The BROTHERHOOD'S of RXZ Bikerz...


    ada barang nk jual sila inform di sini

    Share

    shukur
    Standard Modified
    Standard Modified

    Number of posts : 64
    Location : negeri sembilan
    Registration date : 13/07/2009

    Re: ada barang nk jual sila inform di sini

    Post by shukur on Mon Oct 04, 2010 1:23 pm

    Azad wrote:aku tlg jual set mmber aku nih...

    http://www.mudah.my/Coverset+rxz+biru+silver-6814353.htm

    lg 1 aku ade tank ori kaler purple mili.. brg ade kt pontian johor...



    barang ade lagi k??

    BBB
    standard

    Number of posts : 24
    Age : 26
    Location : melaka
    Registration date : 11/08/2010

    Re: ada barang nk jual sila inform di sini

    Post by BBB on Sat Oct 16, 2010 12:06 am

    BBB wrote:
    @pec wrote:mlke kt mne??

    area jasin n merlimaw..
    ok?

    ok..
    nah!
    0176192692..
    kalu boley nk set ijaw kundang k..
    kalu boleylaa...

    LiawRxz
    standard

    Number of posts : 1
    Registration date : 09/11/2010

    Re: ada barang nk jual sila inform di sini

    Post by LiawRxz on Tue Nov 09, 2010 7:16 pm

    salam sume...area j.b mna nak cri bengkel yg bagi harga barang2 rxz yg berpatutan dan punya pomen rxz yg berkualiti tinggi...???saya budak baru belajar...hihi

    azwan
    Shooter
    Shooter

    Number of posts : 762
    Age : 20
    Location : Jalan gelap sg buaya - bukit beruntung
    Registration date : 03/04/2010

    Re: ada barang nk jual sila inform di sini

    Post by azwan on Tue Nov 09, 2010 9:12 pm

    pm me best price! hak3..
    xdalah..aku pon baru kat jb ni.
    aku kat skudai. setakat ni, da byk bengkel aku try..
    tapi semua mahal2 belaka..jadi, baru2 ni ada satu kedai sparepart yg murah..
    kat kempas baru..champion motor..kalau nak ajak pergi, pm phone number. Very Happy

    roTi^coKLaT
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 942
    Age : 20
    Location : Mersing - Kota Tinggi - Mersing
    Registration date : 28/04/2010

    Re: ada barang nk jual sila inform di sini

    Post by roTi^coKLaT on Fri Nov 12, 2010 8:54 am

    aku memerlukan blok bwh 1.0 stedet ngn swing arm..
    ble tahan la urgent nyer..

    roTi^coKLaT
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 942
    Age : 20
    Location : Mersing - Kota Tinggi - Mersing
    Registration date : 28/04/2010

    Re: ada barang nk jual sila inform di sini

    Post by roTi^coKLaT on Fri Nov 12, 2010 8:56 am

    aku memerlukan blok bwh 1.0 stedet ngn swing arm..
    ble tahan la urgent nyer..

    toyengJKV
    standard

    Number of posts : 3
    Registration date : 10/11/2010

    Takasago excel rim(japan)1.60x18

    Post by toyengJKV on Sun Nov 14, 2010 5:37 am

    aku ada rim excel japan kaler hitam saiz 18x1.60.harga buka rm900.sapa minat pm aku.atau call atau msj 0127491069

    Guest
    Guest

    Re: ada barang nk jual sila inform di sini

    Post by Guest on Wed Nov 17, 2010 3:32 am

    pehh....rim excel bukak harga 900???mantul2 harga...huuu....anyway..gudluck n happy selling bro..heee

    jiwa_kacau
    standard

    Number of posts : 49
    Age : 25
    Location : keramat-dungun
    Registration date : 05/11/2010

    Re: ada barang nk jual sila inform di sini

    Post by jiwa_kacau on Wed Nov 17, 2010 7:44 am

    alo kwn2...
    sape2 ade nak tolak block saiz bwh 100(bkn saiz k)..???
    klu ade tlong2 alo2 k...

    barbardio_montana
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 278
    Age : 25
    Location : jb
    Registration date : 18/05/2010

    Re: ada barang nk jual sila inform di sini

    Post by barbardio_montana on Wed Nov 17, 2010 8:48 am

    azwan wrote:pm me best price! hak3..
    xdalah..aku pon baru kat jb ni.
    aku kat skudai. setakat ni, da byk bengkel aku try..
    tapi semua mahal2 belaka..jadi, baru2 ni ada satu kedai sparepart yg murah..
    kat kempas baru..champion motor..kalau nak ajak pergi, pm phone number. Very Happy

    champion ekh bam wan,,,,,,

    Azad
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 707
    Age : 28
    Location : Pontian, Johor now menumpang d Lumut
    Registration date : 20/05/2010

    Re: ada barang nk jual sila inform di sini

    Post by Azad on Thu Nov 18, 2010 12:44 am

    syah_rxz wrote:Assalamualaikum.

    Disini saya membantu abang sy yang ingin menjual satu set rim sukan original jepun motor rd350 untuk dijual. Butir-butir adalah seperti berikut :

    Sebab Jual : Perlukan duit sambung Master level.
    Rim sukan dari jenis motor? : RD350
    Buatan : Jepun
    Spec : Tip top 10/10.Spotrim rare totally original motor rd350 buatan jepun. Rim depan disc kiri kanan..blakang satu disc.Barang confirm tak gelong.
    Colour : Hitam (original nye kaler besi..aku baru satu lay ngan kaler itam nie).

    Yang akan disertakan dalam jualan :
    1.Rim depan original jepun dari motor rd350 18"
    2.Rim blakang original jepun dari motor rd350 18"
    3.Disc depan sbelah kiri original jepun dari motor rd350
    4.Disc depan sbelah kanan original jepun dari motor rd350
    5.Disc blakang original jepun dari motor rd350
    6.Hub spocket original dari motor rd350
    7.Speedo meter besi original dari motor rd350
    8.Bearing complete
    9.Kepala tubeless depan blakang.

    Yang tidak disertakan : Hanya batang shaft depan blakang yang tiada dan getah hub spocket sebabnye aku nak pakai..huhuh...**shaft blakang bole gune rxz punye...shaft depan gune ex5 class punye, getah spocket pule senang cari.

    Harga bukak : Contact aku. Still negotiable..bebual2 ngan aku..dapat menambat hati..kurang lagi..huhu..nego nego nego..hehe...(korang msj je aku bape harga korang nak..kalau ok aku letgo..kalau tak ok kite bincang lagi)

    Contact : Syah (0147738677)
    Cara belian : COD.Kalau nak pos pun boleh,bayaran pos buyer tanggung.
    Lokasi : Sekitar Selangor expecially Sh Alam dan juga Johor

    Sedikit pemandangan :








    ade lg k rim ni? bpe ek mau jual?

    roTi^coKLaT
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 942
    Age : 20
    Location : Mersing - Kota Tinggi - Mersing
    Registration date : 28/04/2010

    Re: ada barang nk jual sila inform di sini

    Post by roTi^coKLaT on Thu Nov 18, 2010 8:24 am

    azwan wrote:pm me best price! hak3..
    xdalah..aku pon baru kat jb ni.
    aku kat skudai. setakat ni, da byk bengkel aku try..
    tapi semua mahal2 belaka..jadi, baru2 ni ada satu kedai sparepart yg murah..
    kat kempas baru..champion motor..kalau nak ajak pergi, pm phone number. Very Happy

    sparepart dia terbaik ke? dh mcm kedai runcit dh kedai tue..
    rmi giler org..

    RXZ_Jahat
    Admin
    Admin

    Number of posts : 1299
    Location : MACAU
    Registration date : 19/11/2008

    Re: ada barang nk jual sila inform di sini

    Post by RXZ_Jahat on Thu Nov 18, 2010 8:52 am

    RZ350 wooooooooooooooooooo Twisted Evil azad nak pakai rz eh??

    Azad
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 707
    Age : 28
    Location : Pontian, Johor now menumpang d Lumut
    Registration date : 20/05/2010

    Re: ada barang nk jual sila inform di sini

    Post by Azad on Fri Nov 19, 2010 1:17 am

    cantik rimnye.. haha.. tanye2 je.. enjin kne power nk pkai rim ni.. berot kot.. kalo KS tu boleh ler pkai rim ni ckgu. sbb enjin tiptop.. hehe

    RXZ_Jahat
    Admin
    Admin

    Number of posts : 1299
    Location : MACAU
    Registration date : 19/11/2008

    Re: ada barang nk jual sila inform di sini

    Post by RXZ_Jahat on Fri Nov 19, 2010 1:26 am

    a'ah tip top...pasni x tau apa yang pecah plak... Laughing

    azwan
    Shooter
    Shooter

    Number of posts : 762
    Age : 20
    Location : Jalan gelap sg buaya - bukit beruntung
    Registration date : 03/04/2010

    Re: ada barang nk jual sila inform di sini

    Post by azwan on Fri Nov 19, 2010 5:04 pm

    roTi^coKLaT wrote:
    azwan wrote:pm me best price! hak3..
    xdalah..aku pon baru kat jb ni.
    aku kat skudai. setakat ni, da byk bengkel aku try..
    tapi semua mahal2 belaka..jadi, baru2 ni ada satu kedai sparepart yg murah..
    kat kempas baru..champion motor..kalau nak ajak pergi, pm phone number. Very Happy

    sparepart dia terbaik ke? dh mcm kedai runcit dh kedai tue..
    rmi giler org..

    nk kata terbaik, takot ada lg baik..
    yg aku leh ckp, lebih murah daripada harga bengkel area skudai n sekitar nye..
    cuma, ada beberapa item yg harga sama cthnye 3bs rm180..

    Azad
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 707
    Age : 28
    Location : Pontian, Johor now menumpang d Lumut
    Registration date : 20/05/2010

    Re: ada barang nk jual sila inform di sini

    Post by Azad on Sat Nov 20, 2010 2:48 am

    da pkai reedvalve besi xde pecah2 la pasni.. kihkihkih...

    RXZ_Jahat
    Admin
    Admin

    Number of posts : 1299
    Location : MACAU
    Registration date : 19/11/2008

    Re: ada barang nk jual sila inform di sini

    Post by RXZ_Jahat on Sat Nov 20, 2010 7:43 am

    eleh.. Razz

    farouk YAMALAYA
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 281
    Age : 32
    Location : kluang town
    Registration date : 02/02/2010

    Re: ada barang nk jual sila inform di sini

    Post by farouk YAMALAYA on Sat Nov 20, 2010 2:53 pm

    RXZ_Jahat wrote:a'ah tip top...pasni x tau apa yang pecah plak... Laughing
    tayar pecah pulok kot cheers

    azwan
    Shooter
    Shooter

    Number of posts : 762
    Age : 20
    Location : Jalan gelap sg buaya - bukit beruntung
    Registration date : 03/04/2010

    Re: ada barang nk jual sila inform di sini

    Post by azwan on Sat Nov 20, 2010 2:59 pm

    suh ks pkai 90/90 tubeless la pasni. keskeskes

    RXZ_Jahat
    Admin
    Admin

    Number of posts : 1299
    Location : MACAU
    Registration date : 19/11/2008

    Re: ada barang nk jual sila inform di sini

    Post by RXZ_Jahat on Sat Nov 20, 2010 3:24 pm

    ks pakai 80/90 tubeless...dah lama ks tak rasa tayar tiub... Razz
    zam...eleh...hehehehehe Razz

    azwan
    Shooter
    Shooter

    Number of posts : 762
    Age : 20
    Location : Jalan gelap sg buaya - bukit beruntung
    Registration date : 03/04/2010

    Re: ada barang nk jual sila inform di sini

    Post by azwan on Sat Nov 20, 2010 9:14 pm

    WTS rim sukan mrd 7batang.kawan aku nye
    aku tlg2 member je. sape nak taw lebih lanjut, pm aku okay.
    cepat sebelom terlambat cheers

    shukur
    Standard Modified
    Standard Modified

    Number of posts : 64
    Location : negeri sembilan
    Registration date : 13/07/2009

    Re: ada barang nk jual sila inform di sini

    Post by shukur on Wed Nov 24, 2010 9:27 pm

    salam.. mencari set katak belakang gray atau mili atau yahoo ORIGINAL...
    o126273275.. papehaL msg la aku ekk .. :-)

    Wan1237
    Standard Modified
    Standard Modified

    Number of posts : 71
    Age : 26
    Location : pontian
    Registration date : 18/08/2010

    Re: ada barang nk jual sila inform di sini

    Post by Wan1237 on Wed Dec 01, 2010 12:16 am

    exzos catalyzer ori,,.. barang kat pontian,,.. RM200 nego,..

    syami
    Standard Modified
    Standard Modified

    Number of posts : 51
    Age : 26
    Registration date : 30/11/2009

    Re: ada barang nk jual sila inform di sini

    Post by syami on Thu Dec 16, 2010 11:22 pm

    kpale katak meroon puteh ori siap stiker.rm90 je.

    Sponsored content

    Re: ada barang nk jual sila inform di sini

    Post by Sponsored content Today at 4:00 pm


      Current date/time is Sun Dec 11, 2016 4:00 pm