The BROTHERHOOD'S of RXZ Bikerz...


    Komen dan luahan anda pada event port dickson yg telah berlangsung baru2 nie......

    Share

    Ejat KCR
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 813
    Location : ...
    Registration date : 21/03/2010

    Re: Komen dan luahan anda pada event port dickson yg telah berlangsung baru2 nie......

    Post by Ejat KCR on Wed Jun 09, 2010 6:41 pm

    kepada brader yg trlibat dlm kmalangan trsebut dharap bersabar dgn ape yg trjdi dan semoga cpat sembuh...

    net
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 869
    Age : 29
    Location : kluang,johor
    Registration date : 03/08/2009

    Re: Komen dan luahan anda pada event port dickson yg telah berlangsung baru2 nie......

    Post by net on Wed Jun 09, 2010 7:36 pm

    tu yg aku xleh follow tu.. last2 lyn zaki jelah..
    cucuk angin die ajer.. dr pagoh sampe air itam lyn cucuk angin net plak..
    sian plak tgk die bwk moto yg br eksiden tu sorg2.. bdk2 lain dh laju ke depan..
    tinggal zaki sorg2 kt belakang.. laju jgk net bwk.. hehehehe..[/quote]

    laju leh sgt sy bwk,,130 je kot,,
    takot nk pulas abes sbb moto tu xbrape nk betol.handle naik ke atas dh mcm bwk scrambler pon ade,,

    wee rozak
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 179
    Age : 23
    Location : bangi-klate
    Registration date : 13/10/2009

    Re: Komen dan luahan anda pada event port dickson yg telah berlangsung baru2 nie......

    Post by wee rozak on Thu Jun 10, 2010 3:11 am

    pasal baju tu..aku rs ramai yg xbkenan kot ngan design baju tu...bg aku,design depan da ok
    yg xbrp lawa bhg blkg je

    mizi353
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 413
    Age : 21
    Location : Southern Peninsular Malaysia
    Registration date : 10/08/2009

    Re: Komen dan luahan anda pada event port dickson yg telah berlangsung baru2 nie......

    Post by mizi353 on Thu Jun 10, 2010 11:07 am

    net wrote:tu yg aku xleh follow tu.. last2 lyn zaki jelah..
    cucuk angin die ajer.. dr pagoh sampe air itam lyn cucuk angin net plak..
    sian plak tgk die bwk moto yg br eksiden tu sorg2.. bdk2 lain dh laju ke depan..
    tinggal zaki sorg2 kt belakang.. laju jgk net bwk.. hehehehe..

    laju leh sgt sy bwk,,130 je kot,,
    takot nk pulas abes sbb moto tu xbrape nk betol.handle naik ke atas dh mcm bwk scrambler pon ade,,[/quote]

    aku tgk ko bwk dh mcm bwk rxk plak.. tegak ajer bdn.. Razz

    net
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 869
    Age : 29
    Location : kluang,johor
    Registration date : 03/08/2009

    Re: Komen dan luahan anda pada event port dickson yg telah berlangsung baru2 nie......

    Post by net on Thu Jun 10, 2010 3:42 pm

    tulang blkg krem, tu yg tegak je,,hehehe,,

    barang_baik
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 219
    Location : kluang johor,bandar baru bangi
    Registration date : 12/09/2009

    Re: Komen dan luahan anda pada event port dickson yg telah berlangsung baru2 nie......

    Post by barang_baik on Thu Jun 10, 2010 10:19 pm

    net..tulang belakang lu krem sebab bawak moto k sebab malam 2 terlebih maen pok amai2....
    heheheheh Twisted Evil

    amirul_kedah2003@yahoo.co
    standard

    Number of posts : 43
    Age : 26
    Location : sungai petani
    Registration date : 07/05/2010

    Re: Komen dan luahan anda pada event port dickson yg telah berlangsung baru2 nie......

    Post by amirul_kedah2003@yahoo.co on Fri Jun 11, 2010 12:21 am

    wahh...
    ak doakan dia cepat sembuh...
    kesian mcm mnew boleh jdi smpai mcm nie???

    net
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 869
    Age : 29
    Location : kluang,johor
    Registration date : 03/08/2009

    Re: Komen dan luahan anda pada event port dickson yg telah berlangsung baru2 nie......

    Post by net on Fri Jun 11, 2010 2:04 am

    barang_baik wrote:net..tulang belakang lu krem sebab bawak moto k sebab malam 2 terlebih maen pok amai2....
    heheheheh Twisted Evil

    pok amai2 belalang kupu2,,pok biar ramai nt mlm upah susu,,hahaha..
    yes, ade pic aku kt luar tu,,hehehe,,

    is
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 919
    Age : 28
    Location : Batu Pahat-Shah Alam
    Registration date : 25/02/2010

    Re: Komen dan luahan anda pada event port dickson yg telah berlangsung baru2 nie......

    Post by is on Fri Jun 11, 2010 12:24 pm

    barang_baik wrote:net..tulang belakang lu krem sebab bawak moto k sebab malam 2 terlebih maen pok amai2....
    heheheheh Twisted Evil

    hahahaha....
    pedih2...daus mto dah ok lom...hahaha

    farouk YAMALAYA
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 281
    Age : 32
    Location : kluang town
    Registration date : 02/02/2010

    Re: Komen dan luahan anda pada event port dickson yg telah berlangsung baru2 nie......

    Post by farouk YAMALAYA on Mon Jun 14, 2010 10:17 pm

    RXZ_Jahat wrote:1. aku harap event ni berulang lagi...
    2. aku tak puas ati...pasal moto aku tak bley blah...korang tapau aku kau2...
    3. aku ucapkan syabas kepada ahli2 rxzmalaysia dan yamalaya...pasal 1 orang down...sumer laju jek menolong...tanpa prejudis...
    4. untuk zam...lainkali...bawak ayam...terus gi bakar....moto rosak biar budak moto setel...atau...penyelesaiannya....bakar separuh masak...aku geram sebab aku tak dapat makan...wakakakakakaka....
    5. mintak maaf sebab aku tak bawak stiker excel...sebab...aku sibuk...anak aku tak berapa sihat...last2 minit...dia sehat sket...aku cabot gi konvoi...
    6. event ni aku rasa event terbesar untuk rxzmalaysia dan yamalaya...next event...ajak kawan2 ramai2...bawak barang2 nak niaga sket2 cam stiker....helmet...leh carik modal....
    7. dan last but not least....aku harap takde komen2 yang menjatuhkan maruah, air muka, kredibiliti dan caci maki...kerana...YANG BURUK DATANG DARI KITA...YANG BAIK HANYA DARI ALLAH SEMATA-MATA...insyaAllah....CHERATINGGGG...TUNGGU KAMIIIIIIIIIII

    BABAI..
    cherating kt wat taun baru ok tak cikgu... kt wat kaw2 kali ni....

    2t_darksmoke
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 247
    Age : 21
    Location : parit raja,batu pahat
    Registration date : 27/12/2009

    Re: Komen dan luahan anda pada event port dickson yg telah berlangsung baru2 nie......

    Post by 2t_darksmoke on Tue Jun 15, 2010 12:24 am

    cherating?? cantek.. tpi marshall kena ramai cikit,lau x kelam kabut jdinye..

    net
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 869
    Age : 29
    Location : kluang,johor
    Registration date : 03/08/2009

    Re: Komen dan luahan anda pada event port dickson yg telah berlangsung baru2 nie......

    Post by net on Tue Jun 15, 2010 5:56 pm

    2t_darksmoke wrote:cherating?? cantek.. tpi marshall kena ramai cikit,lau x kelam kabut jdinye..

    hg la jd marsyall,,

    jawe
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 812
    Age : 28
    Location : merata tempat
    Registration date : 20/05/2010

    Re: Komen dan luahan anda pada event port dickson yg telah berlangsung baru2 nie......

    Post by jawe on Tue Jun 15, 2010 6:06 pm

    abg net jd lh...

    RXZ_Jahat
    Admin
    Admin

    Number of posts : 1299
    Location : MACAU
    Registration date : 19/11/2008

    Re: Komen dan luahan anda pada event port dickson yg telah berlangsung baru2 nie......

    Post by RXZ_Jahat on Tue Jun 15, 2010 6:07 pm

    aku ajak dak tzm jadik marshall nak??? Twisted Evil

    AcOi_taikcicaK
    Shooter
    Shooter

    Number of posts : 1314
    Location : Puchong / Damansara / Penang / Sg. Petani
    Registration date : 10/04/2009

    Re: Komen dan luahan anda pada event port dickson yg telah berlangsung baru2 nie......

    Post by AcOi_taikcicaK on Tue Jun 15, 2010 6:31 pm

    wahhhhhh bro rxz jahat ni ade kawan bdk2 tzm erk... lol!

    farouk YAMALAYA
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 281
    Age : 32
    Location : kluang town
    Registration date : 02/02/2010

    Re: Komen dan luahan anda pada event port dickson yg telah berlangsung baru2 nie......

    Post by farouk YAMALAYA on Tue Jun 15, 2010 8:42 pm

    RXZ_Jahat wrote:aku ajak dak tzm jadik marshall nak??? Twisted Evil
    ok gak tu.... net ade jg tzm kat umh,tp tak bw,, katenye kaki tak smpi.. ha,ha. sori net hamba mintak maap....

    2t_darksmoke
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 247
    Age : 21
    Location : parit raja,batu pahat
    Registration date : 27/12/2009

    Re: Komen dan luahan anda pada event port dickson yg telah berlangsung baru2 nie......

    Post by 2t_darksmoke on Tue Jun 15, 2010 8:50 pm

    net wrote:
    2t_darksmoke wrote:cherating?? cantek.. tpi marshall kena ramai cikit,lau x kelam kabut jdinye..

    hg la jd marsyall,,

    aku x layak la... moto aku x laju.. 2 yg aku ngan arip dok blakg skali

    cupa
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 458
    Age : 22
    Location : kluang
    Registration date : 29/04/2009

    Re: Komen dan luahan anda pada event port dickson yg telah berlangsung baru2 nie......

    Post by cupa on Tue Jun 15, 2010 9:01 pm

    mana ada marshall bawak laju2...
    hehehe=)

    2t_darksmoke
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 247
    Age : 21
    Location : parit raja,batu pahat
    Registration date : 27/12/2009

    Re: Komen dan luahan anda pada event port dickson yg telah berlangsung baru2 nie......

    Post by 2t_darksmoke on Tue Jun 15, 2010 9:03 pm

    ceh,king ko dah tglkn aku ngan arip mlm 2.. ko cp nk jalan saing2.. siot je.. Evil or Very Mad

    cupa
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 458
    Age : 22
    Location : kluang
    Registration date : 29/04/2009

    Re: Komen dan luahan anda pada event port dickson yg telah berlangsung baru2 nie......

    Post by cupa on Tue Jun 15, 2010 9:22 pm

    ari tu x sabar nk nampak port dikson....
    dy jalan sendiri tanpa paksaan...=)

    Azad
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 707
    Age : 28
    Location : Pontian, Johor now menumpang d Lumut
    Registration date : 20/05/2010

    Re: Komen dan luahan anda pada event port dickson yg telah berlangsung baru2 nie......

    Post by Azad on Tue Jun 15, 2010 9:55 pm

    2t_darksmoke wrote:
    net wrote:
    2t_darksmoke wrote:cherating?? cantek.. tpi marshall kena ramai cikit,lau x kelam kabut jdinye..

    hg la jd marsyall,,

    aku x layak la... moto aku x laju.. 2 yg aku ngan arip dok blakg skali

    tu sbb menemani moto aku.. kalo x msti bedesup... hehe

    2t_darksmoke
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 247
    Age : 21
    Location : parit raja,batu pahat
    Registration date : 27/12/2009

    Re: Komen dan luahan anda pada event port dickson yg telah berlangsung baru2 nie......

    Post by 2t_darksmoke on Tue Jun 15, 2010 9:57 pm

    mana ade zad,moto aku mmg xlaju la.. sbb 2 aku tlg moto yg rosak,buat teman aku kt blakg skali.. kih3

    jawe
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 812
    Age : 28
    Location : merata tempat
    Registration date : 20/05/2010

    Re: Komen dan luahan anda pada event port dickson yg telah berlangsung baru2 nie......

    Post by jawe on Tue Jun 15, 2010 9:58 pm

    xplah..cm 2..aku yg jd marxhall jer lh....promot sndri... Razz

    Azad
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 707
    Age : 28
    Location : Pontian, Johor now menumpang d Lumut
    Registration date : 20/05/2010

    Re: Komen dan luahan anda pada event port dickson yg telah berlangsung baru2 nie......

    Post by Azad on Tue Jun 15, 2010 10:03 pm

    haha.. aku pn nk pelan2 pasni.. standard manded je..

    2t_darksmoke
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 247
    Age : 21
    Location : parit raja,batu pahat
    Registration date : 27/12/2009

    Re: Komen dan luahan anda pada event port dickson yg telah berlangsung baru2 nie......

    Post by 2t_darksmoke on Tue Jun 15, 2010 10:05 pm

    ok zad kita maintain 60-80kmj je pasni.. amacam?

    Sponsored content

    Re: Komen dan luahan anda pada event port dickson yg telah berlangsung baru2 nie......

    Post by Sponsored content Today at 9:40 pm


      Current date/time is Sat Dec 03, 2016 9:40 pm