The BROTHERHOOD'S of RXZ Bikerz...


    Komen dan luahan anda pada event port dickson yg telah berlangsung baru2 nie......

    Share

    mizi353
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 413
    Age : 21
    Location : Southern Peninsular Malaysia
    Registration date : 10/08/2009

    Re: Komen dan luahan anda pada event port dickson yg telah berlangsung baru2 nie......

    Post by mizi353 on Fri Jun 18, 2010 9:54 am

    roTi^coKLaT wrote:
    mizi353 wrote:
    roTi^coKLaT wrote:yok yok gi cherating..
    aku tunggu korang kt mersing..
    huhu..
    kepada bebudak nitar, aku mintak mahap xdapat join korang balik hrtu bb ikut mizi merempit kt highway..

    apsal plak name aku kena petik nie??? Suspect

    huhuhu.. xkn ko xperasan aku kot? makan ngn aku kat ayer keroh..
    mentang2 la aku xfames.. Crying or Very sad

    aku perasan ler.. mane ader aku merempit.. ko yg fly ajer aku tgk..
    aku bwk 110 km/h ajer der.. hehehehehe.. lol!

    roTi^coKLaT
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 942
    Age : 20
    Location : Mersing - Kota Tinggi - Mersing
    Registration date : 28/04/2010

    Re: Komen dan luahan anda pada event port dickson yg telah berlangsung baru2 nie......

    Post by roTi^coKLaT on Fri Jun 18, 2010 9:58 am

    erk? aku fly ke? pergh ko ngn dak lc tue tapau aku..
    huhuhu.. moto aku xkuat..

    is
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 919
    Age : 28
    Location : Batu Pahat-Shah Alam
    Registration date : 25/02/2010

    Re: Komen dan luahan anda pada event port dickson yg telah berlangsung baru2 nie......

    Post by is on Sat Jun 19, 2010 3:59 pm

    laju2 dak2 nie bwak muto....bahaye taw...iissshhhhh.... Evil or Very Mad

    farouk YAMALAYA
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 281
    Age : 32
    Location : kluang town
    Registration date : 02/02/2010

    Re: Komen dan luahan anda pada event port dickson yg telah berlangsung baru2 nie......

    Post by farouk YAMALAYA on Sat Jun 19, 2010 5:27 pm

    anak felda wrote:farouk insaf???mcm susah j aq nk percaye dengar kenyataan farouk ni...siap2 lu yg FLY dlu... scratch
    ari tu pun aku fly ade sbb.. kalau tak de sbb tak brani aku nak fly Laughing

    mizi353
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 413
    Age : 21
    Location : Southern Peninsular Malaysia
    Registration date : 10/08/2009

    Re: Komen dan luahan anda pada event port dickson yg telah berlangsung baru2 nie......

    Post by mizi353 on Sun Jun 20, 2010 12:16 pm

    roTi^coKLaT wrote:erk? aku fly ke? pergh ko ngn dak lc tue tapau aku..
    huhuhu.. moto aku xkuat..

    aku kejo bdk lc tu nk suruh die slow.. jp lg kena tapau dgn ko dgn bdk lc tu skali.
    lps ni nk amik lc jgk ler.. lol!

    anak felda
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 138
    Age : 28
    Location : hospital johor
    Registration date : 07/02/2010

    Re: Komen dan luahan anda pada event port dickson yg telah berlangsung baru2 nie......

    Post by anak felda on Mon Jun 21, 2010 3:21 am

    ap sebab ko fly farouk???
    wat senaman kaki k???k kaki ko dh krem kat atas moto???
    Laughing

    roTi^coKLaT
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 942
    Age : 20
    Location : Mersing - Kota Tinggi - Mersing
    Registration date : 28/04/2010

    Re: Komen dan luahan anda pada event port dickson yg telah berlangsung baru2 nie......

    Post by roTi^coKLaT on Mon Jun 21, 2010 9:38 am

    aku kejo bdk lc tu nk suruh die slow.. jp lg kena tapau dgn ko dgn bdk lc tu skali.
    lps ni nk amik lc jgk ler.. lol![/quote]

    2la pasal.. ble tahan ribut jgk lc tue ek..

    ubuntu
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 697
    Age : 23
    Location : Proud to be Kelate-PJ-Bangi
    Registration date : 01/01/2009

    Re: Komen dan luahan anda pada event port dickson yg telah berlangsung baru2 nie......

    Post by ubuntu on Mon Jun 21, 2010 10:28 am

    abg kjr lc 2,trotel abg dh hbis ke?brape rpm nye?

    roTi^coKLaT
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 942
    Age : 20
    Location : Mersing - Kota Tinggi - Mersing
    Registration date : 28/04/2010

    Re: Komen dan luahan anda pada event port dickson yg telah berlangsung baru2 nie......

    Post by roTi^coKLaT on Mon Jun 21, 2010 10:33 am

    ubuntu wrote:abg kjr lc 2,trotel abg dh hbis ke?brape rpm nye?

    huhu.. dok tegak je.. lc tue yg tunduk abis.. tp, moto mizi mmg power woooo...

    evolusi_boyz
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 804
    Age : 28
    Location : (Mus ACG)-b.b.bangi-kelana jaya
    Registration date : 22/05/2009

    Re: Komen dan luahan anda pada event port dickson yg telah berlangsung baru2 nie......

    Post by evolusi_boyz on Mon Jun 21, 2010 3:17 pm

    laju sungguh mesin korg2 nie..ish3!!

    armbobot
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 471
    Age : 28
    Location : kl-damansara-mersing
    Registration date : 11/06/2009

    Re: Komen dan luahan anda pada event port dickson yg telah berlangsung baru2 nie......

    Post by armbobot on Mon Jun 21, 2010 3:46 pm

    muto ak gak pling slow.. Sad Sad Sad

    net
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 869
    Age : 29
    Location : kluang,johor
    Registration date : 03/08/2009

    Re: Komen dan luahan anda pada event port dickson yg telah berlangsung baru2 nie......

    Post by net on Mon Jun 21, 2010 4:34 pm

    armbobot wrote:muto ak gak pling slow.. Sad Sad Sad

    ai, merendah diri nmpk,hehe,,,

    aDi_GemuX
    standard

    Number of posts : 29
    Age : 26
    Location : muo,johor
    Registration date : 29/12/2009

    Re: Komen dan luahan anda pada event port dickson yg telah berlangsung baru2 nie......

    Post by aDi_GemuX on Tue Jun 22, 2010 3:01 am

    armbobot wrote:muto ak gak pling slow.. Sad Sad Sad

    biar lambat asal selamat geng...
    hahahahahaha... lol!

    2t_darksmoke
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 247
    Age : 21
    Location : parit raja,batu pahat
    Registration date : 27/12/2009

    Re: Komen dan luahan anda pada event port dickson yg telah berlangsung baru2 nie......

    Post by 2t_darksmoke on Tue Jun 22, 2010 3:10 am

    moto aku la paling slow pasal aku plg blakg skali.. lau ade yg ckp dia kt blakg aku maknanye dia tipu... Smile

    roTi^coKLaT
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 942
    Age : 20
    Location : Mersing - Kota Tinggi - Mersing
    Registration date : 28/04/2010

    Re: Komen dan luahan anda pada event port dickson yg telah berlangsung baru2 nie......

    Post by roTi^coKLaT on Tue Jun 22, 2010 10:07 am

    aDi_GemuX wrote:
    armbobot wrote:muto ak gak pling slow.. Sad Sad Sad

    biar lambat asal selamat geng...
    hahahahahaha... lol!

    stujuuu Exclamation Exclamation Exclamation

    armbobot
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 471
    Age : 28
    Location : kl-damansara-mersing
    Registration date : 11/06/2009

    Re: Komen dan luahan anda pada event port dickson yg telah berlangsung baru2 nie......

    Post by armbobot on Tue Jun 22, 2010 11:50 am

    net wrote:
    armbobot wrote:muto ak gak pling slow.. Sad Sad Sad

    ai, merendah diri nmpk,hehe,,,

    bkn mrendah diri net..knyataan..haha

    armbobot
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 471
    Age : 28
    Location : kl-damansara-mersing
    Registration date : 11/06/2009

    Re: Komen dan luahan anda pada event port dickson yg telah berlangsung baru2 nie......

    Post by armbobot on Tue Jun 22, 2010 11:52 am

    roTi^coKLaT wrote:
    aDi_GemuX wrote:
    armbobot wrote:muto ak gak pling slow.. Sad Sad Sad

    biar lambat asal selamat geng...
    hahahahahaha... lol!

    stujuuu Exclamation Exclamation Exclamation

    hai org kg ak..hahaha cheers cheers

    roTi^coKLaT
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 942
    Age : 20
    Location : Mersing - Kota Tinggi - Mersing
    Registration date : 28/04/2010

    Re: Komen dan luahan anda pada event port dickson yg telah berlangsung baru2 nie......

    Post by roTi^coKLaT on Tue Jun 22, 2010 4:38 pm

    armbobot wrote:
    roTi^coKLaT wrote:
    aDi_GemuX wrote:
    armbobot wrote:muto ak gak pling slow.. Sad Sad Sad

    biar lambat asal selamat geng...
    hahahahahaha... lol!

    stujuuu Exclamation Exclamation Exclamation

    hai org kg ak..hahaha cheers cheers

    hai hai hai... cheers cheers

    mizi353
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 413
    Age : 21
    Location : Southern Peninsular Malaysia
    Registration date : 10/08/2009

    Re: Komen dan luahan anda pada event port dickson yg telah berlangsung baru2 nie......

    Post by mizi353 on Tue Jun 22, 2010 6:26 pm

    roTi^coKLaT wrote:
    ubuntu wrote:abg kjr lc 2,trotel abg dh hbis ke?brape rpm nye?

    huhu.. dok tegak je.. lc tue yg tunduk abis.. tp, moto mizi mmg power woooo...

    mane ader moto aku laju.. moto ko dgn lc tu lg laju.. tinggal aku sorg2 kt blakang jer.. Evil or Very Mad

    roTi^coKLaT
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 942
    Age : 20
    Location : Mersing - Kota Tinggi - Mersing
    Registration date : 28/04/2010

    Re: Komen dan luahan anda pada event port dickson yg telah berlangsung baru2 nie......

    Post by roTi^coKLaT on Wed Jun 23, 2010 1:11 pm

    mizi353 wrote:
    roTi^coKLaT wrote:
    ubuntu wrote:abg kjr lc 2,trotel abg dh hbis ke?brape rpm nye?

    huhu.. dok tegak je.. lc tue yg tunduk abis.. tp, moto mizi mmg power woooo...

    mane ader moto aku laju.. moto ko dgn lc tu lg laju.. tinggal aku sorg2 kt blakang jer.. Evil or Very Mad

    xpe2..
    len kali, kita dua2 bawak slow ea..
    ekekekeke.. Basketball

    nssl
    standard

    Number of posts : 1
    Registration date : 26/05/2010

    Re: Komen dan luahan anda pada event port dickson yg telah berlangsung baru2 nie......

    Post by nssl on Thu Jun 24, 2010 12:50 am

    sory x sengajer
    len kali aku bwk dgn berhemah

    wee rozak
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 179
    Age : 23
    Location : bangi-klate
    Registration date : 13/10/2009

    Re: Komen dan luahan anda pada event port dickson yg telah berlangsung baru2 nie......

    Post by wee rozak on Thu Jun 24, 2010 1:45 am

    ??????????????????????


    Last edited by wee rozak on Thu Jun 24, 2010 3:48 pm; edited 1 time in total

    jOe 7207
    standard

    Number of posts : 43
    Age : 30
    Location : kuala kubu bharu[kkb] [sg besi]
    Registration date : 18/06/2009

    Re: Komen dan luahan anda pada event port dickson yg telah berlangsung baru2 nie......

    Post by jOe 7207 on Thu Jun 24, 2010 12:11 pm

    haha.mcm2 cter dah sepeninggalan aku selama 2 bulan nih rupenyer...
    anyway congrats bro jayakan byk event2 cmni..cayok2..hehe

    pemalu
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 484
    Age : 23
    Location : johor-melaka-n9-kuala lumpur
    Registration date : 13/12/2009

    Re: Komen dan luahan anda pada event port dickson yg telah berlangsung baru2 nie......

    Post by pemalu on Thu Jun 24, 2010 3:22 pm

    jOe 7207 wrote:haha.mcm2 cter dah sepeninggalan aku selama 2 bulan nih rupenyer...
    anyway congrats bro jayakan byk event2 cmni..cayok2..hehe

    ko gi mane bro??
    bulan ke ikot neil armstrong??
    hahahaha

    net
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 869
    Age : 29
    Location : kluang,johor
    Registration date : 03/08/2009

    Re: Komen dan luahan anda pada event port dickson yg telah berlangsung baru2 nie......

    Post by net on Thu Jun 24, 2010 6:29 pm



    ko gi mane bro??
    bulan ke ikot neil armstrong??
    hahahaha[/quote]

    mne plak,,die la yg kne tawan ngn zionis tu,,bru terlepas ni,,
    taniah2,,hehhe

    Sponsored content

    Re: Komen dan luahan anda pada event port dickson yg telah berlangsung baru2 nie......

    Post by Sponsored content Today at 1:24 am


      Current date/time is Sat Dec 10, 2016 1:24 am