batik?? cheers

    putra sesuai la...dia orang sane...hehehehe

    Wan1237
    Standard Modified
    Standard Modified

    Number of posts : 71
    Age : 26
    Location : pontian
    Registration date : 18/08/2010

    Re: report: geth ke-3 di cherating( konvoi geli2,saje2,suke2 ke cherating laaa)

    Post by Wan1237 on Tue Sep 28, 2010 11:11 pm

    mari2,,.. aku dekat je,.. klau x balik johor ar,,..

    jawe
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 812
    Age : 29
    Location : merata tempat
    Registration date : 20/05/2010

    Re: report: geth ke-3 di cherating( konvoi geli2,saje2,suke2 ke cherating laaa)

    Post by jawe on Tue Sep 28, 2010 11:27 pm

    teluk batik tempat yg menarik,
    jauh perjalanan,indah pemandangan
    sila lh sila siapkn jentera,
    jgn smpai perjalan hngga mentari terbit... lol!

    MasterSpeed
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 1988
    Age : 35
    Location : Semenanjung Malaysia
    Registration date : 29/05/2010

    Re: report: geth ke-3 di cherating( konvoi geli2,saje2,suke2 ke cherating laaa)

    Post by MasterSpeed on Tue Sep 28, 2010 11:34 pm

    Muka Kanak-Kanak Riang Semasa Di cherating...






    Tengkorak Penat








    Otai




    MasterSpeed
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 1988
    Age : 35
    Location : Semenanjung Malaysia
    Registration date : 29/05/2010

    Re: report: geth ke-3 di cherating( konvoi geli2,saje2,suke2 ke cherating laaa)

    Post by MasterSpeed on Tue Sep 28, 2010 11:40 pm

    Lagi Kecerian Berganda....




    Call Mira Cheras...abg dekat bentong...sayang jangan risau ye....i love putra genzo....




    MasterSpeed
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 1988
    Age : 35
    Location : Semenanjung Malaysia
    Registration date : 29/05/2010

    Re: report: geth ke-3 di cherating( konvoi geli2,saje2,suke2 ke cherating laaa)

    Post by MasterSpeed on Tue Sep 28, 2010 11:49 pm

    RXZ Datang Lagi Dengan Gambar....








    Ejat KCR
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 813
    Location : ...
    Registration date : 21/03/2010

    Re: report: geth ke-3 di cherating( konvoi geli2,saje2,suke2 ke cherating laaa)

    Post by Ejat KCR on Tue Sep 28, 2010 11:53 pm

    Enjoy!!! Smile Smile

    yahooo!! cheers

    Ejat KCR
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 813
    Location : ...
    Registration date : 21/03/2010

    Re: report: geth ke-3 di cherating( konvoi geli2,saje2,suke2 ke cherating laaa)

    Post by Ejat KCR on Wed Sep 29, 2010 12:19 am

    suasana senja d pntai cherating...










    Wan1237
    Standard Modified
    Standard Modified

    Number of posts : 71
    Age : 26
    Location : pontian
    Registration date : 18/08/2010

    Re: report: geth ke-3 di cherating( konvoi geli2,saje2,suke2 ke cherating laaa)

    Post by Wan1237 on Wed Sep 29, 2010 1:30 am

    time ni master speed x de,,.. best wooo men pasir,,..

    Fuyoh
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 1013
    Age : 36
    Location : FELDA Bukit Sagu 01
    Registration date : 06/03/2009

    Re: report: geth ke-3 di cherating( konvoi geli2,saje2,suke2 ke cherating laaa)

    Post by Fuyoh on Wed Sep 29, 2010 1:35 am

    huehuehue best best korang ni sampai pakcik restoren tu belanja aku makan free semalam wekekekekkeek sebab korang semua makan kat restoren dia, datang la lagi katanye. nanti aku kawtim pakcik tu bagi discounted price... hehehehehehehehehehe

    MasterSpeed
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 1988
    Age : 35
    Location : Semenanjung Malaysia
    Registration date : 29/05/2010

    Re: report: geth ke-3 di cherating( konvoi geli2,saje2,suke2 ke cherating laaa)

    Post by MasterSpeed on Wed Sep 29, 2010 1:37 am

    hahaha...time tu aku sedang di buai mimpi2 yang indah....4 jentera sedang berehat time tu...Smile)

    WDA1500
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 299
    Age : 27
    Location : sungai buloh
    Registration date : 26/04/2010

    Re: report: geth ke-3 di cherating( konvoi geli2,saje2,suke2 ke cherating laaa)

    Post by WDA1500 on Wed Sep 29, 2010 1:57 am

    MasterSpeed wrote:hahaha...time tu aku sedang di buai mimpi2 yang indah....4 jentera sedang berehat time tu...Smile)

    moto lju nk main pantai..berkarat la nnt....hahaha

    WDA1500
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 299
    Age : 27
    Location : sungai buloh
    Registration date : 26/04/2010

    Re: report: geth ke-3 di cherating( konvoi geli2,saje2,suke2 ke cherating laaa)

    Post by WDA1500 on Wed Sep 29, 2010 1:58 am

    Joi JFW wrote:
    syafique wrote:ceh,wan speed mcm die tunde..haha..ptt zul ng ko yg ckp g2.;penunda tegar

    jfw3103 camne lak???lupe daratan????hahaha

    JFW xdilupa kn...hahaha

    WDA1500
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 299
    Age : 27
    Location : sungai buloh
    Registration date : 26/04/2010

    Re: report: geth ke-3 di cherating( konvoi geli2,saje2,suke2 ke cherating laaa)

    Post by WDA1500 on Wed Sep 29, 2010 1:59 am

    chaos_star wrote:
    ac4p wrote:assalamualaikum semua,,
    ak ingin memohon maaf kalo ade kesilapa ak buat msa ride,,
    terkasr bahasa ke,x tegur ke,,terlaju sngt ke,,trsilap jalan ke,,
    smua ak mntx maaf,,
    pphal i'allah kalo new year kite fly hghway plus lak,,
    3 lane tu,,haha,,
    eh abam nie la yang supomen sampe 220km/h ek.. kih3~ rare la abam nie.. What a Face

    hahaha..tau xpe..moto setting highway...mmg pecah meter....

    WDA1500
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 299
    Age : 27
    Location : sungai buloh
    Registration date : 26/04/2010

    Re: report: geth ke-3 di cherating( konvoi geli2,saje2,suke2 ke cherating laaa)

    Post by WDA1500 on Wed Sep 29, 2010 2:00 am

    MasterSpeed wrote:
    chaos_star wrote:
    MasterSpeed wrote:
    chaos_star wrote:
    ayid_GKB wrote:mmg trbukti kelajuan moto si wan ni....smpai surrender aku,blow minyak bwk slow jer...
    Weh faiz,kita siap jd spiderman,die ngekek je dgn boy menonggek kt blkg tgk kita xlaju2 pun....hahaha...RARE!!!
    hahaha aku sebagai pembonceng ngaku motornye laju.. hahaha~
    double rider pown masih ligat.. kih3~ lol!

    tak leh bawak kau la pas ni...abis semua di sebar kan ye.....hehehehe... bounce
    rilek la bam wan.. kelajuan tu bukan yang sebena pown.. kih3... hujung bulan kite table talk ek.. pastu setting moto saye.. hehe Embarassed

    macam ni la...aku bagi tahu kau tukar caburator je...tapi tu nanti aku bagi tahu kemudian la....kalau kau dapat benda tu cantik....minyak pun save....Very Happy...mula2 bobok...kalau dah pergi meter tak turun2 la


    abg wan...sy nk gak cm2..bleh x..hehehhehe

    WDA1500
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 299
    Age : 27
    Location : sungai buloh
    Registration date : 26/04/2010

    Re: report: geth ke-3 di cherating( konvoi geli2,saje2,suke2 ke cherating laaa)

    Post by WDA1500 on Wed Sep 29, 2010 2:01 am

    Fuyoh wrote:huehuehue best best korang ni sampai pakcik restoren tu belanja aku makan free semalam wekekekekkeek sebab korang semua makan kat restoren dia, datang la lagi katanye. nanti aku kawtim pakcik tu bagi discounted price... hehehehehehehehehehe

    restoren mner...xadil... Mad

    MasterSpeed
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 1988
    Age : 35
    Location : Semenanjung Malaysia
    Registration date : 29/05/2010

    Re: report: geth ke-3 di cherating( konvoi geli2,saje2,suke2 ke cherating laaa)

    Post by MasterSpeed on Wed Sep 29, 2010 2:02 am

    WDA1500 wrote:
    MasterSpeed wrote:hahaha...time tu aku sedang di buai mimpi2 yang indah....4 jentera sedang berehat time tu...Smile)

    moto lju nk main pantai..berkarat la nnt....hahaha

    hampeh..... bounce ....aku tidur la time tu...

    WDA1500
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 299
    Age : 27
    Location : sungai buloh
    Registration date : 26/04/2010

    Re: report: geth ke-3 di cherating( konvoi geli2,saje2,suke2 ke cherating laaa)

    Post by WDA1500 on Wed Sep 29, 2010 2:07 am

    MasterSpeed wrote:
    WDA1500 wrote:
    MasterSpeed wrote:hahaha...time tu aku sedang di buai mimpi2 yang indah....4 jentera sedang berehat time tu...Smile)

    moto lju nk main pantai..berkarat la nnt....hahaha

    hampeh..... bounce ....aku tidur la time tu...

    hahahha...xpe2...tp kalu wan ader...ag meriah...

    NuarDW
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 232
    Location : Shah Alam>>>Machang
    Registration date : 22/11/2008

    Re: report: geth ke-3 di cherating( konvoi geli2,saje2,suke2 ke cherating laaa)

    Post by NuarDW on Wed Sep 29, 2010 2:28 am

    akhirnya..

    MasterSpeed
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 1988
    Age : 35
    Location : Semenanjung Malaysia
    Registration date : 29/05/2010

    Re: report: geth ke-3 di cherating( konvoi geli2,saje2,suke2 ke cherating laaa)

    Post by MasterSpeed on Wed Sep 29, 2010 2:58 am

    NuarDW wrote:akhirnya..

    ade gambar mu jua...hehehehe

    ac4p
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 397
    Age : 24
    Location : kuantan-maran-jengka(PHG-2020)
    Registration date : 05/01/2009

    Re: report: geth ke-3 di cherating( konvoi geli2,saje2,suke2 ke cherating laaa)

    Post by ac4p on Wed Sep 29, 2010 3:06 am

    MasterSpeed wrote:
    ac4p wrote:assalamualaikum semua,,
    ak ingin memohon maaf kalo ade kesilapa ak buat msa ride,,
    terkasr bahasa ke,x tegur ke,,terlaju sngt ke,,trsilap jalan ke,,
    smua ak mntx maaf,,
    pphal i'allah kalo new year kite fly hghway plus lak,,
    3 lane tu,,haha,,

    tak ade hal la acap....new year turun kl cap....kita kasi gegar sikit machine pahang turun kl...hehehe
    doa la ak dpt stdy belah2 sne,,
    cheers cheers

    chaos_star wrote:
    ac4p wrote:assalamualaikum semua,,
    ak ingin memohon maaf kalo ade kesilapa ak buat msa ride,,
    terkasr bahasa ke,x tegur ke,,terlaju sngt ke,,trsilap jalan ke,,
    smua ak mntx maaf,,
    pphal i'allah kalo new year kite fly hghway plus lak,,
    3 lane tu,,haha,,
    eh abam nie la yang supomen sampe 220km/h ek.. kih3~ rare la abam nie.. What a Face
    ishh,,mne ade,, sy superman 20km/h je..
    *ko yg mner ea,,

    WDA1500 wrote:
    chaos_star wrote:
    ac4p wrote:assalamualaikum semua,,
    ak ingin memohon maaf kalo ade kesilapa ak buat msa ride,,
    terkasr bahasa ke,x tegur ke,,terlaju sngt ke,,trsilap jalan ke,,
    smua ak mntx maaf,,
    pphal i'allah kalo new year kite fly hghway plus lak,,
    3 lane tu,,haha,,
    eh abam nie la yang supomen sampe 220km/h ek.. kih3~ rare la abam nie.. What a Face

    hahaha..tau xpe..moto setting highway...mmg pecah meter....
    kena bahan lak ak nie,,
    wda x pulas hbis je,,

    WDA1500
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 299
    Age : 27
    Location : sungai buloh
    Registration date : 26/04/2010

    Re: report: geth ke-3 di cherating( konvoi geli2,saje2,suke2 ke cherating laaa)

    Post by WDA1500 on Wed Sep 29, 2010 3:18 am

    ac4p wrote:
    MasterSpeed wrote:
    ac4p wrote:assalamualaikum semua,,
    ak ingin memohon maaf kalo ade kesilapa ak buat msa ride,,
    terkasr bahasa ke,x tegur ke,,terlaju sngt ke,,trsilap jalan ke,,
    smua ak mntx maaf,,
    pphal i'allah kalo new year kite fly hghway plus lak,,
    3 lane tu,,haha,,

    tak ade hal la acap....new year turun kl cap....kita kasi gegar sikit machine pahang turun kl...hehehe
    doa la ak dpt stdy belah2 sne,,
    cheers cheers

    chaos_star wrote:
    ac4p wrote:assalamualaikum semua,,
    ak ingin memohon maaf kalo ade kesilapa ak buat msa ride,,
    terkasr bahasa ke,x tegur ke,,terlaju sngt ke,,trsilap jalan ke,,
    smua ak mntx maaf,,
    pphal i'allah kalo new year kite fly hghway plus lak,,
    3 lane tu,,haha,,
    eh abam nie la yang supomen sampe 220km/h ek.. kih3~ rare la abam nie.. What a Face
    ishh,,mne ade,, sy superman 20km/h je..
    *ko yg mner ea,,

    nie boy..aka ABK..(Abg Berjiwa Kelajuan)

    WDA1500 wrote:
    chaos_star wrote:
    ac4p wrote:assalamualaikum semua,,
    ak ingin memohon maaf kalo ade kesilapa ak buat msa ride,,
    terkasr bahasa ke,x tegur ke,,terlaju sngt ke,,trsilap jalan ke,,
    smua ak mntx maaf,,
    pphal i'allah kalo new year kite fly hghway plus lak,,
    3 lane tu,,haha,,
    eh abam nie la yang supomen sampe 220km/h ek.. kih3~ rare la abam nie.. What a Face

    hahaha..tau xpe..moto setting highway...mmg pecah meter....
    kena bahan lak ak nie,,
    wda x pulas hbis je,,

    mner de..dh plas abis..siap tarik chok ag..

    Sponsored content

    Re: report: geth ke-3 di cherating( konvoi geli2,saje2,suke2 ke cherating laaa)

    Post by Sponsored content Today at 1:21 am


      Current date/time is Sat Dec 10, 2016 1:21 am