The BROTHERHOOD'S of RXZ Bikerz...


    Komen dan luahan anda pada event port dickson yg telah berlangsung baru2 nie......

    Share

    kie
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 597
    Age : 31
    Location : Shah Alam, PJ, KL. 0172588820 (FB) azimchaos@gmail.com
    Registration date : 02/11/2009

    Komen dan luahan anda pada event port dickson yg telah berlangsung baru2 nie......

    Post by kie on Mon Jun 07, 2010 1:27 pm

    Saya buka thead nie tuk memberi peluang kepada ahli2 majlis yg telah menyertai konvoi untuk mereka memberi komen dan meluahkan kata2 tersurat dan tersirat...
    Sbb sy percaya ada kawan2 yg kecewa dan ada yg terkilan dalam event kali nie...
    Anda boleh bersuara dan luahkan dalam thread ini k..

    Sekian terima kasih...


    Last edited by kie on Mon Jun 07, 2010 8:46 pm; edited 1 time in total

    pemalu
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 484
    Age : 23
    Location : johor-melaka-n9-kuala lumpur
    Registration date : 13/12/2009

    Re: Komen dan luahan anda pada event port dickson yg telah berlangsung baru2 nie......

    Post by pemalu on Mon Jun 07, 2010 2:44 pm

    aik..
    ade ke pekara cmni??

    kie
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 597
    Age : 31
    Location : Shah Alam, PJ, KL. 0172588820 (FB) azimchaos@gmail.com
    Registration date : 02/11/2009

    Re: Komen dan luahan anda pada event port dickson yg telah berlangsung baru2 nie......

    Post by kie on Mon Jun 07, 2010 3:35 pm

    Pengurus sticker konvoi rugi besar tu..huhu..

    AcOi_taikcicaK
    Shooter
    Shooter

    Number of posts : 1314
    Location : Puchong / Damansara / Penang / Sg. Petani
    Registration date : 10/04/2009

    Re: Komen dan luahan anda pada event port dickson yg telah berlangsung baru2 nie......

    Post by AcOi_taikcicaK on Mon Jun 07, 2010 4:13 pm

    wahhhhhhh kenapa boleh jadi camni???

    bogonz
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 581
    Location : setapak melawati kadang2 genting sempah awana
    Registration date : 20/11/2008

    Re: Komen dan luahan anda pada event port dickson yg telah berlangsung baru2 nie......

    Post by bogonz on Mon Jun 07, 2010 4:16 pm

    apa cer gathering ni??? macam ada nada kekecewaan jer ni??

    WBD 75??
    standard

    Number of posts : 18
    Location : bandar enstek,rawang,raub
    Registration date : 20/05/2010

    Re: Komen dan luahan anda pada event port dickson yg telah berlangsung baru2 nie......

    Post by WBD 75?? on Mon Jun 07, 2010 4:38 pm

    de mslh dgn konvoi kali nie?
    nk tau jgk...kngsi ar

    AcOi_taikcicaK
    Shooter
    Shooter

    Number of posts : 1314
    Location : Puchong / Damansara / Penang / Sg. Petani
    Registration date : 10/04/2009

    Re: Komen dan luahan anda pada event port dickson yg telah berlangsung baru2 nie......

    Post by AcOi_taikcicaK on Mon Jun 07, 2010 4:54 pm

    tu la pasal....xde org buat report ke??kasi report budak sekolah tadika pun xpe janji semua leh faham..

    bainz
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 1594
    Age : 21
    Location : klang sentral-bukit kapar..aku kt tengah2
    Registration date : 23/01/2009

    Re: Komen dan luahan anda pada event port dickson yg telah berlangsung baru2 nie......

    Post by bainz on Mon Jun 07, 2010 5:23 pm

    yeke?xtahu plak..yelah..aku pun xsmpi PD,mcmane nk tahu kn?xpe2..aku menanti luahan perasaan kengkawan yg join event kali nie...

    roTi^coKLaT
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 942
    Age : 20
    Location : Mersing - Kota Tinggi - Mersing
    Registration date : 28/04/2010

    Re: Komen dan luahan anda pada event port dickson yg telah berlangsung baru2 nie......

    Post by roTi^coKLaT on Mon Jun 07, 2010 5:26 pm

    tumpang lalu.. nk tnye psal eksiden tu r.. mcmana ek ngn diorang?
    sori xsempat nk lawat sbb folo net bw moto g kluang la..

    jawe
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 812
    Age : 29
    Location : merata tempat
    Registration date : 20/05/2010

    Re: Komen dan luahan anda pada event port dickson yg telah berlangsung baru2 nie......

    Post by jawe on Mon Jun 07, 2010 5:34 pm

    cupa neq ek..hahaha...kono den hri 2.. scratch

    Nizam
    Standard Modified
    Standard Modified

    Number of posts : 92
    Age : 27
    Location : muo-pasir gudang
    Registration date : 03/06/2009

    Re: Komen dan luahan anda pada event port dickson yg telah berlangsung baru2 nie......

    Post by Nizam on Mon Jun 07, 2010 5:58 pm

    dia ok kot... kad kuning.
    itu yg kwn taw Sad

    roTi^coKLaT
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 942
    Age : 20
    Location : Mersing - Kota Tinggi - Mersing
    Registration date : 28/04/2010

    Re: Komen dan luahan anda pada event port dickson yg telah berlangsung baru2 nie......

    Post by roTi^coKLaT on Mon Jun 07, 2010 6:02 pm

    Nizam wrote:dia ok kot... kad kuning.
    itu yg kwn taw Sad

    harap2 sedara tue cepat sembuh la ek..

    jawe
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 812
    Age : 29
    Location : merata tempat
    Registration date : 20/05/2010

    Re: Komen dan luahan anda pada event port dickson yg telah berlangsung baru2 nie......

    Post by jawe on Mon Jun 07, 2010 6:11 pm

    cpt..doa sme2...slamatkn lh sahabat2ku ya allah..cpt sembuh cpt bawak moto..amin...

    Kaer
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 628
    Location : Jay Bee - Bangi
    Registration date : 08/05/2010

    Re: Komen dan luahan anda pada event port dickson yg telah berlangsung baru2 nie......

    Post by Kaer on Mon Jun 07, 2010 6:27 pm

    cane towkey sticker ley rugi besau..??
    ish3..

    cupa
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 458
    Age : 22
    Location : kluang
    Registration date : 29/04/2009

    Re: Komen dan luahan anda pada event port dickson yg telah berlangsung baru2 nie......

    Post by cupa on Mon Jun 07, 2010 6:36 pm

    salam.....=)
    saje nk kongsi2 je ek....
    bukan tokey sticker aje y kerugian besar,akan tetapi tokey baju n badana turut sama rugi...
    baju n badana dijual tidak sampai separuh...
    senang citer modal pon x balik beb....

    pada yang eksiden kt ayer keroh tu,pg td aku dah melawat...
    owner motor teruk di muka,bibir,tangan kanan kiri,mata kanan,..
    kesian beliau,hanya mampu mkn pakai straw..
    motor beliau mungkin akan bertukar baru....
    dgr2 beliau akan pencen untuk menaiki rxz lg...
    kesian sgt2..
    mber baik sy tu...
    pada yang berdekatan,boleh laa melawat beliau di kluang johor...

    Nizam
    Standard Modified
    Standard Modified

    Number of posts : 92
    Age : 27
    Location : muo-pasir gudang
    Registration date : 03/06/2009

    Re: Komen dan luahan anda pada event port dickson yg telah berlangsung baru2 nie......

    Post by Nizam on Mon Jun 07, 2010 6:41 pm

    sudah kuar ospital ea.....

    bogonz
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 581
    Location : setapak melawati kadang2 genting sempah awana
    Registration date : 20/11/2008

    Re: Komen dan luahan anda pada event port dickson yg telah berlangsung baru2 nie......

    Post by bogonz on Mon Jun 07, 2010 6:43 pm

    camne bole xcden cupa?

    cupa
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 458
    Age : 22
    Location : kluang
    Registration date : 29/04/2009

    Re: Komen dan luahan anda pada event port dickson yg telah berlangsung baru2 nie......

    Post by cupa on Mon Jun 07, 2010 6:44 pm

    dah malam td..
    habis aku kena ceramah ngan mak aku n mak dy...
    huahahaha

    Nizam
    Standard Modified
    Standard Modified

    Number of posts : 92
    Age : 27
    Location : muo-pasir gudang
    Registration date : 03/06/2009

    Re: Komen dan luahan anda pada event port dickson yg telah berlangsung baru2 nie......

    Post by Nizam on Mon Jun 07, 2010 7:06 pm

    hahahaha... relek der.
    aku pon xperasan dia xcden mcmana..

    cupa
    Piston King
    Piston King

    Number of posts : 458
    Age : 22
    Location : kluang
    Registration date : 29/04/2009

    Re: Komen dan luahan anda pada event port dickson yg telah berlangsung baru2 nie......

    Post by cupa on Mon Jun 07, 2010 8:27 pm

    mcm ni..
    menurut kata mangsa,beliau sedang menunda motor rakan nya(pbx)...
    tengah syok2 nolak,tibe (pbx) bocor...
    owner pbx x dapat mengawal motornya dan menyebabkan mangsa pon tidak dapat mengawal motornya..
    lalu mangsa jatuh dan terlanggar besi devider jalan..
    lepas mangsa jatuh tergolek dan muka mangsa teerhentak ke besi pembahagi jalan,seorang lagi rakan mangsa yang laju dibelakang menyondol motorsikal mangsa...
    mangsa mengalami cedera di bibir,patah gigi 2 batang,luka di lengan kiri dan kanan,luka di pergelangan tangan,bengkak di mata kanan,belakang badan..
    mangsa di kenakan 15 jahitan di muka...

    aH-SeNg
    standard

    Number of posts : 30
    Age : 27
    Location : Kuala Lumpur
    Registration date : 29/05/2009

    Re: Komen dan luahan anda pada event port dickson yg telah berlangsung baru2 nie......

    Post by aH-SeNg on Mon Jun 07, 2010 8:40 pm

    aduh..
    smoga lekas sembuh ea..
    byk2kn brehat..
    nk tanyo,kalo sticker 2 den nk bli skepin buley?
    nk poie xdpt,dpt sticker pown jd la..

    Azad
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 707
    Age : 28
    Location : Pontian, Johor now menumpang d Lumut
    Registration date : 20/05/2010

    Re: Komen dan luahan anda pada event port dickson yg telah berlangsung baru2 nie......

    Post by Azad on Mon Jun 07, 2010 9:33 pm

    semoga beliau cepat sembuh.. aku xdpt follow mse hntar deorg d hosp sal moto aku jem.. aku antara org last meninggalkan n9. tq to those members yg menolong aku terutama bdk2 PD, hasan, arep, n dak johor yg tunda moto aku sepanjang hiway PD. ni 1st konvoi aku dgn bdk rxzmalaysia. tq gak pd net yg sentiasa calling aku sehinggalah aku sampai kt tol air itam. hehe.. dpt kenal ngn rmai mmber rxz malaysia.. tq to all..

    ymhaz
    standard

    Number of posts : 40
    Age : 26
    Registration date : 27/03/2009

    Re: Komen dan luahan anda pada event port dickson yg telah berlangsung baru2 nie......

    Post by ymhaz on Mon Jun 07, 2010 9:38 pm

    sesiape yg pegi PD hr tu upload2 la gmbr2 knangan tu..trase nk tgk jgk..=)

    Azad
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 707
    Age : 28
    Location : Pontian, Johor now menumpang d Lumut
    Registration date : 20/05/2010

    Re: Komen dan luahan anda pada event port dickson yg telah berlangsung baru2 nie......

    Post by Azad on Mon Jun 07, 2010 10:14 pm


    ayid_GKB
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 703
    Location : kuala lumpur(peacehill)
    Registration date : 22/11/2008

    Re: Komen dan luahan anda pada event port dickson yg telah berlangsung baru2 nie......

    Post by ayid_GKB on Mon Jun 07, 2010 11:40 pm

    ok...report beserta gambar di thread lg satu,di thread ni,kita luahkan rasa puashati atau tidak untuk memantapkan lg pada event akan dtg....bg aku standed kalau ada kekurangan bg event2 mcmni...yg membantu dan memberi kerjasama,diucapkan tahniah...hopefully xjemu untuk bersama pada masa akan dtg....so sila lah beri komen2 yg bernas & membina untuk kebaikan bersama......... cheers

    Sponsored content

    Re: Komen dan luahan anda pada event port dickson yg telah berlangsung baru2 nie......

    Post by Sponsored content Today at 10:11 am


      Current date/time is Sun Dec 11, 2016 10:11 am