The BROTHERHOOD'S of RXZ Bikerz...


    Komen dan luahan anda pada event port dickson yg telah berlangsung baru2 nie......

    Share

    RXZ_Jahat
    Admin
    Admin

    Number of posts : 1299
    Location : MACAU
    Registration date : 19/11/2008

    Re: Komen dan luahan anda pada event port dickson yg telah berlangsung baru2 nie......

    Post by RXZ_Jahat on Tue Jun 08, 2010 12:52 am

    1. aku harap event ni berulang lagi...
    2. aku tak puas ati...pasal moto aku tak bley blah...korang tapau aku kau2...
    3. aku ucapkan syabas kepada ahli2 rxzmalaysia dan yamalaya...pasal 1 orang down...sumer laju jek menolong...tanpa prejudis...
    4. untuk zam...lainkali...bawak ayam...terus gi bakar....moto rosak biar budak moto setel...atau...penyelesaiannya....bakar separuh masak...aku geram sebab aku tak dapat makan...wakakakakakaka....
    5. mintak maaf sebab aku tak bawak stiker excel...sebab...aku sibuk...anak aku tak berapa sihat...last2 minit...dia sehat sket...aku cabot gi konvoi...
    6. event ni aku rasa event terbesar untuk rxzmalaysia dan yamalaya...next event...ajak kawan2 ramai2...bawak barang2 nak niaga sket2 cam stiker....helmet...leh carik modal....
    7. dan last but not least....aku harap takde komen2 yang menjatuhkan maruah, air muka, kredibiliti dan caci maki...kerana...YANG BURUK DATANG DARI KITA...YANG BAIK HANYA DARI ALLAH SEMATA-MATA...insyaAllah....CHERATINGGGG...TUNGGU KAMIIIIIIIIIII

    BABAI..

    RXZ_Jahat
    Admin
    Admin

    Number of posts : 1299
    Location : MACAU
    Registration date : 19/11/2008

    Re: Komen dan luahan anda pada event port dickson yg telah berlangsung baru2 nie......

    Post by RXZ_Jahat on Tue Jun 08, 2010 1:00 am

    cupa wrote:salam.....=)
    saje nk kongsi2 je ek....
    bukan tokey sticker aje y kerugian besar,akan tetapi tokey baju n badana turut sama rugi...
    baju n badana dijual tidak sampai separuh...
    senang citer modal pon x balik beb....

    pada yang eksiden kt ayer keroh tu,pg td aku dah melawat...
    owner motor teruk di muka,bibir,tangan kanan kiri,mata kanan,..
    kesian beliau,hanya mampu mkn pakai straw..
    motor beliau mungkin akan bertukar baru....
    dgr2 beliau akan pencen untuk menaiki rxz lg...
    kesian sgt2..
    mber baik sy tu...
    pada yang berdekatan,boleh laa melawat beliau di kluang johor...

    UNTUK BARANG2 CAM TU... leh la bukak thread jual jek kat sini...
    aku nak tolong beli banyak2 pon...aku gaji sangkot lagi....dah nam bulan...bawak duit minyak jek aritu...makan aku kawan2 belanja...kredit to kembo...keskeskes...

    untuk haris...(geng yamalaya yang eksiden tu..)
    aku sempat masuk masa dia buat rawatan(aku sorang jek redah masuk...hahahahaha)
    aku takleh tunggu lama2...kim salam pada dia net...aku tgk dia...tanya dia ok ke tak...dia kata ok...aku harap dia cepat sembuh....
    pada aku...dia kena sikit jek...aku kena dulu...sampai hampir lumpuh tangan kanan...keadaan motor dia...teruk...tapi tak seteruk motor tzm aku yang eksiden dulu....

    kuatkan semangat....moto idop aku...AGI IDOP...AGI MEMOTOR...HEHEHEHE...

    adios...semoga rxzmalaysia dan yamalaya...teros maju...

    bainz
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 1594
    Age : 21
    Location : klang sentral-bukit kapar..aku kt tengah2
    Registration date : 23/01/2009

    Re: Komen dan luahan anda pada event port dickson yg telah berlangsung baru2 nie......

    Post by bainz on Tue Jun 08, 2010 1:16 am

    baik cikgu...sy sokong semua yg cikgu sebutkn di atas...
    woo..pasni cherating eh...cherating 2 kt mane ek? cabbboooooottt... What a Face

    pemalu
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 484
    Age : 23
    Location : johor-melaka-n9-kuala lumpur
    Registration date : 13/12/2009

    Re: Komen dan luahan anda pada event port dickson yg telah berlangsung baru2 nie......

    Post by pemalu on Tue Jun 08, 2010 2:36 am

    cerating kat brazil laa bain..
    wakakaka..

    komen aku..
    1.semua ok..
    2.sori tak dpt join begambo kat senawang..org tangkak sume lahir kat u.s..tak tahan pns..ikotkan ati..aku nak folo je..tp apekan daya..
    3.takziah pada yg eksiden..aku pon terkejut bila sampai tangkak..org naik kete kat tol menjerit kawan ko kat blakang eksiden.trus tipon net..takziah dan cepat sembuh..
    4.pasni nak wat katne??

    bainz
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 1594
    Age : 21
    Location : klang sentral-bukit kapar..aku kt tengah2
    Registration date : 23/01/2009

    Re: Komen dan luahan anda pada event port dickson yg telah berlangsung baru2 nie......

    Post by bainz on Tue Jun 08, 2010 1:39 pm

    wooo...betul ke org tangkak x tahan panas nie?citt!bikin malu sj org kampung..hahaha...pemalu,sabtu minggu nie belanje aku mkn mee bandung kt JKR tangkak eh..jumaat nie aku smpi..huhuhuu..rindu seh kt kg..huuhu
    rindu gak kt awek tangkak Razz

    AcOi_taikcicaK
    Shooter
    Shooter

    Number of posts : 1314
    Location : Puchong / Damansara / Penang / Sg. Petani
    Registration date : 10/04/2009

    Re: Komen dan luahan anda pada event port dickson yg telah berlangsung baru2 nie......

    Post by AcOi_taikcicaK on Tue Jun 08, 2010 3:02 pm

    wahhhhhhhh cherating tu kat brazil erk...kompem aku pegi ni

    bainz
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 1594
    Age : 21
    Location : klang sentral-bukit kapar..aku kt tengah2
    Registration date : 23/01/2009

    Re: Komen dan luahan anda pada event port dickson yg telah berlangsung baru2 nie......

    Post by bainz on Tue Jun 08, 2010 3:06 pm

    hahaha..mmg bln nie ko kene g brazil pn coi..scomi dh menang tander blom?meting x abis2... What a Face

    pemalu
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 484
    Age : 23
    Location : johor-melaka-n9-kuala lumpur
    Registration date : 13/12/2009

    Re: Komen dan luahan anda pada event port dickson yg telah berlangsung baru2 nie......

    Post by pemalu on Tue Jun 08, 2010 3:43 pm

    bainz wrote:wooo...betul ke org tangkak x tahan panas nie?citt!bikin malu sj org kampung..hahaha...pemalu,sabtu minggu nie belanje aku mkn mee bandung kt JKR tangkak eh..jumaat nie aku smpi..huhuhuu..rindu seh kt kg..huuhu
    rindu gak kt awek tangkak Razz

    ok set..
    kang halo2 aku..
    nnt aku blanje mee bandung..

    mizi353
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 413
    Age : 21
    Location : Southern Peninsular Malaysia
    Registration date : 10/08/2009

    Re: Komen dan luahan anda pada event port dickson yg telah berlangsung baru2 nie......

    Post by mizi353 on Tue Jun 08, 2010 3:52 pm

    aku x puas ati sbb moto aku x laju & fork belah kanan bleh bocor plak..
    langgar lubang mase br sampe PD.. time blk kena tapau dgn LC kaw2 punye.. Razz

    cupa
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 458
    Age : 22
    Location : kluang
    Registration date : 29/04/2009

    Re: Komen dan luahan anda pada event port dickson yg telah berlangsung baru2 nie......

    Post by cupa on Tue Jun 08, 2010 3:53 pm

    mizi353 wrote:aku x puas ati sbb moto aku x laju & fork belah kanan bleh bocor plak..
    langgar lubang mase br sampe PD.. time blk kena tapau dgn LC kaw2 punye.. Razz



    sabar ye bang..
    kita pon sama x laju...
    dah time balik kita kena gerak awl,sebab takut kena tinggal...

    ubuntu
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 697
    Age : 23
    Location : Proud to be Kelate-PJ-Bangi
    Registration date : 01/01/2009

    Re: Komen dan luahan anda pada event port dickson yg telah berlangsung baru2 nie......

    Post by ubuntu on Tue Jun 08, 2010 3:56 pm

    mtor abam cupa hebat wows!!!cayelah

    cupa
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 458
    Age : 22
    Location : kluang
    Registration date : 29/04/2009

    Re: Komen dan luahan anda pada event port dickson yg telah berlangsung baru2 nie......

    Post by cupa on Tue Jun 08, 2010 3:57 pm

    hebat laa pulak..

    motor buruk je abang matt....

    bogonz
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 581
    Location : setapak melawati kadang2 genting sempah awana
    Registration date : 20/11/2008

    Re: Komen dan luahan anda pada event port dickson yg telah berlangsung baru2 nie......

    Post by bogonz on Tue Jun 08, 2010 3:58 pm

    AcOi_taikcicaK wrote:wahhhhhhhh cherating tu kat brazil erk...kompem aku pegi ni

    bkn ko dah g hntr surat ke sana ker 2bln lps????

    Azad
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 707
    Age : 28
    Location : Pontian, Johor now menumpang d Lumut
    Registration date : 20/05/2010

    Re: Komen dan luahan anda pada event port dickson yg telah berlangsung baru2 nie......

    Post by Azad on Tue Jun 08, 2010 4:00 pm

    mizi353 wrote:aku x puas ati sbb moto aku x laju & fork belah kanan bleh bocor plak..
    langgar lubang mase br sampe PD.. time blk kena tapau dgn LC kaw2 punye.. Razz

    moto ko kn standard.. cpt2 la hntar setting sebelum event seterusnye.. hehe..

    Azad
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 707
    Age : 28
    Location : Pontian, Johor now menumpang d Lumut
    Registration date : 20/05/2010

    Re: Komen dan luahan anda pada event port dickson yg telah berlangsung baru2 nie......

    Post by Azad on Tue Jun 08, 2010 4:03 pm

    cupa wrote:
    mizi353 wrote:aku x puas ati sbb moto aku x laju & fork belah kanan bleh bocor plak..
    langgar lubang mase br sampe PD.. time blk kena tapau dgn LC kaw2 punye.. Razz



    sabar ye bang..
    kita pon sama x laju...
    dah time balik kita kena gerak awl,sebab takut kena tinggal...

    ye la ko cupa. aku tgk ko steady je nek be2.. aku cucuk blkg pn ko laju je mse on da way k PD. hahaha.. time balik sume laju je.. moto aku jem pn korg xperasan.. sedeh2..

    mizi353
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 413
    Age : 21
    Location : Southern Peninsular Malaysia
    Registration date : 10/08/2009

    Re: Komen dan luahan anda pada event port dickson yg telah berlangsung baru2 nie......

    Post by mizi353 on Tue Jun 08, 2010 4:08 pm

    aku lyn standard jelah.. malas dh nk bikin2.. moto cupa laju sgt..
    die ckp meter jer 140 km/h.. aku yg belakang follow nie dh dkt 160 km/h dah..
    last2 kena tinggal aku..

    Azad
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 707
    Age : 28
    Location : Pontian, Johor now menumpang d Lumut
    Registration date : 20/05/2010

    Re: Komen dan luahan anda pada event port dickson yg telah berlangsung baru2 nie......

    Post by Azad on Tue Jun 08, 2010 4:10 pm

    tgk bdn la mizi.. cupa tu 3 kali berat bdn die bru same dgn kte. hehe

    nz
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 363
    Age : 30
    Location : Puchong-Putrajaya(AL - ﺁﻷ)
    Registration date : 03/12/2008

    Re: Komen dan luahan anda pada event port dickson yg telah berlangsung baru2 nie......

    Post by nz on Tue Jun 08, 2010 4:14 pm

    hehe
    mizi ngan azad ni aku xpnah tgk..psai kt avatar pon gmbr korang xde
    korang ni mst sihat2 ni..hehe

    ruginye xdpt nk join.

    cupa
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 458
    Age : 22
    Location : kluang
    Registration date : 29/04/2009

    Re: Komen dan luahan anda pada event port dickson yg telah berlangsung baru2 nie......

    Post by cupa on Tue Jun 08, 2010 4:18 pm

    hahaha..
    betul sungguh..
    meter aku last aku bawak 135km/j...
    lepas tu aku bawak ctly mber aku...
    masa balik tu syok sangat men kejar2 ngan zam..
    mcm hantu itu budak bawak motor..

    Azad
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 707
    Age : 28
    Location : Pontian, Johor now menumpang d Lumut
    Registration date : 20/05/2010

    Re: Komen dan luahan anda pada event port dickson yg telah berlangsung baru2 nie......

    Post by Azad on Tue Jun 08, 2010 4:20 pm

    nz wrote:hehe
    mizi ngan azad ni aku xpnah tgk..psai kt avatar pon gmbr korang xde
    korang ni mst sihat2 ni..hehe

    ruginye xdpt nk join.

    mizi kn da upload pic die.. hehe. aku ade gak masukkan gmbar. kt facebook pn ade. add la aku. azad_bollat88@yahoo.com

    Azad
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 707
    Age : 28
    Location : Pontian, Johor now menumpang d Lumut
    Registration date : 20/05/2010

    Re: Komen dan luahan anda pada event port dickson yg telah berlangsung baru2 nie......

    Post by Azad on Tue Jun 08, 2010 4:23 pm

    cupa wrote:hahaha..
    betul sungguh..
    meter aku last aku bawak 135km/j...
    lepas tu aku bawak ctly mber aku...
    masa balik tu syok sangat men kejar2 ngan zam..
    mcm hantu itu budak bawak motor..

    korg syok la. aku sangkut kt senawang.. lepak bengkel. haha.. tp mlm tu aku da puas dah merembat.. siang trus moto aku merajuk. mrajuk mcm moto ko la cupa. haha.. aku rasa mse blk aku ade prasan ko la cupa.. ko kuar tol mane? kol bpe ko bru smpai tol tu ek?

    cupa
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 458
    Age : 22
    Location : kluang
    Registration date : 29/04/2009

    Re: Komen dan luahan anda pada event port dickson yg telah berlangsung baru2 nie......

    Post by cupa on Tue Jun 08, 2010 4:27 pm

    aku balik bawak JLW..
    kol 7 tepat sampai umh...
    tp masa balik tu mber aku cakap,motor aku x hidup..

    motor aku merajuk sbb owner bawak motor JLW..
    dah 2 kali masuk ni merjuk..
    sampai ayer hitam abg aku bawak ok je..
    hampeh mber2 aku...

    mizi353
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 413
    Age : 21
    Location : Southern Peninsular Malaysia
    Registration date : 10/08/2009

    Re: Komen dan luahan anda pada event port dickson yg telah berlangsung baru2 nie......

    Post by mizi353 on Tue Jun 08, 2010 4:27 pm

    cupa wrote:hahaha..
    betul sungguh..
    meter aku last aku bawak 135km/j...
    lepas tu aku bawak ctly mber aku...
    masa balik tu syok sangat men kejar2 ngan zam..
    mcm hantu itu budak bawak motor..

    tu yg aku xleh follow tu.. last2 lyn zaki jelah..
    cucuk angin die ajer.. dr pagoh sampe air itam lyn cucuk angin net plak..
    sian plak tgk die bwk moto yg br eksiden tu sorg2.. bdk2 lain dh laju ke depan..
    tinggal zaki sorg2 kt belakang.. laju jgk net bwk.. hehehehe..

    Azad
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 707
    Age : 28
    Location : Pontian, Johor now menumpang d Lumut
    Registration date : 20/05/2010

    Re: Komen dan luahan anda pada event port dickson yg telah berlangsung baru2 nie......

    Post by Azad on Tue Jun 08, 2010 4:29 pm

    mizi353 wrote:
    cupa wrote:hahaha..
    betul sungguh..
    meter aku last aku bawak 135km/j...
    lepas tu aku bawak ctly mber aku...
    masa balik tu syok sangat men kejar2 ngan zam..
    mcm hantu itu budak bawak motor..

    tu yg aku xleh follow tu.. last2 lyn zaki jelah..
    cucuk angin die ajer.. dr pagoh sampe air itam lyn cucuk angin net plak..
    sian plak tgk die bwk moto yg br eksiden tu sorg2.. bdk2 lain dh laju ke depan..
    tinggal zaki sorg2 kt belakang.. laju jgk net bwk.. hehehehe..

    sape bwk moto bdk yg eksiden? net k?

    cupa
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 458
    Age : 22
    Location : kluang
    Registration date : 29/04/2009

    Re: Komen dan luahan anda pada event port dickson yg telah berlangsung baru2 nie......

    Post by cupa on Tue Jun 08, 2010 4:31 pm

    motor merah net y bawak..
    ctly hitam lori agkut...

    Sponsored content

    Re: Komen dan luahan anda pada event port dickson yg telah berlangsung baru2 nie......

    Post by Sponsored content Today at 6:28 pm


      Current date/time is Wed Dec 07, 2016 6:28 pm