The BROTHERHOOD'S of RXZ Bikerz...


    Komen dan luahan anda pada event port dickson yg telah berlangsung baru2 nie......

    Share

    Azad
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 707
    Age : 28
    Location : Pontian, Johor now menumpang d Lumut
    Registration date : 20/05/2010

    Re: Komen dan luahan anda pada event port dickson yg telah berlangsung baru2 nie......

    Post by Azad on Tue Jun 15, 2010 10:13 pm

    cmtu aku bwk yamaha sukan je la.. hahaha

    2t_darksmoke
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 247
    Age : 21
    Location : parit raja,batu pahat
    Registration date : 27/12/2009

    Re: Komen dan luahan anda pada event port dickson yg telah berlangsung baru2 nie......

    Post by 2t_darksmoke on Tue Jun 15, 2010 10:19 pm

    lau yamaha sukan ko leh smpai cherating bwk la...

    farouk YAMALAYA
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 281
    Age : 32
    Location : kluang town
    Registration date : 02/02/2010

    Re: Komen dan luahan anda pada event port dickson yg telah berlangsung baru2 nie......

    Post by farouk YAMALAYA on Tue Jun 15, 2010 11:32 pm

    parah jg nak bw yamaha sukan g cherating, blh jam panas 14x la jawabnye... hu.hu

    Azad
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 707
    Age : 28
    Location : Pontian, Johor now menumpang d Lumut
    Registration date : 20/05/2010

    Re: Komen dan luahan anda pada event port dickson yg telah berlangsung baru2 nie......

    Post by Azad on Wed Jun 16, 2010 1:49 am

    hahaha.. lme lg nk g cherating tu.. save duit dr skrg yamaha R1 pn bole bli.. huahuahua..

    anak felda
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 138
    Age : 28
    Location : hospital johor
    Registration date : 07/02/2010

    Re: Komen dan luahan anda pada event port dickson yg telah berlangsung baru2 nie......

    Post by anak felda on Wed Jun 16, 2010 3:16 am

    kalau takot jam panas 14x...tuang 2T 1 liter dlam tank...
    kasi berasap 1 jalan... lol!

    cupa
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 458
    Age : 22
    Location : kluang
    Registration date : 29/04/2009

    Re: Komen dan luahan anda pada event port dickson yg telah berlangsung baru2 nie......

    Post by cupa on Wed Jun 16, 2010 8:24 am

    jom2 bawak yamaha sukan...=)

    roTi^coKLaT
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 942
    Age : 20
    Location : Mersing - Kota Tinggi - Mersing
    Registration date : 28/04/2010

    Re: Komen dan luahan anda pada event port dickson yg telah berlangsung baru2 nie......

    Post by roTi^coKLaT on Wed Jun 16, 2010 4:46 pm

    yok yok gi cherating..
    aku tunggu korang kt mersing..
    huhu..
    kepada bebudak nitar, aku mintak mahap xdapat join korang balik hrtu bb ikut mizi merempit kt highway..

    barang_baik
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 219
    Location : kluang johor,bandar baru bangi
    Registration date : 12/09/2009

    Re: Komen dan luahan anda pada event port dickson yg telah berlangsung baru2 nie......

    Post by barang_baik on Wed Jun 16, 2010 6:20 pm

    cherating??best tu..gemok kita double lg ye..

    mizi353
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 413
    Age : 21
    Location : Southern Peninsular Malaysia
    Registration date : 10/08/2009

    Re: Komen dan luahan anda pada event port dickson yg telah berlangsung baru2 nie......

    Post by mizi353 on Wed Jun 16, 2010 6:50 pm

    roTi^coKLaT wrote:yok yok gi cherating..
    aku tunggu korang kt mersing..
    huhu..
    kepada bebudak nitar, aku mintak mahap xdapat join korang balik hrtu bb ikut mizi merempit kt highway..

    apsal plak name aku kena petik nie??? Suspect

    bainz
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 1594
    Age : 21
    Location : klang sentral-bukit kapar..aku kt tengah2
    Registration date : 23/01/2009

    Re: Komen dan luahan anda pada event port dickson yg telah berlangsung baru2 nie......

    Post by bainz on Thu Jun 17, 2010 12:26 am

    hahahha..mizi kantoi..takutla nk ride skali ngan mizi..kompom aku kene tinggal.. What a Face

    anak felda
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 138
    Age : 28
    Location : hospital johor
    Registration date : 07/02/2010

    Re: Komen dan luahan anda pada event port dickson yg telah berlangsung baru2 nie......

    Post by anak felda on Thu Jun 17, 2010 12:55 am

    bleh mat...tp lu jgn bwak beg tank lg...takot set aq calar...al maklom la clour lom kering lg... Laughing

    2t_darksmoke
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 247
    Age : 21
    Location : parit raja,batu pahat
    Registration date : 27/12/2009

    Re: Komen dan luahan anda pada event port dickson yg telah berlangsung baru2 nie......

    Post by 2t_darksmoke on Thu Jun 17, 2010 1:44 am

    anak felda wrote:bleh mat...tp lu jgn bwak beg tank lg...takot set aq calar...al maklom la clour lom kering lg... Laughing

    ceh mok ni,dari kt pd aku dgr ayat 2... meh aku bakar set ko bg kering..huhuhu

    anak felda
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 138
    Age : 28
    Location : hospital johor
    Registration date : 07/02/2010

    Re: Komen dan luahan anda pada event port dickson yg telah berlangsung baru2 nie......

    Post by anak felda on Thu Jun 17, 2010 2:13 am

    bukan ap derrr...mak aq pnye oven rosak...kalau elok lg aq dh pakai oven mak aq kasi kering itu set,,,, drunken

    2t_darksmoke
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 247
    Age : 21
    Location : parit raja,batu pahat
    Registration date : 27/12/2009

    Re: Komen dan luahan anda pada event port dickson yg telah berlangsung baru2 nie......

    Post by 2t_darksmoke on Thu Jun 17, 2010 2:30 am

    kih3... tido 2 peluk la motor... takut tank kena calar mok.. Very Happy

    anak felda
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 138
    Age : 28
    Location : hospital johor
    Registration date : 07/02/2010

    Re: Komen dan luahan anda pada event port dickson yg telah berlangsung baru2 nie......

    Post by anak felda on Thu Jun 17, 2010 3:11 am

    kalau calar gak aq xcri laen...ko yg aq tuju...
    hehehehehe

    net
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 869
    Age : 29
    Location : kluang,johor
    Registration date : 03/08/2009

    Re: Komen dan luahan anda pada event port dickson yg telah berlangsung baru2 nie......

    Post by net on Thu Jun 17, 2010 3:12 am

    RXZ_Jahat wrote:aku ajak dak tzm jadik marshall nak??? Twisted Evil

    boleh je ckgu,,hehehe,,
    bersopan ckit dak2 ni nt, law x berdesp jela gamaknye,,
    tp law marsyall pon da cn syial, cmne tu,,,hehehe....

    anak felda
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 138
    Age : 28
    Location : hospital johor
    Registration date : 07/02/2010

    Re: Komen dan luahan anda pada event port dickson yg telah berlangsung baru2 nie......

    Post by anak felda on Thu Jun 17, 2010 3:22 am

    net aq nk jd marsyall layak x???? Laughing

    zmc_DNA
    Standard Modified
    Standard Modified

    Number of posts : 61
    Age : 29
    Location : kuala lipis pahang
    Registration date : 15/04/2010

    Re: Komen dan luahan anda pada event port dickson yg telah berlangsung baru2 nie......

    Post by zmc_DNA on Thu Jun 17, 2010 3:11 pm

    nape la pahang barat xde konvoi.. nk jgk tgk rxz bentong, raub & lipis gathering..

    roTi^coKLaT
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 942
    Age : 20
    Location : Mersing - Kota Tinggi - Mersing
    Registration date : 28/04/2010

    Re: Komen dan luahan anda pada event port dickson yg telah berlangsung baru2 nie......

    Post by roTi^coKLaT on Thu Jun 17, 2010 3:21 pm

    mizi353 wrote:
    roTi^coKLaT wrote:yok yok gi cherating..
    aku tunggu korang kt mersing..
    huhu..
    kepada bebudak nitar, aku mintak mahap xdapat join korang balik hrtu bb ikut mizi merempit kt highway..

    apsal plak name aku kena petik nie??? Suspect

    huhuhu.. xkn ko xperasan aku kot? makan ngn aku kat ayer keroh..
    mentang2 la aku xfames.. Crying or Very sad

    RXZ_Jahat
    Admin
    Admin

    Number of posts : 1299
    Location : MACAU
    Registration date : 19/11/2008

    Re: Komen dan luahan anda pada event port dickson yg telah berlangsung baru2 nie......

    Post by RXZ_Jahat on Thu Jun 17, 2010 4:31 pm

    net wrote:
    RXZ_Jahat wrote:aku ajak dak tzm jadik marshall nak??? Twisted Evil

    boleh je ckgu,,hehehe,,
    bersopan ckit dak2 ni nt, law x berdesp jela gamaknye,,
    tp law marsyall pon da cn syial, cmne tu,,,hehehe....

    maintain speed 140km/h... Rolling Eyes Rolling Eyes Embarassed Twisted Evil affraid

    anak felda
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 138
    Age : 28
    Location : hospital johor
    Registration date : 07/02/2010

    Re: Komen dan luahan anda pada event port dickson yg telah berlangsung baru2 nie......

    Post by anak felda on Thu Jun 17, 2010 4:46 pm

    pehhh 140km/h yee cikgu....memang tiptop Laughing

    farouk YAMALAYA
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 281
    Age : 32
    Location : kluang town
    Registration date : 02/02/2010

    Re: Komen dan luahan anda pada event port dickson yg telah berlangsung baru2 nie......

    Post by farouk YAMALAYA on Thu Jun 17, 2010 9:07 pm

    RXZ_Jahat wrote:
    net wrote:
    RXZ_Jahat wrote:aku ajak dak tzm jadik marshall nak??? Twisted Evil

    boleh je ckgu,,hehehe,,
    bersopan ckit dak2 ni nt, law x berdesp jela gamaknye,,
    tp law marsyall pon da cn syial, cmne tu,,,hehehe....

    maintain speed 140km/h... Rolling Eyes Rolling Eyes Embarassed Twisted Evil affraid
    140 laju sgtla cikgu, 4o dah la.... kawan dah insap nak bw moto laju2 ni

    anak felda
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 138
    Age : 28
    Location : hospital johor
    Registration date : 07/02/2010

    Re: Komen dan luahan anda pada event port dickson yg telah berlangsung baru2 nie......

    Post by anak felda on Thu Jun 17, 2010 9:31 pm

    farouk insaf???mcm susah j aq nk percaye dengar kenyataan farouk ni...siap2 lu yg FLY dlu... scratch

    net
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 869
    Age : 29
    Location : kluang,johor
    Registration date : 03/08/2009

    Re: Komen dan luahan anda pada event port dickson yg telah berlangsung baru2 nie......

    Post by net on Fri Jun 18, 2010 1:21 am

    anak felda wrote:farouk insaf???mcm susah j aq nk percaye dengar kenyataan farouk ni...siap2 lu yg FLY dlu... scratch

    btol tu,,padahal die yg ajar ak cara nk naek kn kaki atas karya,,hehehe,,

    ubuntu
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 697
    Age : 23
    Location : Proud to be Kelate-PJ-Bangi
    Registration date : 01/01/2009

    Re: Komen dan luahan anda pada event port dickson yg telah berlangsung baru2 nie......

    Post by ubuntu on Fri Jun 18, 2010 6:35 am

    ckg xpnhpn bwk laju2.tlgla prcyakan beliau

    Sponsored content

    Re: Komen dan luahan anda pada event port dickson yg telah berlangsung baru2 nie......

    Post by Sponsored content Today at 9:40 pm


      Current date/time is Sat Dec 03, 2016 9:40 pm